Summer Bucket List

Täällä suhteellisen yksin ollessa ajatukset kieltämättä karkailevat hyvinkin usein siihen, mitä kaipaan Suomessa ja mitä kaikkea haluan ja aion tehdä kun tulen takaisin. Näitä kesää koskevia Bucket List -postauksia näkee nyt monissa blogeissa ja halusin itsekin listata juttuja, joita suunnittelen toteuttavani vielä loppukesästä täältä Sri Lankasta palattuani. Listaa voisi jatkaa vielä pitkään, mutta yritin sisällyttää postaukseen sellasia realistisia juttuja, jotka tänä kesänä vielä todennäköisesti ja toivottavasti tulevat tapahtumaan.


Juhlista kotiinpaluuta parhaiden ystävien kanssa!

Poimi puna- ja mustaviinimarjoja mökillä.

Järjestä vähintään yksi piknik kavereiden kanssa.

Syö muurinpohjalettuja ja vohveleita ulkona. 

Istu terasseilla ja nauti auringosta.

Panosta päivän ruokailuihin, varsinkin aamiaiseen.


Käy huvipuistossa ja osta metrilakuja samalla reissulla.
 
Käy minigolfaamassa.

Katsele auringonlaskuja laiturilla  istuskellen.

Vieraile mummun luona Keski-Suomessa.

Nauti grilliherkkuja ulkoilmassa.

Sauno puusaunassa ja ui järvessä.

Pelaa sulka- ja lentopalloa ulkona porukalla.


Suosi pukeutumisessa vaaleita sävyjä ja käytä paljon hameita ja mekkoja.

Vähennä sosiaaliseen mediaan kuluvaa aikaa.

Säilytä hyväksi muodostunut unirytmi.

Tee Anin kanssa kuvausreissu Kiikunlähteelle Hollolaan.

Pelaa mölkkyä tai vaihtoehtoisesti lautapelejä.

Käy soutelemassa ja kalassa hyvässä seurassa.

Suunnittele tulevaa syksyä ja valmistumisen jälkeen koittavaa aikaa.


Lähde road tripille.

Käytä töistä joululahjaksi saadut hotelliyölahjakortit Henrin kanssa jossain kivassa Suomen kaupungissa.

Kokeile sup-lautailua ensimmäistä kertaa.

Vietä mahdollisimman paljon aikaa rakkaiden ihmisten seurassa.

Järjestä kivoja kuvausreissuja ja ota myös videoita muistoksi.

Nauti joka hetkestä!


Sellaisia juttuja mulla on mielessä, toivotaan tosiaan että aurinkoisia säitä riittää myös loppukesälle ja että saan elää nämä listaamani hetket ennen tulevaa syksyä. Olisi kiva kuulla jos teillä on joitain juttuja, joita erityisesti odotatte tältä kesältä! Mukavaa viikonloppu kaikille!

26 kommenttia

  1. Älyttömän kivan listan oot saanut aikaseks! :) Tuolla oli paljon sellaisia juttuja, mitä ehdottomasti haluan itekin toteuttaa kesän aikana :) Ai että kaikki tollaset perinteiset lapsuuden jutut, kuten marjojen poimiminen ja pelejen pelaaminen kuuluu kyllä niin kesään <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Katri! :) ♥ Äläpäs muuta viserrä! Meillä on mökillä paljon marjapensaita, joista poimitaan marjat omiin mehuihin ja se poimiminen on jotenkin aika terapeuttista :) Miten se on niin että kaikkia pelejäkin tulee kesäisin pelattua enemmän kuin muina vuodenaikoina?! :D

      Poista
  2. Herääppäs tyttö nyt! Eikö kannatais nyt vaan nauttia ihan täysillä Sri Lankasta sen sijaan että mietit jo kotiin tuloa?? Kolme kuukautta on tosi lyhyt aika ja varmasti tulee ikävä kotiin jos Suomi on kokoajan mielessä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, ei tän ollut tarkotus olla mikään itkuvirsi tai valitus että haluaisin jo tulla kotiin. En mä vielä halua tulla ja nautin kyllä ajastani täällä, kiitos huolenpidosta. Musta on vaan kiva suunnitella kaikkia pieniä ja isompiakin juttuja mitä pääsen tekemään mulle tärkeiden ihmisten kanssa palattuani :) Tottakai mulla on ja tulee olemaan ikävä kotiin mutta ihan itse oon tänne valinnut lähteä ja kyllä otan ilon irti tästä kokemuksesta, ympäristöstä ja ilmastosta! :)

      Poista
  3. Oii kuulostaa ihanalta sun listas!:) Mullakin luonnoksissa odottelee juurikin samainen postaus vielä loppuviimeistelyjään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tämmösiä juttuja on aina kiva fiilistellä kun ne kuuluu niin oleellisesti kesään. <3 Oikein kiva, hauska päästä lukemaan sunkin lista kun saat sen viimeisteltyä ja julkastua! :)

      Poista
  4. Kuulostaapa realistiselta listalta! :) Täytyypä itsekin koota joku tällainen bucketlist kesäksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! :) musta on aina kiva miettiä näitä juttuja mistä tulee itelle hyvä mieli, ja kun on konkreettisesti väsännyt jonkun listan niin asiat ei jää niin helposti toteuttamatta :)

      Poista
  5. Oikein kiva lista :) siitä sitten vaan toteuttamaan kun palaat suomeen <3 !!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja ehdottomasti! :) toivottavasti on tarpeeksi aikaa ja mahdollisuuksia toteutella nämä =)

      Poista
  6. Oi, samoja juttuja haluan itsekin tehdä kesän aikana! :) Jotenkin niin jännittävää että kesä on oikeasti iha kohta täällä, mutta kuitenkin niin ihanaa! <3 Viime kesänä stressasin vain sitä, että täytyy saada mahdollisimman paljon aikaiseksi, enkä osannut nauttia kunnolla oikein mistään.. Siksi haluankin että tämä kesä olisi erilainen, ja osaisin elää päivä kerrallaan ja hyvilä fiiliksillä! :)
    Ihania kuvia tässä postauksessa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! :) kesällä on kyllä tärkeetä antaa itelle lupa rentoutua ja elää päivä kerrallaan, kesäloma varsinkin eroaa niin paljon siitä normiarjesta mikä pyöriiki sitten muuten lähes ympäri vuoden joten pitää koittaa ottaa ilo irti :) hyvä että oot kiinnittäny huomiota tohon asiaan, uskon että tänä kesänä pystyt sit olemaan paremmin stressaamatta =) kiitos, koitin löytää vanhojen kuvien joukosta jotain mahollisimman kesäsiä, ihana että tykkäät :)<3

      Poista
  7. Ihania juttuja! :) mökkeilyä, aurinkoa, matkustelua ja jätskiä ootan suuresti kesältä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) oii jätskit unohtu mun listalta! Täällä hotellilla saa ihan törkeen hyviä suklaajädepalloja onneksi!! :D <3

      Poista
  8. Voi miten kaunis oot! Suomen kesä on vaan niin ihana. Puusauna ja järvessä uiminen on oikeaa terapiaa <3 Haluaisin itsekin toteutta samat asiat, jotka löytyvät listaltasi :) Niin ihanaa luettavaa jälleen kerran Milla<3 Ja vau miltä tuo kiikunlähde näyttää, aivan uskomaton!! Voiko tuo olla oikeasti olemassa ja vielä suomessa?! :O <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana Roosa! <3 Mä oon samaa mieltä, varsinkin sillon kun säät on kohillaan nii on niin ihana nauttia kaikista kesäsistä tekemisistä ulkosalla :) viime kesänä meinas tosin usko loppua kun oli säiden puolesta niiin huono alkukesä :D toi kiikunlähde on kyllä ihan uskomaton! Vaikea tosiaan uskoa että Suomesta löytyy tollainen eikä kovin pahan ajomatkankaan päässä ;D <3

      Poista
  9. Moi Milla!

    Olen Marinalta kysellyt ja kuullut sun kuulumisiasi. Nyt katselimme Kaisan kanssa sun videon ja ihailimme upeita kuviasi. Kaisa tykkäsi erityisesti jätskikuvasta! Kiitos kuulumisista, on hauska seurata sun juttuja siellä Sri Lankassa! Terveisiä ja nautiskele joka päivästä :)

    T. Piia ja Kaisa Ankkurinvarrelta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Piia ja Kaisa! :) terkut myös muulle perheelle! Ihana kuulla että ootte käyny täällä yhessä lueskelemassa ja videonkin katsoitte <3 Kiva että Kaisalle löytyi oma lempparikuva :-) nauttikaa tekin siellä Suomen kesästä ja kiitos paljon piristävästä kommentista! Loppukesästä varmasti nähdään :)

      Poista
  10. Kivoja suunnitelmia sulla kesäksi! :) Onneksi aika menee nopeasti ja nyt vaan nautit siellä olemisesta <3 Mullakin suunnitelmissa käyttää enemmän mekkoja ja hameita ;) Katotaan miten käy :D Eniten ite odotan Lissabonin matkaa ja yleisesti ottaen vaan lomaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika kyllä lentää! Toivottavasti säät sallii noiden hameiden ja mekkojen käytön ettei tarvis pitkiin housuihin turvautua liikaa :D No ainakin sä pääset siellä Lissabonissa käyttämään kunnon kesävaatteita! Kiva nähdä sitten reissupostauksia taas <3

      Poista
  11. Samoja asioita löytyy myös omalta listalta!! Realistisia juttuj mitkä toivottvasti toivottavasti saa toteutettua! Tuo kiikunlähde on kyllä upea itsekin siellä käynyt kuvia ottamassa, harmi vaan nyt joku oli sielläriehunut ja heittänyt vissiin vaahtosamuttimen sinne lähteeseen ja nyt vesi on ihan samea...mutta toivottavasti se lähde puhdistuu pian ja näyttää taas upealta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva kuulla että sulla on samantapaisia suunnitelmia, nää vaan niin kuuluu kesään <3

      Ootko tosissas?? En tiennytkään! MIKSI joku haluu sabotoida luontoa ja kauniita asioita tollalailla? :s Toivotaan todellakin että vesi puhdistuu luonnollisesti pian :)

      Poista
  12. Kiva postaus. Ihania suunnitelmia sulla. Itsekin voisi pikkuhiljaa toteuttaa tällaisen postauksen, jotta itellekin vähän selvii, mitä sitä tältä kesältä oikein odottaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Ois kyllä kiva nähdä sun toteuttamana samantyyppinen postaus :) Mäkin tän tein kun halusin fiilistellä kaikkia kesäsiä juttuja mitä täällä ei voi samalla tavalla toteuttaa :)

      Poista
  13. Tosi kiva postaus ja kivat jutut sulla siinä! Samoja löytyy omalta listalta myös. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Pinja, kiva kuulla että sulla on suunnitteilla osittain samoja kivoja juttuja kesän ajalle <3

      Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥

Instagram: millamarinak
Snapchat: millamarinak
Youtube: Milla Kantonen