Ei kurjuutta kummempaa

Hei! Mä oon ollut täällä pari päivää ihan puolikuolleena vatsapöpön iskettyä sunnuntai-iltapäivällä. Voin kertoa ettei ole kovin mukavaa sairastaa yksin täällä maailman toisella puolella. En edes muista milloin olisi viimeksi ollut niin hirveä ja voimaton olo, mä nimittäin oon tosi harvoin kipeänä. Olin kyllä melkein satavarma että jossain vaiheessa matkaa tällasista ongelmista joudun kärsimään, ja olihan tässä jo kuukausi mennyt erittäinkin hyvävointisena. Olisi varmaan lauantaina pitänyt koputtaa puuta kun iloisena julistin voineeni täällä paremmin kuin aikoihin. :D Mä pidin tänään vielä vapaapäivän töistä mutta nyt olo alkaa onneksi olla jo aika normaali, joten eiköhän huomenna taas jatkuu normaali arki.

En oo ottanut täällä hetkeen edes mitään uusia kuvia, joten tässä postauksessa nyt kuvituksena toimii nää Henrin helmikuussa nappaamat kuvat, jotka jostain syystä silloin aikoinaan jäi jakamatta! Toi oli oikein kiva vapaapäivä ystävänpäivän tienoilla, kun käytiin keilailemassa.

Täällä on tosiaan jo yli kuukausi vierähtänyt ja työtunteja on ehtinyt kertyä ihan kiitettävästi. Enää vähän päälle kaksi viikkoa ja saan mun perheen tänne. ♥ Saatiin viimein suunniteltua meidän reissua ja reittejä. En malta odottaa että päästään näkemään uusia paikkoja ja lomailemaan kahdeksi viikoksi perheen kesken!

Tänään saatiin myös opinnäytetyöstä arvosana, eli nyt on sekin urakka virallisesti takanapäin. Ihan hullua, valmistuminen tosiaan lähenee hurjaa vauhtia. Täytyy kyllä järkätä jotkut pienet valmistujaisjuhlat syyskuulle. :) Haha, tätä postausta aloittaessa luulin että tuun vuodattamaan tänne miten kurjaa mulla nyt on, mutta tajusinkin että kaikkihan on ihan mallillaan, varsinkin nyt kun olokin on ton taudin jälkeen helpottanut. Toivottavasti teilläkin menee kivasti!

20 kommenttia

  1. Ihana kuulla että tauti on jo takanapäin :) Voi että miten kaunis oot <3 Nuttura sopii sulle niiiin hyvin! Itse jos yritän niin se ei näytä sitten miltään :D Rento mutta tyylikäs hiustyyli :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ihana kiitos, toi oli vähän tollanen hätänuttura, vauvahiukset karkailee joka suuntaan! :D Mutta ihana kuulla että näyttää susta kivalta! ♥ Mulla tulee tosi usein heitettyä hiukset nutturalle kun käytän klipsipidennyksiä ja omat hiukset kihartuu välillä niin helposti niin nutturasta sitä eroa ei sitten huomaa. :D Ja höpö höpö, mä uskon että sulla mikä vaan hiustyyli näyttää upeelta ♥

      Poista
  2. Voi ei, vatsatauti on aina ihan kamala ja siellä maailmalla yksin sen sairastaminen on tottakai vielä paljon kurjempaa :( Onneks se alkaa olla jo ohi! Toivottavasti pian oot kokonaan tervehtynyt :)

    Toi sun asu on tosi kiva ja mäkin tykkään hirmuisesti tosta sun nutturasta, se todellakin sopii sulle loistavasti! Onneks olkoon muuten sen johdosta, että opinnäytetyö-urakka on nyt suoritettu :) Eipä tosiaan aikaakaan, kun valmistut. Mäkin valmistun syyskuun lopussa liiketalouden perustutkinnosta ja tajusin just viikonloppuna, että vitsit sehän on jo lähellä :o Muutama hassu kuukausi menee aina niin nopeesti!

    Parempaa viikon jatkoa sinne <3

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, vatsatauti on kyllä niin ikävä kaveri..! Siinä tuli vielä sivuoireena kaikenmaailman kuumeet, pää- ja selkäkivut ja kolotukset ja heikotukset, nyt onneksi ainoo jäljellä oleva on pieni pääkipu. :)

      Ihana kuulla että tykkäät asusta. Toi on tollanen mun tosi perus talvi-/kevättalviasu :) Vähän kiva myös että toi nuttura näyttää susta kivalta, on nimittäin ehkä maailman vaivattomin ja helpoin kampaus! Mä en kovin usein jaksa laittaa hiuksia mitenkään kovin erityisesti. :) Ai säkin valmistut ihan samoihin aikoihin kun mä! Vähänkö hienoa, onneks olkoon sullekin! <3 Mulla oli kans liiketalous oikeestaan ykkösvaihtoehtona kun hain opiskelemaan, mutta sitten kun paikka aukes restonomikoulutukseen niin päätin sen ottaa vastaan :) Oikein kivaa viikon jatkoa myös sinne! :)

      Poista
  3. Tsemppiä mahataudin kanssa! Se on ihan kamala tauti ja vie kyllä voimat totaalisesti moneksi päivää :( Toivottavasti paranet pian <3

    Ja onnea myös opinnäytetyön valmistumisesta ja arvioinnin saamisesta :) Omasta kandistani odottelen edelleen arviota, vasta viisi viikkoa palautuksesta ja kolmessa luvattiin tarkistaa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos paljon, onneksi olo on jo sata kertaa parempi <3 No höööh, saisitpa säkin sen kandin arvosanan pian ja pääset kesäloman viettoon! Mekin odoteltiin pari viikkoa kärsimättöminä, onhan tollaset nyt kiva saada tietää mieluummin pian kuin myöhempään! :D Toivottavasti saat hyvän arvosanan! :)

      Poista
  4. Voimia paranemisen kanssa!♥ Ihan parasta toi että saat sun perhees kyläileen:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos hirveesti ♥ niin on, ihana saada jotain tuttua tänne "outoon" ympäristöön =)

      Poista
  5. Paranemisia sulle!<3 On ollut ihana seurata sun elämää tän blogin kautta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, täällä voidaan jo hyvin! :) Vähänkö kivasti sanottu ja ihana että seurailet mielelläs <3 Samoin sun blogissa on aina mielenkiintosia juttuja ja ihania kuvia :)

      Poista
  6. Hyvä, että voit jo paremmin <3 Ei oo varmastikkaa mukavaa sairastaa sielläpäin. Tai missään :D Ihanaa kun saat perheesi kohta sinne ja pääsette reissailemaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sairastaminen on kyllä aina ihan pepusta mutta siitä tekee ees jotenkin siedettävää se, jos voi olla omassa sängyssä ja on joku passaamassa :D Oisin niin toivonu että joku ois ollu kiikuttamassa mulle juotavaa ja jätskiä! Ihana kuitenkin että tuolta respasta soiteltiin mulle aamuin illoin että oonko kunnossa, miten voin ja tarvinko lääkäriä tai lääkettä :D Ootan kyllä tosi innolla että pääsee näkemään uusia paikkoja ja näkemään pitkästä aikaa perhettä <3

      Poista
    2. Ihana kuulla, miten sinusta pidetään huolta <3 ! Tällainen tuntuma on äiskyllä ollutkin ja se on helpottanut oloani aivan valtavasti :)

      Poista
    3. Joo heh kyllä palvelu pelais vähän liiankin hyvin jos siitä ottais vielä kaiken irti :D <3

      Poista
  7. Ihanaa kuulla et alkaa olo jo helpottaa<3 Vitsi kuukausi on mennyt ihan hullun nopeeta! :O Varmaan mukavaa nähdä perhettä pitkän tauon jälkeen<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis niin on! Mäkin ihan ääneen oon sitä ihmetelly että takana on jo yli kuukaus, oikeasti?! Kotona ennen tänne lähtöä aika meni vieläkin nopeemmin joten varo vaan, sä löydät ittes Espanjasta ennen kuin huomaatkaan! >:D <3

      Poista
  8. Voi ei, vatsatauti on kyllä aina kurja :/ Toivottavasti pääsit yhdellä koko reissun ajan :) Onnea opinnäytetyön valmiiksi saamisesta! Itsellä onneksi loppusuoralla oppari, vaikkakin arvosanan saan vasta syksyllä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan tosiaan että toi tauti ois nyt tän matkan osalta eka ja vika! :D hei kiitos paljon! <3 arvosana on saatu ja vielä opintopisteitä ootellaan :D tsemppiä sullekin opintojen loppurutistukseen, kiva kuulla että opparissa ei oo enää paljoo hommaa jäljellä <3

      Poista
  9. Voi hitsi, vatsatauti osaa kyllä olla tosi kamalaa :( Toivottavasti voit jo tosiaan paremmin siellä eikä vastaavia pöpöjä enää tule ♥ Ihanaa kun saat perheesi sinne myös lomailemaan, helpottaa varmasti sitä ikävää jonkin verran :)) Oot vaan niin superkaunis, nämäkin kuvat ihan täydellisiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihana Tuuli siellä taas mun päivää piristämässä, kiitos kiitos kiitos <3 vatsatauti on kyllä hirveä, sais koko pöpö lakata olemasta ;D

      Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥

Instagram: millamarinak
Snapchat: millamarinak
Youtube: Milla Kantonen