Good vibes only

Miten musta tuli se elämäniloinen ja positiivinen tyyppi, joka on aina hyvällä tuulella? Siihen on varmasti vaikuttaneet monet tekijät. Enhän mäkään aina ole hyvällä tuulella, en tietenkään, mutta pyrin siihen tietoisesti - onhan elämä nyt vaan paljon kivempaa, kun on iloisella mielellä ja hyvällä asenteella! 

Ihan rehellisesti sanottuna mulla on aina ollut aika helppoa. Ehjä ja onnellinen perhe, ihania ystäviä, opiskelu- ja työpaikkoja, tarpeeksi rahaa, hyvät unenlahjat ja nauru herkässä. On mullakin kuitenkin sairauteni, erot, päättyneet kaverisuhteet, stressin aiheet ja huonot päiväni. Pitää vain (yrittää) osata nauttia niistä asioista, jotka on omalla kohdalla hyvin. 


Tietysti myös mulla on ollut teini-iän angstini ja muut synkät ajat, mutta oon jo joidenkin vuosien ajan tehnyt jatkuvasti töitä positiivisen ajattelutavan eteen. Uskon, että hyvän ystäväni Anin sairastuminen syöpään jopa kolmesti on ollut yksi käänteentekevä hetki mun elämässä, minkä kautta oon omaksunut positiivista ajattelutapaa. Tajuttuani, ettei elämästä ikinä voi tietää, haluan elää niin että voin olla tyytyväinen ja nauttia näistä kauniista päivistä. Kun positiivisuutta ruokkii, se voimistuu ja elää aina vaan vahvempana mielessä.

Varsinkin töissä kuulen usein, että miten joku voi olla noin pirteä ja aurinkoinen. Haluan antaa ihmisille syyn hymyyn ja tehdä heidän päivästään paremman, jos vaan mitenkään voin. Ja mikäpä estäisi? Ei mikään. Positiivisten ihmisten seura on parasta lääkettä harmaankin arjen keskellä. Monta kertaa on käynyt myös niin, että oon itse kokenut olevani normaalia vaisumpi tai väsyneempi, ja silti mulle on sanottu sillä hetkellä, että olen aina niin pirtsakka. Ehkä se iloinen ajattelumalli on juurtunut jo mun luonteeseen. Hyvä niin!


Mä elän ihan tavallista elämää ja yritän ottaa siitä kaiken irti. Teen asioita, jotka saa mut hyvälle tuulelle. Nautin tavoitteiden saavuttamisesta, läheisten seurasta, hyvästä ruoasta, omasta ajasta ja niistä arjen pienistä asioista. Mun mielestä tärkeimpiä asioita, joita oon oppinut, on osata nauraa itselleen eikä ottaa elämää liian vakavasti. Mulla on joskus vähän liiankin suuri luotto siihen, että asiat järjestyy, mutta niin se vaan lähes poikkeuksetta menee. Oon oppinut myös olemaan stressaamatta liikaa ja ottamaan iisimmin, stressi ei nimittäin sovi mulle yhtään.


Ihan pienillä asioillakin on suuri vaikutus. Pidä huolta raha-asioista, nuku ja syö hyvin, kehitä itseäsi, liiku, vietä aikaa tärkeiden ihmisten seurassa. Tee sellaisia asioita mistä tykkäät. Älä tyydy sellaiseen elämään, joka voisi olla paljon parempaa. Aina ei ole helppoa olla onnellinen, mutta kannattaa todellakin yrittää. Elämä on paljon helpompaa ja ihanampaa silloin.

35 kommenttia

 1. Olipa hyvä postaus!! Voin niin samaistua tähän ajattelumalliin! Itsekinnähny läheltä siarastumiset ja muut ja elämäon vaa liianlyhyt murehdittavaksi, toki välillä on huonojanaikojanmutta niistä päästään kyllä yli, turhaa itse ainakaan lietoo huono ilmapiiriä ympärille, mieluummin jakaa positiivista ilmapiiriä niisaattaabpiristää toistakin:) oot niin kaunis kuvissa=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saara ja hienoa kuulla että ajattelet samalla tavalla :) Ihan totta tuo, että elämä on liian lyhyt murehdittavaksi eikä ikinä voi tietää milloin se päättyy! Oot niin oikeassa että mieluummin sitten levittää sellasta iloista fiilistä ja sitä kautta parantaa ilmapiiriä :) Kiitos<3

   Poista
 2. Kauniita kuvia, hyvä teksti ja ihana sinä! ♥ Vaikutat kyllä niin mahti tyypiltä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. VOi kiitos kovasti ja samat sanat sulle! ♥ Sustakin saanut oikein aurinkoisen ja mukavan kuvan postausten perusteella! :)

   Poista
 3. Näytät niin upealle!♥ Mahtava teksti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos Jenna!! :) ♥ Kiva että oot tota mieltä!

   Poista
 4. Susta kyllä huokuu positiivisuus kuvien ja tekstien läpi! Sä olet ihana<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi oi, vähänkö tuli hyvä mieli sun kommentista =) Kiitos tästä piristyksestä, itse olet ihana ♥

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Suuret kiitokset, ihana kuulla että tykkäsit postauksesta ♥

   Poista
 6. Hihi, oot kyllä niin upee ilmestys noiden hymykuoppies kanssa<3 Musta on tosi ihanaa, että täältä maailmasta löytyy tommosia ilosia ja hymyileviä tyyppejä! Toisten hymy piristää aina itteekin ;) Oon kans sitä mieltä, et vaikeet asiat auttaa arvostaan omaa arkee ja pikkusiakin juttuja enemmän :)<3 Ihanaa keskiviikkoo, pusss♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ♥ Sä oot kyllä itse ihan samanlainen jos et vieläkin aurinkoisempi tyyppi ja se huokuu sun olemuksesta ja kirjoituksista! ♥ Hali hali!

   Poista
 7. Ihana postaus ♥ Sä kyllä olet aina niin kauniin hymyilevä ja sun kuvat piristää aina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi miten ihanasti sanottu!! Kiitos Anette kauniista sanoista ♥

   Poista
 8. Hyvä Milla! Me ei voida aina vaikuuttaa siihen, mitä meille tapahtuu. Mutta me voidaan vaikuttaa aina siihen, miten me tapahtuneisiin asioihin suhtaudutaan. Ihanhan tässä tuli ilon kyynel isin silmään...
  Jatka samaan malliin! - Isi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä ihanin kommentti täällä onkaan tullu isiltä :)) Täyttä totta joka sana! ♥ Kiitos kun kommentoitte ja ihana että lueskelette mun juttuja!

   Poista
 9. Ihana postaus <3 :) olet kyl ihanan positiivinen ihminen !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ja säkin vaikutat kyllä olevan!! :) ♥

   Poista
 10. Ihana postaus ja se positiivisuus tulee kyllä läpi ihan jokasesta raosta. :) ihana sinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ihana sinä siellä, oon niin ilonen kun jaksat kommentoida noin ahkerasti! =) ♥

   Poista
 11. Niin ihanasti kirjoitettu postaus Milla! <3 Vaikeinakin hetkinä täytyisi muistaa, että asioilla on tapana järjestyä ja siellä tunnelin päässä on vielä valoa, vaikkei se sillä hetkellä siltä tuntuisikaan. Varmasti vaikeiden asioiden myötä haluaakin yrittää pysyä positiivisena, sillä koskaan ei tosiaan tiedä mitä elämä tuo tullessaan :( Blogisi kautta oon kyllä saanutkin siusta sellaisen ihanan positiivisen, kiltin ja elämäniloisen kuvan <3 Ihanaa viikonloppua sinne! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä se osaat pukea viisaat sanat ajatuksiksi =) Aivan ihana kuulla että sulla on musta tollainen kuva! Samoin sä vaikutat ihanan elämäniloiselta ja sellaselta, että osaat nauttia pienistäkin jutuista :) Toivottavasti päästään pian näkemään ihan livenäkin! ♥ Hyvää alkavaa viikkoa! ♥

   Poista
 12. Siis mitä ihmettä?! Eikö mun kommentit tuu ollenkaan perille? :( Laitoin silln heti tän postauksen ilmestyttyä ekan kommentin, tokan pari päivää sitten. Nyt oon yrittäny jo monesti (tää on kolmas kerta) pistää tätä vastaavaa kommenttia ja vaikuttaa siltä, että nää ei lähde...Voi ärsytys :(

  Sori jos kuitenkin tuleekin monesti, ei tarvi julkasta kaikkia haha :D

  Erika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis oikeesti voi eii..!! En oo saanu mitään niitä sun aiempia kommentteja mut nyt tää viimenen sitte oli tullu viis kertaa :'DD Tosi outoo kyllä et on tommonen ongelma ja ärsyttävää et joudut sit käydä aina tarkistelee et onks ne kommentit ees tullu vai ei :/

   Poista
  2. Haha apua :'D Tää näytti aina, ettei se menis perille niin kirjotin senkin uusiks monesti! :D

   Mutta niin, alunperin kehuin tätä tkstiä loistavaks. Nää on niin tärkeitä asioita, koska elämästä ei tosiaan koskaan voi tietää. Mulla on sama tilanne kuin sulla siinä, että mun ystävä sairastui viime syksynä syöpään ja se jotenkin pisti ajattelemaan asioita ja herätti arvostamaan enemmän elämää. Niin monia asioita pitää itsestäänselvyyksinä, vaikkei ne niitä ole ja yks niistä on just se, että ylipäätään herää aamulla. Onhan mulla toki omatkin sairaudet, jotka on muokanneet arvomaailmaa uusiks ja pienet asiat mistä ennen valitti ei hetkauta enää, mutta tollanen vielä vakavampi sairastuminen vaikutti muhun aika vahvasti. (Tähän väliin tsempit sulle ja sun ystävälle, toivottavasti hän voi nyt paremmin :))

   Hmm mitähän muuta mä kirjoittelin sillon..,Ai niin, ainakin sanoin stä, että oot ihan oikeassa tossa miten positivisuus vahvistuu ja voimistuu, kun sitä ruokkii. Tulee mieleen tää quote: https://www.flickr.com/photos/sydesjokes/16598737061 :) Vaikka tossa puhutaankin kokonaisvaltaisemmin kuin vain positiivisuudesta, musta toi liittyy aika vahvasti onnellisuuteen ja tyytyväisyyteen elämässä, että ruokkii ylipäätään niitä hyviä tunteita ja ajatuksia. Tähän kaikki ne mun päivän positiivisen jutun kuvaamiset sun muutkin perustuu ja oon muuten oikeesti huomannu, että ne on vaikuttanu mun ajatusmalleihin, kun oon tietoisesti keskittyny kivoihin juttuihin joka päivä - myös niinä huonoina päivinä :)

   Sä oot kyllä niin ihanan aurinkoinen, että varmasti tuot sillä ja tolla tarttuvalla hymylläs iloa niin monen tutun ja tuntemattoman päivään! Pidä toi, sillä sellaisia ihmisiä täällä maailmassa todellakin tarvitaan :) <3

   Erika

   Poista
  3. Sä kyllä kirjotat niin hyvin näitä kommentteja! Toivottavasti sunkin ystävä on jo selättänyt syövän. Mun ystävä on onneksi parantunut jo täysin ja pystyy jo elämään ihan lähes täysin normaalia elämää! :) Kaikki tuollainen kyllä pistää omaa arvomaailmaa uusiksi niinku säkin sanoit!

   Hei tuo quote on ihan huippu, onkin tullut mullakin joskus aikoinaan vastaan! Toi on tosi hyvin sanottu, noinhan se menee - jos niille negatiivisille tunteille antaa vallan, ne alkaa syödä omaa energiaa ja ihmistä sisältäpäin... Se sun tapa ottaa päivän mukavasta hetkestä kuva on kyllä niin hyvä idea, voisin itsekin alottaa! Niihin muistoihin on varmasti niin kiva palata aina huonompinakin päivinä :)

   Aivan ihanasti sanottu taas, kiitos niin niin paljon ♥ Sullakin on kyllä lahja piristää muita ihmisiä ympärilläs tolla asenteella ja ihanilla sanoilla :)

   Poista
 13. Todella ihana postaus <3 Sä vaikutat niin elämäniloiselta ja pirteältä ihmiseltä näin bloginkin perusteella! :) Mä itse koitan myös olla pääosin iloinen ja koittaa hymyillä vaikka väsyttäisikin tai muuta. Mäkin haluan nauttia jokaisesta päivästä ja löytää arjesta ne pienet ilot, jotka tekevät elämästä ihanan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva kuulla että sulla on samanlainen tapa yrittää pysyä positiivisena ja hyväntuulisena :) Tollasella asenteella pääsee pitkällle <3

   Poista
 14. Voi ihana Milla, olet niin symppiksen oloinen ihminen! Ihanaa loppu kesää ja pidä tuo asenne, aina <3 -Laura

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kuinka ihanasti sanottu <3 Kyllä yritän ainakin aina löytää asioista positiiviset puolet! :) Tää vastaus tulee vähän myöhässä, heh, mutta ihanaa loppuvuotta sullekin :)

   Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥

Instagram: millamarinak
Snapchat: millamarinak
Youtube: Milla Kantonen