Blogityttöjen Helsinkipäivä


Viime sunnuntai oli ehdottomasti yksi tän kesän parhaista päivistä. Noora alkoi joitakin viikkoja sitten suunnitella pienimuotoista blogimiittiä, ja pienen viestittelyn ja sumplinnan tuloksena saatiin sopiva päivä valittua. Tavattiin lopulta viiden hengen bloggaajaporukalla Helsingissä Sofin, Nooran, Essin ja Aneten kanssa, aluksi Kiilan brunssilla ja loppupäivä kului ympäri Helsinkiä kuljeskellessa sekä kahvitellessa. Naurua ja juttua riitti seitsemän tunnin ajan ja olisi varmasti riittänyt pidempäänkin, mutta kolme meistä tuli parinkin tunnin matkan takaa, joten tyttöjen täytyi pikkuhiljaa alkaa lähteä kotimatkalle. Vaikka suurin osa meistä tapasi toisensa vasta ensimmäistä kertaa, tunnelma oli ihanan leppoisa eikä ollenkaan vaivaannuttava. Oli niin hauska päästä tutustumaan ihan livenä näihin mukaviin ja elämäniloisiin tyttöihin. Huomattiin, että meillä on blogien lisäksi tosi paljon muutakin yhteistä ja samanlaisia kiinnostuksen kohteita.

Meidän päivään sisältyi siis paljon hyvää mieltä, kuvailua, auringossa oleilua, hyvää ruokaa, hymyjä ja naurua sekä ystävystymistä. Mikäs sen parempaa? Kiitos kivasta päivästä tytöt ja toivottavasti nähdään taas pian ♥

24 kommenttia

 1. Oi miten kivoja kuvia ja niin kesäisiä! Teillä näyttää olleen kivaa yhdessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Oli hauska kun kaikilla oli kamerat mukana ja sit jaettiin kuvat keskenämme tän päivän jälkeen :) Oli kyllä oikein mukavaa!

   Poista
 2. Olipa mukava ajatus ja vielä toteutuikin :). Tuo lasikuva on hieno! Ja näköjään nyt sitten tuomiokirrko osittain paketissa... Siellä taisi olla vesivahinko. En siis ole käynyt naapurikaupungissa Helsingissä vähään aikaan ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ihanaa kun Noora vaivautui järjestämään vaikka vähän sumplimista vaatikin että saatiin kaikille sopiva päivä päätettyä :) Lasikuva on Nooran ottama, hieno mustakin! En tiennykään tosta vesivahingosta, mutta joo rempassa oli.. Haha, teidän pitäs käydä enemmän Helsingissä! ;)

   Poista
 3. Kuulostaa ihan huippu kivalle! Kiva, että ootte päässyt treffaamaan :) Ihana kuinka blogin kautta pääsee tutustumaan uusiin ihmisiin ja vieläpä niin saman tyyppisiin! :) Ihania kuvia teistä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihan blogin parhaita puolia että tutustuu samanhenkisiin ihmisiin :) Teilläkin vaikutti olleen niin hauskaa siellä piknik-miitissä! :) Kiitos Viivi ♥

   Poista
 4. Ihanat te <3 <3 Niin kauniina kaikki!

  VastaaPoista
 5. Ompas teidän päivä näyttänyt ihanalta! <3

  VastaaPoista
 6. Voi että, kuulostaa ihanalle päivälle<3 Näytätte niin kauniille kaikki! :) Huomenna nähää :-*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsi, kiitti ♥ Siis hemmetti ku ei nähty!!! :D Nyt uudet treffit kehiin! :D

   Poista
 7. Oii, teillä on varmasti ollut tosi kiva päivä! ♥ Blogituttuja on kyllä ihana päästä näkemään ja olisi kyllä huippua päästä tutustumaan siuhunkin vielä paremmin :)) ihania kuvia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, blogista on kyllä seurannut paljon hyvää :) Meidänkin pitää kyllä nähdä piakkoin ♥ Kiitos Tuuli ♥

   Poista
 8. Kuulostaapa huipulta päivältä ja tosi kivoja kuvia teistä :) <3 Oli varmasti superia tavata muita bloggaajia keiden blogeja seurailee jne. Se on aina näin lukijan näkökulmastakin niin mielenkiintoista jos pääsee tutustumaan ihan "oikeassa elämässä" sellaiseen kenen elämää seurailee täällä somessa :)

  Erika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Suakin oli niin hauska nähdä silloin! :) Se on kyllä hauska kun tietää blogin kautta muiden elämästä jo jotain mutta sit kun pääsee oikeasti livenä tutustumaan niin saa ihan uuden näkökulman :)

   Poista
 9. Onpas super kivoja kuvia ja kuulostaa niin kivalle päivälle. Tuntuu, että koko blogikenttä on yhtäkkiä aktivoitunut kaikissa miiteissä sun muissa, ihanaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katariina! :) Joo mulla on sama fiilis! Tosi kiva että monia kiinnostaa luoda tällasia suhteita ja tavata ihan kasvotusten toisiaan :)

   Poista
 10. Kuulostaa aivan ihanalta kesäpäivältä! :) Ja voi sun koko blogi on aivan ihana, niin laadukkaita kuvia ja niin kiva, haha! Harvoin nykyään löytää sattumalta tällaisia mutta ihanaa kun löysin nyt :)

  http://www.riikkamarian.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli kyllä hirmu piristävä kommentti! :) Kiitos Riikka ja ihanaa että eksyit tänne ♥ Mäkin jään seurailemaan sun blogias :) Sullakin on tosi ihania ja laadukkaita kuvia!

   Poista
 11. Tosi kiva idea ja näytti olevan kiva päivä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää miitti oli kyllä hyvä idis ja kun hyvissä ajoin alettiin suunnitella niin saatiin onneksi onnistumaankin vielä kesän aikana :) Kiitos Aurora kommentista :)

   Poista
 12. Oi kuulostaa ja näyttää nii kivalta teijän miitti!!:)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥

Instagram: millamarinak
Snapchat: millamarinak
Youtube: Milla Kantonen