Sri Lanka through Snapchat

Suomessa ei tullut snäppäiltyä niin paljon, mutta mä tykkään tosta sovelluksesta kovasti ja siellä on kiva seurailla kavereiden ja kiinnostavien tyyppien juttuja. Oonkin nyt täällä vähän yrittänyt ryhdistäytyä Snapchatin käytön kanssa! Sinne on kiva kuvailla nättejä maisemia, arkisia juttuja ja omia fiiliksiä. Näistä kuvista näkyy vähän, millasissa maisemissa mä täällä pyörin ja mitä oon puuhaillut näiden kuluneiden 2,5 viikon aikana.

Mun juttuja pääsee halutessaan seurailemaan lisäämällä nimimerkin millamarinak!


1. Ekana päivänä altaalla // 2. Teen välillä täällä töitä aamulla 5-6 h, pidän muutaman tunnin tauon ja illalla jatkan vielä about 3 tuntia töitä. Enimmäkseen kuitenkin kahdeksan tai yhdeksän tunnin aamuvuoroja! Tuollaisissa pätkävuoroissa tuntuu nimittäin että on koko ajan töissä. // 3. Mä niin rakastan palmuja! // 4. Lähirannan näkymiä // 5. Tää suihku on ihana!! // 6. Rentoutumista altaalla


1. Mulla on täällä mahis tilata illallinen huoneeseen, aika luksusta! // 2. Tuoreita hedelmiä jälkkäriksi lounaalla // 3. Ostettiin mulle työkäyttöön kolme eri outfittiä ja sari juhlatilaisuuksia varten. Töissä käytän täällä kietasuhametta ja puolipitkähihasta yläosaa. Ton pinkin lisäksi mulla on sinioranssi ja vihreä asu :-) // 4. Meille tuodaan ravintolasta respaan lähes joka päivä joku ihana virkistävä juoma // 5. Tuona vapaapäivänä kerkesin kaksi tuntia olla rannalla ennen mustia pilviä! // 6. Patonkia merenelävillä! Täällä on kaikki kalat, ravut ja simpukat yms ihanan tuoreita ja maukkaita, love it ♥ Oon aina tykännyt merenelävistä!


1. Rantsunäkymiä jälleen // 2. Täällä on varmaan viimeiset 1,5 viikkoa ollut pilvistä ja satanut ja ukkostanut tosi paljon, mutta tänään oli eri meininki! // 3. Perinteinen sri lankalainen ruoka: riisiä ja erilaisia curryja. Alkaa tosin kohta jo tulla riisit korvista ulos, tiesittekö että täällä sitä syödään usein aamupalaksikin? // 4. Tosiaan ukkosta oon katellut täällä varmaan enemmän kun mun koko elämän aikana aiemmin. Salamointi näytti kyllä mageelta meren yllä! // 5. Mun oli tarkoitus avustaa hotellin mainoskuvauksissa viikonloppuna, mutta päädyinkin muutamiin kuviin itse.. :D // 6. Eilen vietin vapaapäivää Jungle Beachilla Unawatunassa.

29 kommenttia

  1. Voi miten ihania kuvia, matkakuume nousee! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Aliisa! :) Tuttu tunne, mulla käy aina samat matkapostauksia lukiessa.. :D Pitää yrittää olla ottamatta aikaa täällä itsestäänselvyytenä, Suomeen palattua nimittäin varmasti alkaa taas kaivata tällasiin maisemiin :)

      Poista
  2. Voi että miten kivalta näyttää! Kumpa pääsis itsekkin jo pian jonnekkin lämpöiseen ja nauttimaan upeasta säästä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö! Paljon kauniita maisemia ja kivoja juttuja koettu täällä kulttuurishokin keskelläkin :D Täällä noi säät on nyt monsuunikauden aikaan vähän niin ja näin, tulee tietty otettua enemmän kuvia kun on aurinkoista, sillon kaikki näyttää paljon kivemmalta! :D Lämpöä kyllä piisaa =)

      Poista
  3. Ihanaa ihanaa, oma matkakuume näiden myötä vaan kasvaa :D♥ Oonkin seuraillut innoissani sun menoa snapchatin kautta :)! Toivotaan parempia ilmoja sinne nyt jatkossa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii ♥ Sunkin snäppejä on kiva seurailla! :) Toivotaan tosiaan, täällä noi jatkuvat sateet on nyt aiheuttanu maanvyöryjä ja tulvia, ei tosin täällä alueella missä mä oon. Mutta tosiaan hopefully sateet hellittäs pian!

      Poista
  4. Voi kun ihania kuvia ♥__♥ (yritin jäljitellä sydänsilmäemojita haha) Mulla ei oo snapchatia niin kiva kun pääsin näkemään näitä kuvia tätä kautta :)

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha, toihan on hyvä vastine sydänsilmäemojille ;DD ♥ Kaikilla ei snapchattiä tosiaan oo ja sinne tulee räpsittyä kuitenkin ihan kivaa materiaalia toisinaan niin on hauska sitten jakaa täälläkin :))

      Poista
  5. Eikä miten ihanan näköistä siellä on! <3 Ja oon pikkasen kade sulle noista maisemista, kelpais mullekkin :D Ps. Tuoreet hedelmät ja jätski on aina lyömätön yhdistelmä. Etenkin kun ne hedelmät maistuu niin paljon paremmalta ulkomailla :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi dont be jealous <3 no älää!! Siis täällä joku banaanikin on niin paljon paremman makusta kun Suomessa :D pitäs syödä vaan vielä enemmän täällä näitä herkkuhedelmiä!

      Poista
  6. Voi että minkä näköistä siellä onkaan! Upeat maisemat kyllä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) samaa mieltä, täällä on kyllä nättiä <3 pitää kyllä koittaa tehdä joku sellanenkin postaus missä saisin vähän kuvailtua ihan paikallista normielämää täällä, tähän mennessä kun on tullu otettua kuvia vaan kaikesta kivannäkösestä :D

      Poista
    2. Joo tee ihmeessä! Se ois kyllä mielenkiintoista nähdä :)

      Poista
  7. Todella upeita kuvia oot ottanut myös puhelimella! :) Siellä on kyllä niin ihanan näköistä <3 Ja tuo sun työasu vaikuttaa kans kivalta! :D Haluaisitko muuten tehdä postausta sun työstä siellä? :) Miten sun päivät menee, mitä kaikkea teet työssäsi ja muutenki fiiliksiä työstäsi siellä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon!! :) haha mulla oli vähän totuttelua näihin työasuihin kun noi yläosatkin on sellasia että Suomessa vois käyttää suunnilleen mekkona :'D hei tosi hyvä idea, kiitos siitä! Voisin hyvin tehdä kun saan vielä enemmän ideaa mitä siinä vois kirjoittaa! :) Kiva kun ehdotit <3

      Poista
  8. Vitsit miten ihania kuvia <3 Noista välittyy hyvin fiilikset sieltä! :) Hyvältä siis näyttää ja kuulostaa sun oltavat siellä :) Ja onpa huikee toi suihku! Oikein paljon aurinkoisia päiviä sinne! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoooss <3 hauska kuulla! :) toi suihku on kyllä ihana vaikka aluks oli vähän totuttelemista siinä että tos ei tosiaan oo mitään seinää, onneks ton "puutarhan" ympärillä on niin korkeet muurit ettei kenenkää pitäs päästä kiipeemään sieltä :'D kiitos paljon ja ihania päiviä myös sinne <3

      Poista
  9. Eikä mitä kuvia!<3 kauhee matkakuume nousi!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärrän hyvin :D onneks mä en oo täällä ihan lomailemassa vaan nii ei tarvii olla kade ;D <3

      Poista
  10. Ihania kuvia, vautsi! ♥ kylläpä näistä nousee matkakuume!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Viivi! :) <3 palmut ja aurinko aiheuttaa kyllä pahaa matkakuumetta itse kullekin :D

      Poista
  11. Sun snäppejä on kyllä ihanaa seurata sieltä etelästä :') Nauti auringosta<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin kiva että tykkäät! =) <3 Kiitos, nautin aina kun aurinko suvaitsee näyttäytyä, hahah :D

      Poista
  12. Niin ihania kuvia kyllä ♥ Sun snäppiäs seuraillessa kateus ja matkakuume nostaa hiukkasen päätänsä, mutta tuo ainakin aurinkoa tänne meillekkin nuo sun kuvat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! :) Ei täälläkään kuitenkaan mitään ruusuilla tanssimista oo, ei siis tarvii kadehtia! ;D Kiva että tykkäät seurailla mun snäpissäkin ♥

      Poista
  13. Ihania kuvia, näistä pääsee helposti kurkistamaan ihan sitä perus arkea, mitä siellä elät! <3 Ja voi miten kaunis olet noissa kaikissa kuvissa :) Tuollaiset maisemat kelpaisi nyt kyllä itsellekin! ;)

    VastaaPoista

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥

Instagram: millamarinak
Snapchat: millamarinak
Youtube: Milla Kantonen