Joululahjaideoita

Tämä vuosi alkaakin olla jo olla lopuillaan ja joulukuu lähestyy kovaa vauhtia. On siis täydellinen aika alkaa miettiä joululahjaostoksia. Monesti lahjaostokset jäävät (ainakin itselläni) aivan liian viimetinkaan - tänä vuonna ajattelin kuitenkin olla kaukaa viisas, ja hoitaa joululahjashoppailut hyvissä ajoin pois päiväjärjestyksestä. Halusin vinkata teillekin samalla pieniä lahjaideoita, ja innostuin kasaamaan kollaasit useamman tuotteen kera. Toivottavasti joku teistä saa tästä ideoita ja inspiraatiota, jos lahjojen keksiminen muuten tuottaa hankaluuksia!


Siskolle / Tyttökaverille...
joululahjaideoita joululahja siskolle tyttöystävälle
 1. Kivat puhelinkuoret ovat aina piristäviä. Kuvan kuoret 37,95 € täältä, näitä toki löytää huomattavasti edullisempiakin yksilöitä.  2. Lämpimät ja söpöt tumput ovat suloinen ja mieltä lämmittävä lahja. Se viestii, ettet halua toisen palelevan. Lapaset 17,95 € täältä!  3. Nämä Calvin Kleinin alusvaatteet ovat olleet tämän vuoden aikana varsinainen hitti. Itsekin kuolaan kyseistä settiä. Tästä lahjasta varmasti ilahtuisi kuka tahansa naispuolinen! Koko setti 64,90 € (yläosa erikseen 34,95 €, alaosa 29,95 €täältä!  4. Happy Plugs -kuulokkeet. Näitä löytyy tosi kivoissa eri väreissä. Hinta 24,95 €, täältä!  5. Kellojenkaan ei aina tarvitse olla monen sadan euron investointi. Kauniita yksilöitä löytyy myös edullisemmin. Kuvan kello 17,95 €, täältä!  6. Korut ovat helppo ja varma lahjaostos. Nätti kaula- tai rannekoru, kimaltelevat korvakorut, mitä tahansa - lahjan vastaanottaja ilahtuu varmasti. Kuvan Snö of Sweden korvikset 13,95 €, täältä!  7. Söpö pipo pitää lämpimänä kylminä talvipäivinä! 17,95 €, täältä!  8. Kaunis ja yksinkertainen iltalaukku niin kaupungille kuin ravintolailtaankin. 27,95 €, täältä!  9. Lämmin neule tai kiva college paita toimii myös lahjana oikein hyvin. Kuvan poolokauluksinen neule (myös vaaleanruskeana ja luonnonvalkoisena) 29,95 €, täältä!


Poikaystävälle / Veljelle...
joululahjaideoita kollaasi joululahja poikaystävälle
1. Miehille löytyy niin paljon kivoja neuleita! Kollaasiin valikoitui tosi perusmalli, mikä onkin kaikista turvallisin valinta, jos ei ole varma, tulisiko lahjan saajalla käytettyä esimerkiksi värikkäämpää tai kuvioitua vaatetta. Kuvan neule 32,95 €, täältä!  2. Pipo lämmittämään :) 17,95 €, täältä!  3. Ymmärtääkseni nämä Bulldogin ihonhoitotuotteet ovat suosittuja miesten keskuudessa. Valikoimasta löytyy muun muassa kosteutusvoide, kuorinta sekä parranajovoide (ei siis geeli tai vaahto). Tuotteet sisältävät eteerisiä öljyjä, eikä niissä ole keinotekoisia väriaineita tai hajusteita eikä kemikaaleja. Kosteusvoide 12,95 €, täältä!  4. Siisti vyö tuo heti vähän ryhtiä olemukseen ja säväystä asuun. Kuvan vyö 19,95 €, täältä!  5. Hajuvesi on aina varma lahja. En tunne miesten tuoksuja erityisen hyvin nimiltä, mutta ainakin tämä Calvin Klein Free -tuoksu on omaan mieleeni! Hinta (30 ml) 38,50 €, täältä!  6. & 7. Sukkia ja boksereita tuskin kenelläkään miehellä on liikaa, joten niitä on aina helppo iskeä mukaan pukin konttiin. Calvin Klein sukat 2-pack 22,95 € täältä ja bokserit 3-pack 49,95 € täältä!  8. Miehille löytyy paljon kivoja kaulahuiveja, vaikka he niitä naisia vähemmän käyttävätkin. Tässä kuitenkin yksi yksilö lämmittämään mukavasti talven keskellä! Kuvan huivi 24,95 € täältä!


Urheilijalle...
joululahja joululahjaidea kollaasi
 1. Kivat uudet treenivaatteet motivoivat aina. Adidaksen treenitrikoot 49,95 €, täältä!  2. Käsivarsipuhelinkotelo! Ehdottoman tarpeellinen sali- tai lenkkihirmulle, joka ei saa treenistä kaikkea irti ilman kunnon treenimusiikkia. Itselläni tuo kotelo on helpottanut huomattavasti omien musiikkien kuuntelua salilla, kun kännykkää ei tarvitse raahata erikseen kädessä mukana laitteelta toiselle. Käsihihna iPhone 5/5s:lle 14,95 €, täältä!  3. Casall joogamatto. 34,95 €, täältä!  4. &  5. Treeni- tai kotihuppari naiselle 19,95 € täältä & miehelle 39,90 € täältä!  6. Käsipainot kotitreeniä vauhdittamaan. Kuvassa olevat 3 kg:n painot 39,90 € täältä!  7. Kiva Niken treenikassi 54,90 € täältä!  8. Värikkäät urheilutopit antavat puhtia treeniin, 29,95 € täältä!

Seuraavalla kerralla ajattelin jakaa hieman ideoita siitä, mitä esimerkiksi äidille ja isälle voisi hankkia, ja lisäksi paljastaa minkälaisia juttuja toivoisin pukin mulle tuovan!

Mitä teidän toivelistalta löytyy tänä jouluna? :)
 
*Postaus sisältää kaupallisia linkkejä
  

10 kommenttia

  1. Tää postaus (ja varmasti myös ne tulevat joululahjaideapostaukset) tuli kyllä enemmän kuin tarpeeseen! :D Joka vuosi saa miettiä mitä niille perheenjäsenille ja kavereille nyt tänä vuonna taas ostaisi, mutta tästä sun postauksesta sain monta hyvää vinkkiä :) Kiitos hirmuisesti Milla! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana Linda, kiitos! :)<3 Kiva kuulla, että tämä oli hyödyllinen postaus jollekin! Oon itse juuri monesti tykännyt ostaa esim. siskolle pari tai vähän useamman pienemmän lahjan, siksi tähänkin päätyi suhteellisen edullisia vaihtoehtoja :)

      Poista
  2. Hyviä lahjavinkkeja :) !! Eikä lahja tarvi olla kallis, koska ajatus siinä on mielestäni tärkeä :) sekä iloa toiselle ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan totta! Siitähän lahjan antamisessa on kyse, toisen ilahduttamisesta ja ajatus tosiaan ratkaisee! ❤

      Poista
  3. Superhyvä ja hyödyllinen postaus!<3 ja tosi hyvä kun tossa on noi linkitkin niin tietää, mistä tuotteita saa! Mulla on toivelistalla kuulokkeet, jos en ehdi hommata niitä ennen joulua ;) -Vilma

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehee, väritoivomuksia kuulokkeiden suhteen otetaan vastaan! Noista Happy Plugs -kuulokkeista on myös ihania esim. ruusukullan ja hopean värisiä (aavistuksen kalliimpia) vaihtoehtoja, ne on tosi kivan näkösiä! :) Jotain kivaa sulle keksin ;-)

      Poista
  4. Hei jee, tää oli tosi kivaa ja hyödyllistä luettavaa! :) Tästä sai hyviä lahjavinkkejä ja toisaalta tuli mieleen juttuja, mitä itekin vois lahjaks haluta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, kiitos palautteestasi! ❤ Samoin itselläni tätä tehdessä tuli omiakin toiveita mietiskeltyä! Toi Calvin Kleinin alusvaatesetti ois kyllä ihana saada! Ja välillä kun salille lähteminen tuntuu haasteelliselta, oisi tosi kiva kun ois jumppamatto ja käsipainot kotona, tällä hetkellä en nimittäin sellaisia omista!

      Poista
  5. Tosi kivat kollaasit ♥ Itsellä on kanssa luonnoksissa odottelemassa joulukuun alkua lahjaideapostauksia. Niitä on kiva bongailla kaikkien blogeista, sillä monet ovat keksineet asioita, joita itselle ei olisi tullut mieleenkään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! ❤ jeee, en malta oottaa että pääsen näkemään sunkin joululahjaidea-postaukset! :) Se on totta, että erilaisia ideoita on kiva hakea muidenkin blogeista! Onneksi näitä näin joulun alla pyörii vähän siellä täällä ;-)

      Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥

Instagram: millamarinak
Snapchat: millamarinak
Youtube: Milla Kantonen