Link your blog!


Mulla on tällä hetkellä lukulistalla vain parikymmentä blogia, ja olisi kiva saada uusia lemppareita joukkoon. Oon ihan koukussä tähän blogimaailmaan. Musta on ihana selailla erilaisten ihmisten blogeja, tutustua heidän elämäänsä, löytää kivoja vinkkejä esim. kauneuteen ja pukeutumiseen liittyen, ja muuten vaan katsella ja inspiroitua kauniista kuvista.


Oon esimerkiksi Bloggaajat-sivulta Facebookista löytänyt joitakin kivoja blogeja lukulistalleni, mutta multa on varmasti myös monet hyvät blogit menneet täysin ohi. Tykkään erityisesti lifestyle-tyylisistä blogeista, niiden sisältö kun voi vaihdella ihan laidasta laitaan. Sen lisäksi kauneus- ja muotiblogeja on mielenkiintoista seurailla. Välillä löydän itseni sisustus-, hyvinvointi- ja vaikka minkälaisista blogeista, täällä ollaan siis aika kaikkiruokaisia!

 
Nyt pyydänkin teitä linkittämään bloginne
(tai miksipä ei jonkun muun mainitsemisen arvoisen blogin) kommenttikenttään pienen kuvauksen kera, mikäli haluat. Blogi voi kuulua aivan mihin tahansa kategoriaan. Käyn tutustumassa kaikkiin linkattuihin blogeihin, ja ajattelin valita kolme suosikkia, joista teen erikseen postauksen, jotta muillakin on mahdollisuus löytää helmiä! :) Aikaa linkittää blogeja on torstaihin 5.11. asti!

Hauskaa viikonloppua kaikille!

25 kommenttia

  1. http://inkaintiaani.blogspot.fi/

    Ruudun toiselta puolelta löytyy piam 18-vuotias kolmannen vuoden media-assari opiskelija ja pari vuotta omillaan asunut nuori naisen alku, joka rakastaa valokuvausta, muotia ja kauneutta sekä muita tyttöhömppäjuttuja, kesää, nauramista, One Directionia ja musiikkia ylipäätään, kirjojen lukemista, bloggausta ja arjen pieniä iloja.

    Blogistani löytyy mm. päivittäisiä kuulumisia, asukuvia, uusimpia ostoksia, meikkijuttuja, sisustusjuttuja ja välillä videoita ja syvällisimpiä pohdintoja.

    VastaaPoista
  2. Tämän sä kyllä jo tiedätkin, mutta laitetaan nyt ihan näin varmuuden vuoksi :)

    Nuoren naisen blogi ihmissuhteista: toisin sanoen havaintoja parisuhteista sekä siitä, miten sellaisen voisi hankkia.

    http://turkuun.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. http://veerasbeauty.blogspot.fi/?m=1

    Oon 19-vuotias seinäjokelainen parturi-kampaaja, joka kirjoittelee blogissa lähinnä kauneus/kosmetiikka/hius -aiheisia postauksia. Unohtamatta tietenkään muotia, sisustusta ja hieman syvällisempiä aiheita! Tällä hetkellä blogissani on ollut pikkuinen tauko muuttojärjestelyiden takia, mutta palailen takaisin ruotuun heti kun olen asettunut kodiksi ;)

    VastaaPoista
  4. Haha itellä just uusimmassa postauksessa tällaisen samanlaisen postauksen satoa :D Toivottavasti löydät paljon kivaa luettavaa. Mun blogii pääsee tästä linkistä:
    http://revontulipalo.blogspot.co.uk

    Lifestyleä, matkustelua, ruokaa ja paljon muuta. Rentoa tekstiä ja positiivisia ajatuksia. Olen tällä hetkellä Lontoossa au pairina, joten niin au pair -juttuja kuin lontooelämääkin blogissa näkyy aina silloin tällöin.

    VastaaPoista
  5. http://sintunsalaisuuksia.blogspot.com

    Pian 17-vuotta täyttävän Sievissä asustelevan tytön blogi, jossa ilmapiiri on positiivinen ja postauksia kirjoillaan rennolla otteella. :-) Blogistani välittyy hyvin just se oman käden jälki, joten toista aivan samantyylistä tuskin koskaan eteen tulee. Postausten aiheet vaihtelevat laidasta laitaan, joten jokaiselle siis löytyy toivottavasti jotain mieleistä lukemista. :)

    Tervetuloa lukemaan!

    VastaaPoista
  6. http://aliinakallio.blogspot.fi/

    Oon pian 20v välivuotta viettävä tyttö Pohjanmaalta, joka kirjoittaa lifestyleblogia. Blogissa juttua muodista, kauneudesta ja elämän pienistä asioista! :-)

    VastaaPoista
  7. http://saijis.blogspot.fi/

    21-vuotias tyttö, joka rakastaa shoppailua, kosmetiikkaa, aurinkoa, juoksemista, pitkiä aamuja, kesää sekä kauniita laukkuja. Blogi sisältää myös reseptejä, paljon päivän asuja, tuotearvosteluja ja tutoriaaleja :)

    VastaaPoista
  8. http://kadrilautala.blogspot.fi/
    21- vuotias nuori nainen joka tykkää vähän kaikesta, mm : kokkailu, meikkaaminen, urheilu ja some tietenkin käy tsekkaa blogini :)

    VastaaPoista
  9. http://beawbe.blogspot.com
    BEAW nimisessä blogissa kurkataan 16-vuotiaan, liikuntaneuvojaksi opiskelevan tytön arkeen. Blogista löytyy postauksia liikunnasta, hyvinvoinnista, oman lajin treenaamisesta kuin myös tavallisesta arjesta opiskeluiden keskellä. Tavoitteena motivoida lukija liikkumaan ilman turhaa stressiä, hyvän olon takia tietty.

    VastaaPoista
  10. http://fourpiecesofworld.blogspot.fi/
    Oma blogini on melkoinen sekasotku yhdistelmällä liikunta, lifestyle, valokuvaus.... Muoti- /kauneusjuttuja ei mun blogista kuitenkaan löydy x)

    VastaaPoista
  11. http://hellonoora.blogspot.fi

    Tässäpä blogi, jota on vaikea kuvailla. Kai tämä lifestylen puolelle kallistuu. Ikää kirjoittajalta löytyy 25 vuotta.

    VastaaPoista
  12. http://andmaybethatsonlyanattraction.blogspot.fi/

    Mun blogi kertoo 20-vuotiaan tytön seikkailuista au pairina Ruotsissa, ja mukaan mahtuu myös paljon muutakin, joten sanoisin että blogi on enemmän lifestyle- kuin au pair-blogi! :) Paljon ostospostauksia, asukuvia ja suosikkipostauksia!

    VastaaPoista
  13. http://www.six-feet-tall.blogspot.fi

    Aussien Sydneyssä asusteleva 20-vuotias kauneus-/lifestylebloggari! Kirjoittelen pääosin kauneudesta ja elämästäni Sydneyssä. Varoitus! Blogi voi aiheuttaa matkakuumetta ;)

    VastaaPoista
  14. http://rosalias-inspirations.blogspot.fi

    Pian 20-vuotiaan Helsingissä asuvan opiskelijatytön päivistä kertova blogi. Kirjoittelen muodista, resepteistä ja ajatuksistani, vähän omalaatuisella, sarkastisella tyylilläni :)

    VastaaPoista
  15. www.psapl-emmi.blogspot.com

    Täällä kirjoittelee 18-vuotias nuori neiti. Blogini on aika pitkälti lifestylea ja tärkeimmiksi aiheiksi nousevat varmaankin matkustelu, kauneus, muoti ja reseptit. Teen myös youtubeen videoita 1-2 kertaa viikossa. Tervetuloa lukemaan! ;-)

    VastaaPoista
  16. http://papsuu.blogspot.com
    Täällä kirjoittelee pian kometoista vuotias tyttö Pirkanmaalta. Blogistani löytyy kaiken tyyppisiä postauksia. :)

    VastaaPoista
  17. http://pinkxpineapple.blogspot.fi/
    16-vuotiaan tytön liestyle painotteinen blogi muodin ja kauneuden kera :)

    VastaaPoista
  18. http://canadiaries.blogspot.ca

    22 vuotiaan näyttelijän elämää Kanadassa.
    Mitä kaikkea sitä joutuukaan tekemään, jotta voi elättäö itsensä unelma-ammatilla josta ei kauheesti mskseta...

    VastaaPoista
  19. http://pinskislife.blogspot.fi
    22-vuotiaan nuoren naisen sisustuspainotteinen lifestyleblogi.

    VastaaPoista
  20. http://kuviakinkiinnostaa.blogspot.fi/

    16-vuotiaan valokuvausblogi, josta lötyy omien kuvailujeni lisäksi myös tekstiä sekä valokuvausvinkkejä! :)

    VastaaPoista
  21. http://janinaheikkinen.blogspot.fi

    Janina/ 19/ lifestyle
    Kirjottelen rennosti ja positiivisella asenteella aika laidasta laitaan kaikesta :) Paljon näkyy mm. omaa arkea, ruokajuttuja, videoita, ajatuksia ja kuulumisia !

    VastaaPoista
  22. Mulla on kaksi blogia. Toinen käsittelee kosmetiikkaa ja kauneutta.

    http://helmiaisenhohteessa.blogspot.fi/

    Ja toinen on lifesyleblogi, joka sisältää sitten sen kaiken muun :D
    mm. matkailu, ruoka, pohdinnat...

    http://salmiakkisade.blogspot.fi/

    Tervetuloa tutustumaan :)

    VastaaPoista
  23. http://katja-dontdreamlive.blogspot.fi/

    19-vuotias välivuottaan viettävä tyttönen kirjoittelee lifestyleblogia. Kirjoittelen pääosin elämästäni & sen kaikenlaisista käänteistä, tervetuloa lukemaan!♥

    VastaaPoista
  24. http://amandajosefiina.blogspot.fi

    20-vuotiaan tytön blogi, jossa juttua niin muodista, kauneudesta, sisustamisesta kuin matkailusta :)

    VastaaPoista
  25. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥

Instagram: millamarinak
Snapchat: millamarinak
Youtube: Milla Kantonen