Inner beauty is great but a little mascara never hurts

Meikki saa ihmeitä aikaan, eikö? Tulin havainnollistamaan teille, miten erilaiselta näytän ihan naturellina verrattuna monivaiheisen meikkaussession jälkeiseen näkyyn. Siitä on melkein kymmenen vuotta, kun aloin yläasteikäisenä meikata. Silloin tosin meikkipussini sisältö taisi koostua suunnilleen pelkästä ripsarista ja Matte Moussesta, joita molempia tungettiin naamaan jossain vaiheessa vähän liiankin kanssa. Onneksi aika on tehnyt tehtävänsä ja mulle on muodostunut omat, hyväksi havaitut tavat tuoda esiin kasvojen parhaita puolia sekä hieman peittää niitä pieniä virheitä.


Ylläolevassa kuvassa mulla ei oo mitään meikkiä, kuten ehkä näkyy. Mulla on melko vaaleat (perus suomalaiset) piirteet, ripset ja kulmakarvat eivät sieltä ole tuuheimmasta ja tummimmasta päästä. Oispa ihana, kun ois vaikka sellaiset kulmakarvat, joille ei tarvitsisi paljon mitään tehdä meikkauksen yhteydessä. Iho mulla on kuitenkin aina ollut suhteellisen hyvässä kunnossa, riittää kun pohjustus- ja meikkivoiteella peittää vähän näkyviä verisuonia, tummia silmänalusia ja kasvojen punoittavia kohtia.


Tässä vaiheessa laitoin meikkivoiteet ja varjostukset sekä kulmakarvat valmiiksi. Lisäsin myös vähän poskipunaa poskipäille. Omasta mielestäni näytän vähän häijyltä ilman silmämeikkiä, jos kulmat on piirretty. :D Kulmakarvat on mulle meikissä se haastavin vaihe, ja yleensä jätänkin ne viimeiseksi. Harvemmin edes saan niistä täysin samanlaisia keskenään. Eipä niistä tänäänkään aivan symmetriset tullut, mutta mitäpä tuosta. Yleensä lisään myös kulmakarvapaletista vaaleaa sävyä kulmaluulle korostamaan kulmakarvan muotoa.


tekoripset meikki arkimeikki helppo

Ja valmista tuli! Tältä näyttää mun arkimeikki. Edellisen vaiheen jälkeen lisäsin vain eye linerillä silmänrajaukset, vähän ripsaria ja usein (kuten tänäänkin) tykkään lisätä irtoripset tuomaan vähän näyttävyyttä. Jotain kivan väristä huulipunaa tai -kiiltoa vielä lisäksi ja meikki on viimeistelty. Juhlameikki ei tästä ihan kauheasti mulla kyllä eroa. Jos aihetta juhlaan on, niin teen vähän näyttävämmät silmänrajaukset ja lisäksi luomiväriä, sekä peittävämmän meikkipohjan ja korostetummat varjostukset.

Tänään saatiin muuttolaatikot ja alettiin laittaa kämppää kasaan. Enää muutama päivä muuttoon! Ihanaa viikonloppua kaikille!

8 kommenttia

  1. Ihana postaus! Kaunis olet (meikillä tai ilman ;P) !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, ihana ku kommentoit! :) kaunis olet sinäkin<3

      Poista
  2. tosi kaunis meikki! pakko kysästä että mitkähän ripset mahtaa sulla olla tässä ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos Elli, hauska huomata että joku eksyy näihin vanhempiinkin postauksiin! :) tähän aikaan käytin muistaakseni aina Dependin ripsiä, vaihtelin aina niitä Chloe ja Vanessa nimisiä ripsiä niin en valitettavasti muista kummat tässä on! Nykyään tilaan ebaystä kun sieltä saa niin paljon halvemmalla enemmän! :) toivottavasti tästä oli apua! Kivaa sunnuntaita :)

      Poista
    2. kiitos paljon vastauksesta! oon niin pitkään ettiny hyviä räpsyjä ja tuntuu että vaikka löytyskin hyvät niin silti metsästän aina parempia :D onko sulla jotain hyviä ehdotuksia ebaysta?

      Poista
    3. Ei kestä kiittää! :) Toivottavasti löydät täydelliset irtoripset itelles! :) Mä en valitettavasti osaa vielä oikein ebaytstä suositella mitään, tilasin sieltä ekaa kertaa muutama kuukaus sitten nimittäin ja meinasin ihan hullaantua siitä valikoimasta :DDD Toimitus oli aika pitkä, oisko ollut 15-21 päivää ja ne tuli Kiinasta, tilasin kaks eri pakettia jossa toisessa oli 5 ja toisessa 10 paria ja ne maksoi yhteensä joku 3 euroa :D kannattaa sieltä vaan selailla kun laitat hakuun eyelashes niin tulee ihan sairaan paljon niitä hakutuloksia ja valitset sellaset mitkä näyttää sen tyylisiltä mitä etit :) Noissa ei taida normaalisti tulla liimaa mukana niin se kannattaa hommata vaikka Kicksistä :)

      Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥

Instagram: millamarinak
Snapchat: millamarinak
Youtube: Milla Kantonen