Good times happen over coffee

Muistatte ehkä, kun pari viikkoa sitten tässä postauksessa valittelin liiallista vapaa-aikaani ja sitä, että päivät tuntuvat valuvan hukkaan, kun ei ole mitään järkevää tekemistä. No, ehkä valitusvirteni kuultiin jossain ylemmällä taholla, nimittäin tällä hetkellä kalenterin sivut eivät edes tunnu riittävän kaikkiin menoihin.

Sain uuden työpaikan 10 h / vko sopimuksella hotellin respatyön extraaja-sopimukseni lisäksi. Teen nyt (taas) vaatemyyjän hommia opiskeluiden ohella. Oon ollut aikaisemmin Vero Modalla ja Piecesillä melkein parin vuoden ajan töissä. On helpottavaa, kun nyt on taas varmuus ainakin parista vuorosta joka viikkoa kohden, tolla extraajan sopimuksella kun niitä vuoroja ei välillä vaan riitä. Jee, oon niin iloinen! Kuten tuossa mainitsemassani aikaisemmassa postauksessa arvelinkin; kyllä niillä asioilla aina vain on tapana järjestyä parhain päin.

Roberts coffee citykäytävä latte

Eilen sain ilokseni tavata Ania pitkästä aikaa kahvittelun ja kauppojen kiertelyn merkeissä. Hasselpähkinä-latte söpöllä kisukuviolla ja rauhallinen hetki hyvän ystävän kanssa tuntui ihan luksukselta pitkän päivän jälkeen. Mulla oli tosiaan eilen eka perehdytyspäivä uudessa työpaikassa ja sen jälkeen kävin vielä koululla pyörähtämässä. Jo ensimmäisen työpäivän jälkeen tuli tunne, että tuun viihtymään siellä erittäin hyvin. En malta odottaa loppujenkin uusien työkaverien tapaamista. :)


Taivas on näyttänyt muuten muutamana peräkkäisenä päivänä tosi makeelta hetkittäin. Tämän kuvan nappasin eilen lähdettyäni koulusta, ja viikonloppuna yövuorosta kotiin tullessani ikuistin kännykän kuviin ihanan, punertavan oranssin auringonnousun.

Tänään mulla on taas kiireinen päivä tulossa. Järjestetään yhdellä opintojaksolla Nenäpäivän hyväntekeväisyystapahtumaa tänään ja huomenna, joten siinä menee lähes kokonaan molemmat päivät! Perjantai-iltana pääsen Tampereelle katsomaan Ylen Nenäpäivä-showta, muistakaa tekin katsoa se telkkarista! :)

6 kommenttia

 1. Heei, paljon onnea uudesta työstä!! :) Itsellänikin on tällä hetkellä tunnit aika minimissä ja olenkin miettinyt että joku sivuduuni voisi olla paikallaan, mutta ainakin toistaiseksi näinkin on pärjätty, kun asumme kuitenkin poikaystäväni kanssa yhdessä. Niinkuin sanoit, kyllä niillä asioilla on tapana järjestyä :)
  Aivan ihana tuo viimeinen kuva, niin upeat värit! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kovasti! :) <3 mulla on ollut pari kertaa aikasemminki just kaks työtä samaan aikaan nii vaatiihan se tietysti vähän sumplimista, ettei vuorot mee päällekäin ja ettei vedä itteään ihan loppuun :) menotkin kyllä lähes puolittuu kun asuu yhdessä eikä yksin niin siitä tulee onneks vähän helpotusta :)

   Poista
 2. Aivan ihana kahvikupponen ♥ Onnea uuteen työhön! Kaikki sujuu aina juuri niinkuin on pitänytkin, kunhan luottaa asioiden järjestyvän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö! Toi oli niin kiva piristys päivään :D hei kiitos tosi paljon! <3 oot oikeassa, noinhan se tuppaa menemään:)

   Poista
 3. Oli niin ihana nähdä pitkästä aikaa <3 Ja oon tosi ilonen sun puolesta että löysit uuden, kivan työpaikan. Tuun joku päivä shoppailee sinne ;) Toivottavasti nähdään pian taas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi niin oli, on ollu niin ikävä <3 ihana kuulla, kiitos paljon :) ja tuu ihmeessä!! lauantaina ainakin nähdään :)

   Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥

Instagram: millamarinak
Snapchat: millamarinak
Youtube: Milla Kantonen