New favorite

I'm in love! Mikä olisikaan parempi vaatekappalevalinta illanviettoon näin pikkujouluaikaan kuin kimalteleva paljettihame, missä tahansa värissä! Muhun tää H&M:stä hankittu tummansininen kyllä kolahti ja kovaa jostain syystä. Hintaa tällä kaunokaisella oli 34,95 e! Näin myös Cubuksessa tosi kivoja vaihtoehtoja, mm. musta ja kultainen. ;)

Kuten jo aikaisemmin sanoin, vietämme tänään siskoni 21-vuotisjuhlia. Varmaan ensimmäisiä kertoja mulle, ettei tarvitse painia vaatekriisin kanssa; tähän hameeseen kun on niin helppo yhdistää vaan joku musta, rento paita tai toppi. Vielä ohuet mustat sukkikset ja hyvä tulee!

Tää olisi kyllä ihana myös uudenvuoden rientoihin. Tosin tänä vuonna me vietetään vuodenvaihdetta Levillä möksällä, joten siellä ei ehkä niin tule panostettua. En ole aikaisemmin omistanut oikein mitään paljettivaatteita, kun tuntuu, että niiden käyttöaika rajoittuu lähes kokonaan tänne marras-joulukuulle. Tämä hame oli vaan niin kaunis, että oli pakko viedä se kassan kautta kotiin!

  Mitäs tykkäätte? Ihanaa viikonloppua kaikille!

14 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Haha, muistin kyllä, ei menny onneks rikki nii ei tarvinnu alkaa vaihtelee :)

   Poista
 2. On kyllä kivan näköinen! :) Ja tuo sininen väri on varmasti vielä tosi hyvä valinta siulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että miellyttää muidenkin silmää! :) Ihana, kiitti <3

   Poista
 3. Oi todella kaunis hamonen ♥ Itselläkin odottelee uudenvuoden juhlintaa kultainen paljettihame, yläosa on täysi mysteeri vielä. Mutta kuten sanoit, paljettihameeseen on helppo yhdistää hieman yksinkertaisempi paituli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia ♥ oiii mäkin mietin sitä kultasta vaihtoehtoa, se on ihanan näyttävä! Toivottavasti keksit jonkun ihanan yläosan yhdistettäväksi siihen :)

   Poista
 4. Aivan ihana hame! Ja on kyllä niin söpösti yhdistetty tuo neule ja paljettihame yhdistelmä. <3 Siinä on just sopivasti mukavaa ja blingiä... ;) Joku yksinkertainen musta paita toimii aina räväkän alaosan kanssa hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, ihana kommentti! :) <3 Mä tosiaan pyörin kotona tossa neuleessa ja aloin sovittelemaan tota hametta ja näytti kyllä kivalta mustakin ihan sen neuleenkin kaverina toi hame!

   Poista
 5. Ihana hame! Tosi nätti :) oon itekki jo jonki aikaa haaveillu ton tyyppisestä hameesta mutta en oo löytäny sopivaa :( Ehkä vielä joskus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Varmasti sulle jostain löytyy joku ihana, voidaan mennä yhessä ettimään! :)

   Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥

Instagram: millamarinak
Snapchat: millamarinak
Youtube: Milla Kantonen