Snapchat

Instagramissa ja blogissa tulee usein julkaistua vaan ne kauniit, tarkkaan harkitut ja muokatut kuvat, jotka halutaan jakaa kaikkien nähtäväksi. Snapchat on siitä kiva sovellus, että siellä kuvat ja videot lähetetään reaaliajassa, ja paria filtteri-muokkausvaihtoehtoa lukuunottamatta kuvia ei voi käsitellä. Lisäksi vastaanottaja ei voi tallentaa kuvia itselleen lähettäjän saamatta ilmoitusta siitä. Snapchatissä tuleekin jaettua ihan tavallisia, arkisia hetkiä ja toisinaan myös humoristisempaa sisältöä, varsinkin läheisemmille kavereille.

Oon aika tarkka juurikin siinä, millaisia kuvia lataan Instagramiin, Facebookiin ja blogiin. Mulle on tärkeää, että kuvat ovat laadukkaita. Blogin puolella tykkään että kuvat sopivat jollain tapaa yhteen ja täydentävät postausten tekstiä ja sanomaa. Snapchatissa taas mulla ei ole mitään ns. "vaatimuksia" kuvien suhteen, pistän vain menemään sen hetken fiiliksiä ja pieniä palasia siitä, missä milloinkin meen ja mitä teen.

Snapchat mulla on ollut käytössä vuoden ja muutaman kuukauden, ja sinä aikana onkin tullut läheteltyä vaikka minkälaisia kuvia ja videoita katoamaan bittiavaruuteen. Kasasin tähän postaukseen vähän vuoden varrella kertyneitä snäppejä! Näistä kuvistakin sen kyllä huomaa, että tarkka kuvanlaatu ja harkittu sommittelu ei (ainakaan mun käytössä) kuulu tän sovelluksen puolelle. Kauniita ja inspiroivia kuvia on maailma pullollaan muutenkin!

Snapchatissä mut löytää nimimerkillä MILLAMARINAK!


1. Juhannuksena möksällä! Lämmin kesä meillä näköjään oli taas kun talvitakeissa ja fleeceissa ollaan viiletetty! // 2. No, kyllä kesään pari auringonottopäivääkin saattoi mahtua. ;-) Henrin perheellä oli Ylöjärvellä terassiremontti kesällä. Musta ei tainnut olla siinä hommassa hirveästi apua! // 3. Junassa Tampereelle menossa silloin aikoinaan! Nyt ei tule siellä enää samalla tavalla reissattua kun Henri asuu täällä.


1. Tässä kuvassa oltiin menossa seinäkiipeilemään Salmisaareen. Säät suosi! // 2. Meillä on monesti jouluisin kotona näitä Guylian-suklaakonvehteja. Maailman parhaita mun mielestä! // 3. Joku oli vissiin vähän herkkupalaa vailla :-)


1. Muuttopuuhissa parisen kuukautta sitten. // 2. Mustamakkara ei kyllä iske muhun sitten yhtään! Jonkun muun herkkua se taitaakin olla... :D // 3. Ekaa iltaa Berliinissä! 2,5 euron valkkaripullo marketista ja hymy korvissa! 


1. Vilman kanssa pleikkapelejä. Tämä kuuluu myös meidän joulun välipäivien traditioihin! // 2. Piti vähän kokeilla meikkejä maaliskuista kadettikoulun sarkajuhlaa varten. :-) // 3. Mitä kunnon tyttöjenilta olisikaan ilman kasvonaamioita!


1. Paras yhdistelmä: jälkiuuniruisleipä ja graavilohi! // 2. Juututtiin jäisellä tiellä koulukavereiden kanssa mökkireissun päätteeksi kinokseen... Hinausauto pelasti! // 3. Ei pidä unohtaa Snapchatin upeita toimintoja :D 

Haha, tämä oli vähän tällainen höpsömpi postaus tällä kertaa. Löytyykö Snapchat teidän sovellustenne joukosta? Seurailen mielelläni uusia tilejä, joten nimimerkkejä vaan tulemaan!

10 kommenttia

 1. Oot kyllä niin kaunis näissäkin kuvissa :) Itse latailin kanssa kavereiden painostuksesta sovelluksen muutama viikko sitten ja huomannut, että siellä monet kuvat ovat pääasiassa juuri hauskoja paloja elämästä ilman turhaa kaunistelua ja sommittelua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kiitos <3 hauska kuulla, että säkin oot päässyt snapchatin maailmaan! :D itsekin tykkään just siitä että arkisia hetkiä ja tilanteita jaetaan reaaliajassa, just ilman mitään kaunistelua :)

   Poista
 2. kauniita sekä hauskoja kuvia <3 :D tällaisia lisää :) !!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee, tällasia se mun snäppi on pullollaan! :D Kiitos Kadri <3 eiköhän jonkinlainen snapchat-katsaus tule taas jossain vaiheessa ;)

   Poista
 3. Hauska postaus!!😁 Tunnistin kaikki snäpit🕵 -Vilma

  VastaaPoista
 4. Haha, ihania kuvia! :D Itse en ole vieläkään tehnyt snapchatia, vaikka monet sitä hehkuttavatkin :) Ehkä jossain vaiheessa lataan kuitenkin kyseisen sovelluksen ja sitten ollaan taas koukussa! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah voi miten hauska kuulla, kiitos! :D Voi ei, sun täytyy lisäillä mut sit heti jos lataat sen! Snapchatin suosio on kyllä ihan räjähtänyt viime aikoina, siihen koukuttuu helposti!

   Poista
 5. Tykkään kyllä tosi paljo näistä Snapchat postauksista! :) Mut löytää Snapchatista nimimerkillä sofiaa_ida ! :D

  http://sofiaidaanneli.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska kuulla, että tykkäät! Mustakin nää on kivaa vaihtelua arkisiin höpötyksiin :)

   Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥

Instagram: millamarinak
Snapchat: millamarinak
Youtube: Milla Kantonen