Isänpäivä

Eilen juhlistettiin isänpäivää Sinne-ravintolassa (Eerikinkatu 2). Ravintola oli kehitellyt isänpäivälle oman menun, josta jokainen sai valita alku-, pää- ja jälkiruoan kahden vaihtoehdon väliltä. Oli mukavaa viettää sateista sunnuntaita rakkaiden kanssa hyvän ruoan äärellä. Henrikin pääsi mukaan. :)

sinne ravintola isänpäivä

Haha, kuvasta ehkä huomaa, että mulla ainakin painoi väsymys pikkuisen päälle. Lauantaina juhlittiin Vilman ja Villen virallisia tupareita ja olin pitkästä aikaa baarissakin. Nukkumaan menin vasta 4:30 jälkeen, järkyttävää! :D

Ravintola oli jokaista pöytää myöten täynnä. Mekin oltiin tehty pöytävaraus jo yli viikkoa aikaisemmin. Viime vuonna vietettiin isänpäivää Boulevard Social -ravintolassa. Musta on kiva perinne juhlistaa tärkeää päivää viihtyisässä ravintolaympäristössä hyvästä ruoasta nauttien.

Tilattiin alkuun shampanja-lasilliset juhlan kunniaksi. Itse otin alkuruoaksi kylmäsavustettua siikaa, pikkelöityä kurkkua ja tillikreemiä. Ihan superhyvä yhdistelmä! 

vasikanposki sinne ravintola

Pääruoaksi ylikypsää vasikanposkea, herkkutattia ja tummaa valkosipulikastiketta. Maittavaa mutta myös erittäin täyttävää! :D Jälkkäriksi nautin vielä haudutetun uuniomena-annoksen kanelikinuskilla ja uuniomenajäätelöllä. Aika herkkua kieltämättä! 


Mun ja Vilman muutettua omiin koteihin meillä on ollut tapana illallistaa perheen kanssa ainakin kerran tai kaksi kuukaudessa. Siitä syystä blogissakin tulee varmasti olemaan näitä illallisaiheisia postauksia jatkossakin. ;D Meillä on kotona aina ollut perus arkiruoan lisäksi varsinkin viikonloppuisin toinen toistaan herkullisempia ruokakokeiluja, mistä oon tosi iloinen.

Mulla alkoi taas kiireinen viikko. Pitää vääntää opinnäytetyötä ja loppuviikosta mulla on pari yövuoroa hotellilla ja tällä viikolla myös kaksi vuoroa vaatekaupassa. Hommaa piisaa siis! Kivaa alkanutta viikkoa teillekin! <3

8 kommenttia

 1. Onpas taas herkullisen kuuloinen menu! :D Mekin käytiin lauantaina juhlimassa kaverini synttäreitä, ja kotona oltiin joskus kolmen jälkeen yöllä.. Eipähän tarvitse taas hetkeen lähteä - paitsi sitten työporukan pikkujouluihin kuukauden päästä! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikös, oli kyllä maistuva myöhäinen lounas meillä :) Haha, meilläkin tulee nykyään niin harvoin lähdettyä juhlimaan, että toi on ihan harvinaisuus, että meni noin myöhään :D hauskoja pikkujouluja teille jo etukäteen! ;)

   Poista
 2. Oli niin kivaa jutella rauhassa, kuulla tuparikuulumiset ja muistella isin hassutteluja teidän ollessa pieniä :) Ja aina on kiva tsekkailla uusia ravintoloita ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli niin hauska muistella kaikkia vanhoja höpsötyksiä :D Kiitos vielä seurasta ja järjestämisestä <3

   Poista
 3. Sun blogiin ei kyllä kannata eksyä nälkäisenä, sillä aina löytyy niin herkullisia ruokakuvia, että nälkä vaan kasvaa :D Täällä kanssa painitaan opinnäytetyön parissa, tsemppiä sinne siis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha, mustakin kieltämättä tuntuu, että ruokakuvia pyörii täällä aika usein! Aina pitää kuvata kaikki annokset ja kertoa mitä on tullut syötyä :D Hei kiitos paljon! Nyt on taas päästy sen kanssa ihan hyvin eteenpäin, tsemppiä kanssa sulle! :)

   Poista
 4. Huomasin nyt vasta tän isänpäivä postauksen :) laadukkaita kuvia löytyy kyllä aina :) !!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Musta on kiva kantaa järkkäriä mukana, niin saa näitä hetkiä tallennettua muutenkin kun kännykkäkuvien muodossa! :)

   Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥

Instagram: millamarinak
Snapchat: millamarinak
Youtube: Milla Kantonen