Nenäpäivä-show


Saatiin koulun kautta kunnia päästä kokemaan Nenäpäivä-show paikan päälle Tampereen Tohloppiin Ylen studioille. Järjestimme viime vuonna Laurea-ammattikorkeakoulun toimesta Nenäpäivä-dinnerin, jolla onnistuimme keräämään Nenäpäiväsäätiölle yli 2300 euroa. Tänä vuonna järjestettäväksi tapahtumaksi valittiin kirpputori ja arpajaiset, sekä muuta pientä ohjelmaa siihen päälle. Lopullinen lahjoitussumma ei ole vielä täysin selvillä, mutta uskon, että aika lähelle viime vuoden summaa päästiin! :)

Robin packalen nenäpäivä

Studioilla tunnelma oli korkealla. Julkisuuden henkilöitä vilahteli toinen toisensa jälkeen yleisönkin joukossa. Saatiin myös selfie Robinin kanssa!! :D Vähän meinasi kädet täristä kuvaa ottaessa, haha.

Antti Tuisku nenäpäivä
Antti Tuisku nenäpäivä

Meillä oli yleisössä tosi hyvät paikat. Olin iloinen, että otin kameran mukaan. Sain napattua aika hyviä kuvia, vaikka itse sanonkin! Ihana Antti Tuisku veti Sata salamaa -kappaleen oikein tunteella!

Roope Salminen
Nenäpäivä Roope Salminen Axel Smith

Juonnot olivat humoristisia, ja ohjelma eteni reippaalla tahdilla, mikä oli kiva, kun ei tullut pitkiä odotusaikoja esitysten välissä. Paljon ihania esiintyjiä ja hyvää fiilistä. Kaiken lisäksi meillä oli tosi ihana bussinkuljettaja, jonka kyydissä matkat Tampereelle ja takaisin taittuivat leppoisasti.

Anna abreu nenäpäivä

 Katsoiko joku lähetystä telkkarista? Bongasitteko mua? ;)

8 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Hauska kuulla että tunnelma välittyy, kiitos! :)

   Poista
 2. Noniin oon kateellinen tosta Robinista..... :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha, vähän sietääkin olla! :D Oikein unelmien täyttymys se selfie :DD

   Poista
 3. Kyllä katsottiin, ei ihan alusta asti tosin. Koskettavia tapaamisia maailman toisella puolen - hienoa, että voidaan edes pikkuisen jotakuta auttaa :) Juu, bongattiin :) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että katoitte, ois ollut itsekin hauska nähdä, miltä show näytti telkkarissa näytettynä! Tosin tietysti oli kiva kokea se paikan päälläkin! :)

   Poista
 4. Woou, olipas kiva että pääsitte katsomaan tuonne ihan paikan päälle! :) Oli varmasti hauskaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä kiva uusi kokemus ja vähän vaihtelua arkeen! :) Tosi kivaakin meillä oli :)

   Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥

Instagram: millamarinak
Snapchat: millamarinak
Youtube: Milla Kantonen