Pafos memories

Helou ihanat! Täällä kirjoittelee yks matkakuumeinen, taas vaihteeksi. Pääsin näiden kuvien kautta uppoutumaan muistoihin kahden ja puolen vuoden takaa, nimittäin Noran ja mun viikon reissuun Kyproksen Pafokselle. Nyt kun ollaan saatu jo pakkasyöt Suomeenkin ja ilma on kieltämättä aika kipakka, etelänmatkan muistelu lämmitti kivasti mieltä. Matkakuumeeseen on sitä paitsi tulossa helpotusta jo alle kahden viikon kuluttua; varattiin kolmen päivän pituinen reissu Berliiniin! Pianpa siis tää kaksikko pääsee taas maailmalle. En malta odottaa! Jos jollain on jotain vinkkejä, mitä tehdä ja nähdä Berliinissä, otan niitä vastaan enemmän kuin mielelläni!

Varattiin Pafoksen reissu vain muutamaa päivää ennen lähtöä, ja saatiin matkat melko edullisesti. Majoituksessa ei ollut mitään valittamista, allasalueita löytyi jopa kaksi ja hotellialue koostui huoneistoista, jotka oli jokainen nimetty eri kukkien mukaan. Vaikka Pafoksesta en ollut aiemmin paljoa kuullutkaan, ei se kohteena ollut yhtään hullumpi. Nähtävyyksiä ei erityisen paljon ole koluttavana, mutta me haimmekin lähinnä aurinkolomaa, ja sitä kyllä kohde meille tarjosikin oikein kunnolla. :) Pafoksella oli samaan aikaan Noralle tutut siskokset, joiden kanssa myös vietettiin yksi hauska ilta tutustuen paikalliseen yöelämään.

En oo koskaan aikaisemmin palanut Suomessa enkä ulkomailla, mutta tällä reissulla tulikin poltettua rintakehä pahemman kerran. Muistan edelleen, kuinka kivuliasta oli nukkua ja varsinkin yrittää laittaa rintsikat päälle! Pari päivää lomasta jouduin makaamaan altaalla ylävartalo aurinkovarjon alla, ja kotona sitten rusketus kuoriutuikin lähes samantien. Hyi, toivottavasti ei enää ikinä. Noh, "never a failure, always a lesson", vai miten se meni. ;DPieni irtiotto omasta arjesta piristää kyllä aina niin paljon. Tekee hyvää päästä omien rutiinien keskeltä täysin uuteen, vieraaseen paikkaan ja tehdä juuri niitä asioita, mitä lomalla ikinä haluaakaan. Kotiinkin on aina yhtä ihana palata rentoutuneena ja useita uusia kokemuksia rikkaampana.

Seuraava matkailuun liittyvä postaus onkin luvassa sitten parin viikon päästä, kun ollaan kotiuduttu Saksasta!

10 kommenttia

 1. oi miten kivoja kuvia, mulle iski taas matkakuume :( damn you! :D ihanaa että pääset pian reissuun! :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! <3 ei auta ku laittaa tyttöjen reissu to do -listalle ;)

   Poista
 2. Kiitos, mullekkin syttyi aikamoinen matkakuume nyt...... Pakko päästä jonnekkin :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, en uskonutkaan olevani ainoa johon tällaset kuvat vaikuttaa tolla tavalla ;D

   Poista
 3. Berliini on kyllä ihana paikka :-)

  http://matildanieminenmusic.blogspot.se/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon, meki tullaan varmasti ihastumaan siihen kaupunkiin! Kiitos blogilinkistä, käyn kurkkaamassa! :)

   Poista
 4. Oi vitsit, alkaa tehdä mieli johonkin lämpimään näitä kuvia katsellessa! <3 Haha, olipa sattuma että kaverini kanssa vasta puhuttiin, että tekisi mieli lähteä jollekin pienelle reissulle, ja Berliini nousi ensimmäisenä mieleen :D Saa nähdä toteutuuko reissu, mutta pieni irtiotto arjesta tekisi kyllä hyvää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meijän ensimmäinen vaihtoehto oli Kööpenhamina ku alettiin katella noita matkoja, mutta Nora lähteeki sinne opintomatkalle jo pian ni päädyttii Berliiniin, joka alkoki vaikuttaa tosi hyvältä vaihtoehdolta mitä enemmän siihen tutustuttiin :) Oon opiskellutkin saksaa vaikka kuin monta vuotta niin tosi kiva päästä ekaa kertaa sinne ja huomata miten kieli sujuu vai sujuuko ollenkaan :D Toivottavasti tekin saisitte jonku kivan pikku reissun järjestymään! Berliini muuten olikin ihan edullisimpien kohteiden joukossa näistä euroopan kaupunkilomakohteista joten sitä voin ainakin sen perusteella suositella ;)

   Poista
 5. oih berliini on niin ihana paikka!! ja jos nähtävyyksiä kaipailet niin muuri on aika must juttu siellä hah. tää postaus kyllä herätteli omankin matkakuumeen, onneks köpiksen reissuun on enää 60 päivää!<3 hyvää matkaa teille (jo tällai etuajassa)!!

  http://jonnaingelise.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska kuulla että oot tykänny Berliinistä! :) Voi ihanaa, Köpis on kyllä mullaki haaveissa nähdä vielä mahollisimman pian! Kiitos paljon ja nauti säkin tulevasta reissusta! :) Ehkä sun blogista pääsee fiilistelemään Köpis-tunnelmia sitte reissun jälkeen? ;D

   Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥

Instagram: millamarinak
Snapchat: millamarinak
Youtube: Milla Kantonen