First video


Moikka!

Mulla oli tänään varsinainen epäonnen päivä. Kuvasin teille pienen videon, missä kerron vähän päivän tapahtumista. Tämä olikin nyt ensimmäinen video täällä blogissa, hope you enjoy it! ;)


Oli muuten yllättävän hauskaa editoida ja lisätä videoon vähän musiikkia ja muuta. Ehkä tällasia pätkiä tullaan näkemään täällä jatkossakin, vai mitä sanotte? Kivaa tiistai-iltaa kaikille!

Ps. Tulipa tuohon ihana aloituskuva. :D En oo kovin konkari näissä, joten jos joku osaa neuvoa voiko tota aloituskuvaa erikseen valita tai vaihtaa, bring it on! :D

16 kommenttia

 1. Voi ihana video, tee todellakin lisää näitä! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tuhannesti Jenica! <3 Eiköhän näitä vielä tänne ilmesty kun oli sen verran hauska tehä ja videot näyttääkin saaneen jonkun verran kannatusta ;) Ite tykkään katella videoita muiden blogista, siinä näkee aina ihan eri tavalla millanen tyyppi siellä blogin takana on ja videot on muutenki musta kivaa vaihtelua tekstille!

   Poista
 2. haha apua, Milla en kestä suo oot nii ihana :D <3
  En koskaa itse pystyis tehä video postausta just oman ääneni takia.
  Jatka kuitenki samaa rataa, tosi kiva video :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DD Kiitos piristävästä kommentista <3 Muaki selvästi vähän huvitti jo noi päivän vastoinkäymiset tätä kuvatessa :D

   Poista
 3. Voi, muru, tämä oli jotenkin suloinen - pienestä kasvavasta epäonnesta huolimatta :) Oli mukava kuulla ääntäsi <3 Ja minusta olit luonteva kameran edessä. Hienoa myös, että kävitte siellä salilla. Aattelinkin asiaa juuri tänään. Onnellista iltaa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla että vaikutin sun mielestä luontevalta! Oon muutamaan kertaan aikasemminki kuvaillu jotain videoita puhelimella ja koittanu vähän totutella siihen kameralle höpöttelemiseen :) Kiitos kiitos <3

   Poista
 4. Olipa tosi ihana ja hyväntuulinen video! :) Näitä voit ehdottomasti tehdä lisää, näytti niin luontevalta toi kameralle puhuminen :) Ps. Niin kaunis toi sun hymy :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana Katri, kiitos palautteesta! :) hauska kuulla, että video miellytti! :) ja hymykommentista suurkiitokset myös <3

   Poista
 5. Vitsit tää oli kyllä ihan huisin kiva postaus! Sun hymys on jotenkin niin valloittava, että sait sillä munkin päivän piristettyä :) Ehdottomasti lisää tällaisia postauksia.
  http://miramarian.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Mira! Kiitos valtavasti kommentistasi! =) Vitsit miten hyvä mieli tuli, jos onnistuin piristämään jonkun päivää tällä! Kiitos myös linkistä, tsekkaan ehdottomasti blogisi! :)

   Poista
 6. voi rakas, oot niin söpö! Tosi kiva video ja ihana toi ''aaaaa...'' :D lisää näitä, kiitos!! :) p.s. tajusin että oon missannu melkein noi kaikki sun uudet instagram kuvat! mitä ihmettä :((( ei oo nykyään aikaa selailla sitä feedii siellä nii jään kaikest paitsi! Meen heti tykkäilee haha :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww kiitos <3 Hahah siis yllätyin vähän iteki et tää meni kerralla purkkiin mut pitää kyl opetella kunnolla leikkaa ja editoimaan noit videoita ettei ne jatkossaki täyty tollasilta "aaaa.." - kohdilta :DD Voi ei mitä ootkaan menettäny kun oot missannu mun insta-kuvat xDD pus <3 hei meillähän oli se yks postaus idea nii se pitää kyl toteuttaa!! Videona tai kuvina :D

   Poista
 7. Ihana videopostaus, ja osaat olla tosi luonnollinen ja aito kameran edessä! ♥ Välillä tuntuu että joskus tulee noita epäonnen päiviä, kun tuntuu että yhden asian mennessä pieleen, alkaa niitä vastoinkäymisiä oikein kasaantua samalle päivälle :D Onneksi kuitenkin loppu hyvin, kaikki hyvin :)
  Ainiin, ja ehdottomasti lisää videopostauksia! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Ihana kuulla, miten "ulkopuoliset" näkee tämän, kun itse sitä just miettii, että vaikutinkohan nyt yhtään luontevalta ja tollanenko mä oikeasti olen kun selitän jotain juttua :D Se on jännä kun ei sitä omaa elehdintää ja puhetapaa tajuakaan sillä tavalla kun se vaan tulee luonnostaan, mutta sitten kun kuvaa tän tapasen videon niin pystyykin jälkikäteen seuraamaan omia eleitä :D kiitos kommentista, uuden videon suunnittelut on jo käynnissä! ;)

   Poista
 8. Eikä vähänkö söpö video ja sinä! Alkoi hymyilyttämään itseäkin :) Tee ihmeessä näitä jatkossakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiiitoos! :) hauska kuulla että videosta oli iloa :D jatkoa piisaa todellakin ;)

   Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥

Instagram: millamarinak
Snapchat: millamarinak
Youtube: Milla Kantonen