Helsinki from above

Viikon takainen sunnuntaipäivä kului rauhallisissa tunnelmissa. Iltapäivällä lähdin Helsinkiin ja käytiin Melissan kanssa meijän vakkari kiinalaisessa ravintolassa myöhäisellä lounaalla. Mulla kulki kameralaukku taas mukana, niin kuin monena päivänä nykyään. Otettiin lounaan jälkeen suunnaksi Yrjönkadulla sijaitsevan Sokos Hotel Tornin 12:ssa kerroksessa oleva Ateljee Bar, josta on upeat näköalat kaupungin ylle.Joku ihana turisti tarjoutui ottamaan meistä yhteiskuvan. :D

Wayne's Coffeen hasselpähkinälatet lämmitti mukavasti ja ihailtiin maisemia jonkin aikaa. Tuollaiset näköalaravintolat/-baarit/-tasanteet on kyllä kaupungissa kuin kaupungissa kivoja, kun pääsee näkemään koko kaupungin monelta suunnalta. Ei nämä Helsingin yläilmat ehkä kuitenkaan yhtä vaikuttavat ole kuin esimerkiksi New Yorkissa, mutta hienon näköistä silti on. Pitää käydä tuolla uudestaankin!

Tänään mulla on "taas vaihteeksi" vapaapäivä. Nukuin pitkään ja söin hyvän aamupalan, ja kohta lähden keskustaan Noran kanssa kahville :) Palataan!

Ei kommentteja

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥

Instagram: millamarinak
Snapchat: millamarinak
Youtube: Milla Kantonen