Lunch restaurant tip

Tässäpä tulisi pieni vinkki herkuttelijoille, jotka haluavat kokea varsinaisen makuelämyksen! Melissa vei mut tänään lounaalle hawajilais-japanilaiseen Hoku-ravintolaan Punavuoreen (Merimiehenkatu 18). Sijainti ei ole kovin keskeinen, mutta paikka on ehdottomasti käynnin arvoinen. Ravintola on pieni ja tunnelmallinen, ja asiakaspalvelu oli ystävällistä. Lounasaikaan asiakkaita riittää, ja pöytää saattaa hetken joutua odottelemaan, mutta suosittelen ehdottomasti odottamaan sen hetken. Lounasaikaan pöytävarausten tekeminen ei valitettavasti ole mahdollista.

Kävin kurkkimassa kyseisen paikan arvosteluja jo eilen Tripadvisor-sivustolta, jossa monet kehuvat ravintolaa ja sen ruokaa kovasti. Melissan suosittelemana tilasin Salmon Teriyaki -annoksen, joka tarjoillaan riisin ja vihersalaatin kanssa. Hintaa tällä annoksella oli 13 euroa. Oli kyllä parhaita lohiruokia, mitä olen koskaan maistanut! Sushin lisäksi en ole syönyt muita japanilaistyylisiä ruokia ennen tätä. Lohi oli kypsyydeltään täydellistä ja kastike ihan huippuhyvää.
  Onko teillä vinkata mitään ravintolasuosikkejanne pääkaupunkiseudun alueelta?  
Ottaisin suosituksia vastaan erittäin mielelläni! :)
 Loppuviikko mulla on täynnä menoa ja meninikiä. Lauantaina mennään päivällä Henrin kanssa yhden lahjakkaan valokuvaajatutun kuvattavaksi, sen jälkeen koitan ehtiä Anin kanssa käymään valokarnevaaleilla Lintsillä ja illalla kokoonnutaan isolla kaveriporukalla illanviettoon ravintolaillan merkeissä. Berliinin matkatavarat pitäisi saada matkalaukkuun ja sunnuntaina juhlistetaan äidin syntymäpäivää perheen kesken illallisella. :)


Bloginkin puolella haluan esittää rakkaat syntymäpäiväonnittelut nuorekkaalle äidilleni, joka tänään viettää syntymäpäiväänsä <3 Paljon onnea mama!

4 kommenttia

 1. Hienoa, että arvostat hyvää, tuoreista raaka-aineista taidolla tehtyä ruokaa :) Eikä se aina tarkoita mitään järkkykallista. Ja kiitos, kiitos, rakas, ihanista onnitteluista <3 !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietty arvostan, kotonakin aina saanu niin herkkuruokia ;-) Eipä kestä kiittää! <3

   Poista
 2. Ah, toi lohi näyttää kyllä superhyvältä! Täytyy joskus maistaa ;) ihania kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käydään joskus vaikka kolmisteen tuol syömässä, mäkin haluun lisäää :DD Kiitos! <3

   Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥

Instagram: millamarinak
Snapchat: millamarinak
Youtube: Milla Kantonen