Ensimmäinen aamu uudessa kodissa

Heippa ja terkkuja uudesta ihanasta kämpästä! On toi muuttaminen joka kerta kyllä sellanen urakka. Aikaisin aamulla avaimia hakemaan, asunnon siivous ja ihmettely, kamojen roudaus ympäriinsä (piti suhailla kolmessa paikassa kun sänkyjä kuljeteltiin ympäriinsä ja sohvakin piti hakea vanhempien asunnolta), vanhan kämpän loppusiivousta, muuttolaatikoiden purkamista... Iltaan mennessä saatiin kuitenkin muutamaa laatikkoa lukuun ottamatta tavarat aika hyvin paikoilleen, ja tänään oli kiva herätä jo melkein valmiissa uudessa kodissa.

Melissa sai kunnian olla meidän ensimmäinen vieras, jos eilisiä muuttoapulaisia ei lasketa :) Suuri kiitos vielä avusta muuttoon osallistuneille! Ei tämä tosiaan kaksistaan olisi onnistunutkaan. Tehtiin uuden kodin kunniaksi hyvä aamupala ja vietettiin rauhallista aamua. Laitan sitten kuvia asunnosta, kun vaan saadaan loputkin kamat oikeille paikoilleen. Tänään olisi tarkoitus tehdä Ikean reissu ja ostaa ainakin uusi lipasto, jotta saadaan vähän lisää säilytystilaa. Muitakin pienempiä hankintoja on edessä lähiaikoina. Häkkivarastoonkin tosin lensi jo suuri osa turhista tavaroista. On se vaan jännä, miten kaikkea tarpeetonta kasaantuu vuosien varrella.

Huomaa kyllä, että vasta eilen tänne muutettiin, kun seutu on vielä melko tuntematonta, mutta eiköhän se tässä tutuksi tule pian. Nyt laitan koneen pois ja alan taas puuhailla täällä. Hauskaa viikonloppua kaikille! 

2 kommenttia

  1. Nätiksi saitte jo eka aamuksi :) Kiitos kiittämästä! Muista, ettei se seuraavakaan muutto kaksin onnistu ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, yllätyin vähän itekin miten paljon yhessä päivässä saatiin aikaan :D Oli hyvä motivaatio saada kamoja paikalleen ku oli tulos vieras heti seuraavana aamuna :D

      Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥

Instagram: millamarinak
Snapchat: millamarinak
Youtube: Milla Kantonen