Kuulumisia pitkästä aikaa

Täällä taas!

Blogissa on ollut hiljasta aika pitkän aikaa, kun kameran akku (tai laturi) hajosi enkä ole saanut aikaiseksi hankkia uutta :( Mielessä on kuitenkin ollut että ois taas kiva postailla ja pitkästä aikaa päätinkin nyt palata kirjottelemaan.

Mulla sujuu ihan kivasti, koulu jatkuu taas neljän kuukauden kesäloman jälkeen ja opinnäytetyön työstö on alkanut, eli valmistuminen lähenee! Opinnäytetyö valmistuu todennäköisesti tulevan vuoden parin ekan kuukauden aikana, ja sen jälkeen on enää toinen opintoihin kuuluva työharjoittelu edessä.

Kesä vierähti sopivasti töitä tehdessä ja paljon aikaa vietin Espoon lisäksi Tampereella. Reissuja tuli tehtyä lähialueille mm. mökeille, Suomenlinnaan ja Porvooseen, ei kuitenkaan mihinkään kauemmas. Tulevalle keväälle on kuitenkin suunnitteilla joku kaukomaan matka!

Sellaista ilmoitusluontoista asiaa ois myös, että musta tulee kaikkien näiden vuosien jälkeen helsinkiläinen! Muutto on edessä kuukauden kuluttua. Oon innoissani, ihanaa muuttaa vastaremontoituun, nykyistä tilavampaan asuntoon.


Kovasti odotan tulevaa viikonloppua, meillä on tiedossa perjantaina hotelliyö ja lauantai-iltana miniristeily Tallinnaan. Palataan myöhemmin!

Ei kommentteja

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥

Instagram: millamarinak
Snapchat: millamarinak
Youtube: Milla Kantonen