New York, New York

Tää blogi alkaa jo vaikuttaa varsinaiselta matkailublogilta, mutta haluanhan mä jakaa teidän kanssa tunnelmia New Yorkin sykkeestä, joka päästiin kokemaan vajaa vuosi sitten maaliskuussa! Olin odottanut matkaa ihan täpinöissäni, ja kaiken odotuksen arvoista se olikin. Tekemistä ja nähtävää riitti aamusta iltaan ja mun mielestä ehdittiinkin hyvin tutustumaan kaupunkiin ja nähtävyyksiin. New Yorkissa on ihan ainutlaatuinen tunnelma, joka kyllä mun mielestä pitäisi kerran elämässä kokea!


Lämpötila vaihteli viikon aikana vähän nollan molemmin puolin; suurimman osan ajasta oli melkoisen viileää, mutta eipä se meijän menoa haitannut. Meillä oli hotelli tosi hyvällä paikalla, West 48th streetillä, ja pidemmät matkat kuljettiin monesti metrolla. Yksi päivä pyhitettiin kokonaan shoppailulle, jolloin tehtiin suunnilleen tunnin pituinen bussimatka valtavalle Woodbury Outlet-alueelle, josta mulla tarttui mukaan muun muassa ihanat Nike Free -juoksukengät, Rayban Clubmaster -aurinkolasit ja Guessin kello.

 


Päästiin ihailemaan New Yorkia yläilmoista pariinkin otteeseen. Allaolevat kuvat on otettu Rockefeller Centeristä, 69:nnessä kerroksessa Top of the Rock -näköalatasanteelta. Noi näkymät on kyllä henkeäsalpaavat, Manhattan teki muhun ainakin lähtemättömän vaikutuksen! Isin synttäreitä juhlistettiin myös korkeuksissa, 48:nnessa kerroksessa The View -ravintolassa, joka pyöri kerran tunnissa akselinsa ympäri. Pimenevä ilta ja kaupungin valot näyttivät niin hienoilta!

Broadway-musikaalit oli mulle yksi matkan ehdottomista kohokohdista. Käytiin katsomassa Cinderella ja Pippin. Ihan mahtavat esiintyjät (Cinderellassa mm. pääosassa Carly Rae Jepsen) ja showt, tykkäsin tosi paljon! Lisäksi käytiin tietenkin Central Parkissa ja Times Squarella sekä luonnonhistoriallisessa museossa ja nähtiinhän me Vapaudenpatsaskin.

Kertakaikkiaan yksi elämäni parhaista matkoista. Mielelläni lähtisin uudestaankin.. Mä oon kyllä sitä mieltä että matkustaminen on parasta mihin voi rahansa laittaa. Oon tosi onnellinen että oon päässyt elämäni aikana reissaamaan niin paljon! Toivottavasti tähänkin vuoteen saatais mahtumaan joku reissu Tukholmaa ja Tallinnaa pidemmällekin. :D


Hyvää viikonloppua kaikille!


<3: Milla

1 kommentti

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥

Instagram: millamarinak
Snapchat: millamarinak
Youtube: Milla Kantonen