Ihana aamu

Tänään mulla alkoi koulu vasta puolenpäivän jälkeen, joten lähdin aamulla suoraan sängystä Melissan luo viettämään vapaa-aamua ja vaihtamaan kuulumisia kunnolla pitkästä aikaa. Työskennellään samassa työpaikassa, mikä toisaalta tietysti on kiva, mutta monesti vaan menot menee pahasti ristiin, kun suunnilleen aina toinen on töissä. Usein törmätään vain vuoronvaihdossa työpaikalla. :D
 Melissa valmisti meille aivan ihanan aamiaisen, joka sisälsi puuroa mustikoilla ja kookoshiutaleilla, herkullisen smoothien, leipää sekä paistetut munat. Kattaus kokonaisuudessaan oli jo ilo silmälle, ja tällä aterialla jaksettiin kyllä pitkälle iltapäivään. Rauhalliset aamut hyvän ystävän kanssa on kyllä parhaita - aika kuluu nopeasti hyvää musiikkia kuunnessa, höpötellessä ja siinä ohella laittautuessa. Ei hirveästi houkutellut lähteä kouluun tästä aamiaispöydästä!


Vaikka aamulla sää oli ihanan aurinkoinen ja raikas, koulun jälkeen Ania tavatessani jouduttiinkin pakoilemaan sadetta sisätiloissa. Tästä se syksy taitaa kunnolla alkaa. Nyt kuitenkin laitan läppärin pois ja alan katsomaan Ensitreffit alttarilla!

6 kommenttia

 1. Oli ihana aamu<3 Kiitos vielä! Tosi kivoja kuvia sait otettuu :)

  -Melissa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sulle! <3 tosta pöydästä oiski ollu vaikee olla saamatta kivan näkösii kuvia ;D

   Poista
 2. Oih ihanan näköstä, kuten aina! Huh ja syksy taitaa tosiaanki alkaa nyt sitten kunnolla. Olin äsken tuolla sateessa Fian kans lenkillä :( Onneks keksittiin kivaa tekemistä sisätiloissa eikä lähetty tonne sateeseen hillumaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana :)<3 niinpä, oli kiva hengailla vaan :) Voi raukka, meki lähettii kuitenki sateesta huolimatta vielä hakemaan ruokaa ja vähän herkkuja kaupasta :D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. No eikö! Päivä lähtee kyl niin hyvin käyntiin ku saa kunnon aamupalan :) Mäki lueskelin pitkästä aikaa sun blogii, kivoja kirjotuksii ja kuvia sulla tullu kesän mittaa!! :)

   Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥

Instagram: millamarinak
Snapchat: millamarinak
Youtube: Milla Kantonen