Viiskymppisjuhlat

Kulunut viikonloppu sujui kivoissa tunnelmissa Ylöjärvellä, juhlistettiin nimittäin Henrin isän 50-vuotispäivää. Mulla olikin jo kulunut edellisestä reissusta kuutisen viikkoa, joten oli kiva päästä taas käymään. Perjantaina hypättiin bussiin ja perillä oltiin kuuden jälkeen. Illalla tehtiin pieniä juhlavalmisteluita ja käytiin syömässä Henrin kaverin Mikon kanssa. Juhlat oli lauantaina, ja vieraita alkoi valua paikalle kahden jälkeen. Juhlapäivälle sattui myös tosi nätti ja lämmin sää, eli päästiin nauttimaan päivästä myös uudistetun terassin puolella. Muutenkin tunnelma oli mukava ja tarjoilut maittavat!

Tää päivä onkin mennyt juhlista palautuessa, tuli nimittäin vähän valvottua. :D Kotiin pääsyn jälkeen ollaan vaan otettu rennosti, vähän siivoiltu, syöty ja katseltu leffaa telkkarista. Huomenna taas paluu arkeen, mulla onkin paljon menoja lähes koko viikon ajalle.

Alla vähän kuvia ja tunnelmia eilisistä juhlista.
Sain myös selvyyden mun kameraongelmiin; akku oli kulunut lopullisesti loppuun ja laturikaan ei jostain syystä toimi. Sain jo uuden akun hommattua, ja huomenna pitää sitten varmaan suunnata laturikaupoille. Kiva sitten pitkästä aikaa päästä kuvailemaan omallakin kameralla :)

Ei kommentteja

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥

Instagram: millamarinak
Snapchat: millamarinak
Youtube: Milla Kantonen