Mummu 85-vuotta ♥

Hei vaan ja pahottelut pienestä hiljaiselosta, mulla on ollut hirveesti menoja ja tekemistä enkä oo ollenkaan kerennyt postailemaan! Viikko on hurahtanut lähinnä koulun ja töiden parissa, onneksi on ollut ees pikkusen ylimäärästä aikaa ehtiä salillekin. :)

Kulunut viikonloppu sujui tosi kivoissa merkeissä, juhlittiin nimittäin rakkaan  mummun 85-vuotispäiviä Keski-Suomessa ihan suvun kesken. Viikonloppuun kuului siis matkustamista, saunomista, ihanien sukulaisten kanssa seurustelua, paljon ruokaa ja kahvittelua, biljardia, herkullinen juhlaillallinen ja paljon muuta mukavaa.

Rentoiluvaatteet :)
Voitto-vauva 
Tavattiin tää pieni hurmurikin ensimmäistä kertaa. Voitto on meidän serkun vauva, ja varsin suloinen tapaus pyöreine poskineen. Majoituttiin koko porukka tunnelmallisessa maalaishotellissa, joka on entinen koulu ja samalla isin perheen entinen koti. Nykyään paikka on kunnostettu majataloksi. Viihdyttiin ja nukuttiin siellä oikein hyvin.

Alkupaloja
Niiiiiiin hyvä kakku!!!

Nyt oonkin jo kotona ja ajattelin vielä lähteä lenkille tonne pimeyteen. Ensi viikolla mulla on vapaata koulusta, mutta tosi paljon töitä. Tenttiinkin pitäis lukea ja koulutehtävien kanssa edetä. No, onneksi on tiedossa sentään jotain kivaakin, nimittäin torstaina Vilman kanssa päivä Tallinnassa ja perjantaina Roope soittaa Winter Wonderland -bileissä Kaivohuoneella, sinne mennään juhlimaan!! :) En malttais oottaa!

Hauskaa alkavaa viikkoa!
Love, Milla

7 kommenttia

  1. Voi ko ois tienny, niin oisitte välittäneet mummulle onnittelut myös meiltä! <3 Ihanan näköset juhlat, ja ihana pulloposki-Voitto! :) Tsemppejä kiireisiin! -Riikka

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juhlat oli kyllä tosi onnistuneet! :)) Kiiitos <3

      Poista
    2. Hei, Riikka! Vielä ehtivät onnittelunne. Oikea päivä on vasta 7.3. :)

      Poista
  2. Ihania kuvia ja suloinen tunnelma läpi kirjoituksen!
    Ja mikä suosikkikoirulukin päässyt mukaan ;)
    <3

    VastaaPoista

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥

Instagram: millamarinak
Snapchat: millamarinak
Youtube: Milla Kantonen