Vapaapäivän höpöttelyjä







Heippa hei! Palattiin viime torstaina Vietnamin reissusta ja ai että miten sainkaan lomasta uutta energiaa tänne talven keskelle. Ihanaa myös olla taas kotona. Viikonloppu kului kivoissa merkeissä kun suunnattiin lauantaina siskoni Vilman kanssa Anin luo yökyläilemään. Tehtiin tortilloja, muokkailtiin videota mun synttäreiltä ja naurettiin vatsat kippurassa. Sunnuntaina sitten Vilma vei mut myöhäiselle synttäribrunssille Fazerille. Syötiin ittemme kyllä sellaseen ähkyyn että oksat pois!

Sain jonkun hullun siivousinspiksen käydä kaikki kaapit ja lipaston laatikot läpi, ja Melissan avustuksella heivattiin myös iso matkalaukullinen mun käyttämättä jääneitä vaatteita kierrätykseen ja myytäväksi. Mistä lie tämäkin innostus tuli kun en oo ees vielä alkanut lukea synttärilahjaksi saamaani Kon Mari -siivouskirjaa ;-) Onko teillä muuten kokemusta Facebook-kirppiksistä? Onko kellään suositella mitään FB-ryhmää Helsingin seudulla? :) 

Tänään oon viettänyt rentoa vapaapäivää kotosalla. Henri on tän viikon lomailemassa Ylöjärvellä, mutta on oikeestaan ihan mukavaa olla ihan yksikseen pitkästä aikaa! Oon testaillut työkaverilta ostamaani geelikynsiuunia ja eilen sain jo toisen käden kynnet valmiiksi, kai mun täytyy tästä lähteä tekemään toinenkin käsi! Aurinkoista loppupäivää kaikille! PS. Reissupostauksia tulossa heti kun kerkeän! :)

11 kommenttia

  1. Ihana sinä ❤ ai että mikä rusketus!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoin sä! ♥ Heh voi kiitos, kovaa vauhtia tää vaan jo rapisee pois :D

      Poista
  2. Ihana kaunotar oot ♥ Ja mikä bruna, oon pikkuisen kateellinen kieltämättä! Matkapostauksia odotellessa, kiva päästä ihastelemaan lisää reissukuvia :)

    Mä oon muuten jo tosi pitkään halunnut testata geelikynsiuunia! Toimiko kivasti? Nautihan vapaapäivän illasta ja mukavaa loppuviikkoa muutenkin! ♥

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihana, kiitos ♥ Turhaan oot kateellinen, tää rusketus ei tuu kestää enää kovin kauaa, kun on jo paluumatkasta lähtien alkanu hilseileen pois :s Kiva että oottelet postauksia reissusta ♥ Hei joo mullakin oli pitkään hinku ostaa noi geelikynsitarvikkeet ja tuli sopivasti puheeksi työkaverin kanssa, että hänellä oli jääny käyttämättä noi kamat niin sain ostettua edullisesti :) Vähän oon vielä alottelija ja pitäis hommata uusia geelejä yms, mut ekat kokeilut on ollu ihan jees kyllä! :) Suosittelen jos oot miettiny! Ebaystä saa ainaki tosi halvalla noita tarvikkeita :) Kivaa loppuviikkoa sullekin Erika ♥

      Poista
  3. Aivan ihania kuvia ja niin kaunis tuo sun rusketus ♥ Innolla oottelen reissupostauksia, Vietnam kuulostaa kivalta matkakohteelta ja sun snäpissä oli sieltä niin ihania kuvia :)

    ♥: Ane

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Ane ♥♥ Kiva kuulla että oot nauttinu reissufiiliksistä Snapissä :-) Postauksia tulossa piakkoin, just muokkailin videon ja koitan alkaa ladata sitä pian =)

      Poista
  4. Ihania kuvia ja uskoamton bruna hei ♥ Siivousvimmat on kyllä ihmeellisiä kun ne tulee ihan yllättäen joskus mutta eipä tuo ole huono juttu lainkaan, päinvastoin:') Ja hei aika idea tuo että tekee geelikynnet ensin toiseen käteen ja seuraavana päivänä sitten toiseen käteen. Itsekin teen geelilakkauksia ja vedän kerralla kyllä aina kaiken, en kyllä ehken osaisi "lopettaa kesken". Kyllähän molemmat kädet kun tekee niin se pari tuntia menee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heii kiitti kivasta kommentista Kata ♥ Älä muuta sano, ennen mua ei oo ollenkaan häirinny kaapin ovien takana vallitseva sotku mutta sit yhtäkkiä se rupes häiritsemään ihan liikaa niin oli pakko tarttua tuumasta toimeen :D Hauska kuulla että säkin teet geelikynsiä! Heh joo mulla loppui aika kesken edellisenä iltana, niin oli pakko jättää seuraavalle päivälle :D En ollut varautunut yhtään että siinä menee niin kauan! Harjoittelua vielä vaatii kyllä koko homma mutta kiva päästä tekemään vähän kestävämpiä lakkauksia kynsiin :)

      Poista
  5. Ihania kuvia, näissä on ihanan rento fiilis! ♥ Ja hei tuo rusketus, vau! :D Innolla kyllä oottelen teijän reissupostauksia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, sellasta rentoa fiilistä hainkin näihin kuviin! :) Aww ihana, kiitti ♥ ihana kuulla että täällä venaillaan (reissu)postauksia =)

      Poista
  6. Voi miten kauniita kuvia susta ♥! Toi choker koru on tosi magee :)!

    VastaaPoista

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥

Instagram: millamarinak
Snapchat: millamarinak
Youtube: Milla Kantonen