Winter tag

Hyvää itsenäisyyspäivää! Tämä viikko on ollut niin tekemistä täynnä, että oli kyllä ihan superihanaa nukkua tänään pitkään ja katsoa pari jaksoa Breaking Badia heti heräämisen jälkeen sängystä poistumatta. Tehtiin tänään myös kunnon suursiivous ja toinen koneellinen pyykkiä pyörii vielä taustalla.

Mulla soi täällä joululaulut ja kynttilät palaa. Sain myös vihdoin ripustettua seinäpeilin päälle äidiltä saadut pallovalot. Ihana tunnelma, ihana itsenäisyyspäivän ilta.

Monissa blogeissa on pyörinyt tämä talvisia kysymyksiä sisältävä haastepostaus, ja halusin itsekin toteuttaa kyseisen idean. Täältäpä siis pesee!


Tee VS kaakao VS kahvi - Näistä kolmesta jos pitää valita niin sanon kaakao! Tavallista kahvia juon lähinnä väsymykseltä selvitäkseni ja teenjuonti on mulla nykyään jäänyt todella vähäiselle. Lämmin kaakao sen sijaan maistuu hyvältä ja lämmittää niin mieltä kuin kehoakin. :) 

Polvisukat VS villasukat - Villasukat. Omistan vain yhdet polvisukat, ja niitä ei ole tullut hirveästi käytettyä.
 
Hokkarit VS kaunoluistimet - Kaunoluistimet, sillä en oo koskaan hokkareita jalkaan vetäissyt! Tosin luistelu ei muutenkaan oo mun vahvin osaamisalue. Lapsena lopetin luistelukoulun, koska en oppinut jarruttamaan. :D Mun sisko sentään pärjäsi vähän paremmin ja luistelikin aikoinaan muodostelmaluistelun SM-tasolla.

Lumiukkojen tekeminen VS lumienkeleiden tekeminen - Ehkä lumiukot. Vaikka joskus lumienkeleitäkin on tullut tehtyä, en oo oikein se tyyppi, joka on ensimmäisenä kierimässä lumessa.

Joulutortut VS piparit
 - Joulutortut! Ah, ne on niin hyviä. Tosin niin on piparitkin, varsinkin aurajuuston kanssa!


Pehmeä paketti VS kova paketti - Aika paha kysymys. Ehkä pehmeä!
  

Paras talviurheilulaji? - Laskettelu. Rinteessä ei kovin usein kyllä tule käytyä, mutta tykkään laskettelusta paljon, vaikka oonkin vähän arka jyrkempien rinteiden suhteen.
 
Paras tapa viettää talvista vapaapäivää? - Herätä ilman herätyskelloa just silloin kun siltä tuntuu, juoda lämmintä glögiä tai kaakaota, katsella lempisarjoja ja tehdä jotain hyvää ruokaa. Hyvässä seurassa tietenkin!

Paras joululaulu? - Justin Bieber - Mistletoe :DD No joo, perinteisimmistä joululauluista suosikkeihin kuuluu ainakin Tulkoon joulu.

Paras jouluinen/talvinen elokuva? - The Holiday! Ja jouluaattoisin katsomme siskoni kanssa aina Joulupukki ja noitarumpu -piirretyn :)

Paras jouluherkku? - Piparitaikina! Myös joulupöydän kalat ja suklaakonvehdit..
 
Parasta talvessa? - Lumi. Voi kun sitä nyt pian saataisiin tännekin. :) ja joulu ja synttärit on myös talven kohokohtia!


Paras vaatekappaleesi talvella? - Lämpimät, paksut huivit ja neuleet.


Parhaat talvikengät?
 - Feikki Uggeissa tulee lompsittua kauppareissuille ym. vaikka ne eivät kovin kauniit olekaan. Mukavuus ja lämpimyys on tärkeintä! Pitäisi hommata jotkut kunnon talvikengät esim. Timberlandilta.


Kerro jokin hyvä muisto liittyen jouluun! - Voi, näitä on niin monta. Yksi hyvä muisto on suvun kesken Lapissa vietetty jouluaatto kokonaisuudessaan. Jouluaattoaamun joulupuurohetket perheen kanssa, aattoillan ja joulupäivän tunnelma ja se, että saa lojua pyjamassa läheisten ympäröimänä.

Mainitse yksi joululahjatoiveesi tälle vuodelle! - Hmm.. Vaikea keksiä toiveita, kun tuntuu, että mulla on jo kaikkea. Ehkä joku kiva pyjamasetti. :)
 
Mikä on sun ehdoton must-have juttu talvella? - Rennot vaatteet ja rauhalliset koti-illat sekä kavereiden kanssa vietetty aika esim. joululattejen äärellä.

Pidätkö glögistä? - Tykkään kyllä! Punaviiniglögistä en niin paljon.

Pidätkö talvesta? Miksi / miksi et? - Pidän kauniista lumisesta maisemasta ja joulunajan tunnelmasta, mutta en kylmästä ja synkästä säästä. 

 

14 kommenttia

  1. Vastaukset
    1. Tää oli kyllä pitkään aikaan kivoin haasteidea mitä oon nähny! :) Näihin kysymyksiin oli hauska vastailla :) Tosin se lumi vielä auttais tähän talvifiilistelyyn!

      Poista
  2. Ihana postaus ja kivoja kuvia olet ottanut! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuuli :)<3 hihi, piti noita uusia pallovaloja ihaillessa ottaa niistä pari kuvaakin :D

      Poista
  3. Ihania kuvia, varsinkin noi vikat :D <3 ja tosi kiva postaus muutenkin, mun on ehkä pakko pölliä noi kysymykset sulta! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihana :D <3 Mustakin tää oli kiva, haluun lukea sun vastaukset! :) <3

      Poista
  4. Jee kohta taas voidaan kattoo Joulupukki ja noitarumpu! :D<3 -Vilma

    VastaaPoista
  5. Hei, pitäisköhän munkin tarttua tähän haasteeseen, tässä on meinaan niin kivat kysymykset! :) Meillä ollaan myös joulutunnelmissa, jouluradio soi(ai kauhea, joululauluja aamusta iltaan, en tiedä edes miksi!), koristeet on paikallaan ja joulu"kuusi" täynnä lahjoja. Pakko myöntää, että mä maistoin muutama päivä sitten ensimmäistä kertaa homejuustoa piparin kanssa, enkä ymmärrä miten mä en ole tehnyt sitä ennen!? Koin jonkun valaistuksen siinä täydellisten makujen tanssiessa suussa, huh. Nyt ei herkutellakaan enää millään muulla... :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tee ihmeessä, mustakin tää oli kiva kun kysymykset poikkesi vähän siitä ihan peruskaavasta :) Hahaha, mä olin miettiny jotain pientä koristekuusta meillekin, mutta ehkä se nyt tältä vuodelta ainakin vielä jää ostamatta kun se kuitenkin viettää sen yli 10 kuukautta vuodesta jossain häkkivarastossa :D Ihanaa, että sielläkin on virittäydytty joulutunnelmaan! Ja vähän oon iloinen sun puolesta että löysit ton herkkuyhdistelmän, se on kyllä ihan must-juttu joulussa! :)

      Poista
  6. Voi, yhteiset Lappi-joulut! :)<3 Ehkä vielä joskus, pus! -Riikka

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :)) Toivottavasti! <3 Onneks me nähdään taas pian! xx

      Poista
  7. Löysin sun blogin vasta ja selailin aika pitkällekin! Törmäsin tähän ja oli kyllä niin hauska idea, että pakko toteuttaa itsekin ! Muutenkin ihana blogi, tykkään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, vitsi miten kiva kuulla että tykkäsit! :) Ja jee oli kiva lukea sun vastaukset blogistasi! :) Ihanaa joulua sulle <3

      Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥

Instagram: millamarinak
Snapchat: millamarinak
Youtube: Milla Kantonen