New camera

Oon kuullut ja lukenut niin paljon hyvää tästä Olympus Pen -minijärjestelmäkamerasta, että uutta järkkäriä miettiessä se nousi kyllä muiden vaihtoehtojen joukosta kärkeen. Kävin eilen Jätkäsaaren Verkkokaupasta hakemassa tämän Olympus Pen E-PL7 + M.ZUIKO 25 mm f1.8 -objektiivi -paketin onnellisesti uuteen kotiin. Setti oli kampanjatarjouksessa 25 prosentin alennuksella, joten tämä olikin oikein sopiva aika investoinnille. Pidetään sitä aikaisena joululahjana minulta minulle. ;-)Mun edellinen kamera oli Canon EOS 400D. Malli alkaa olla jo kymmenen vuotta vanha, ja en edes osaa kuvitella kuinka paljon teknologia on siinä ajassa kehittynyt. Eniten tossa Canonissa harmitti se, ettei siinä ollut videointimahdollisuutta. Mun pari blogissakin vilahtanutta videota on kuvattu iPhone 5:n kameralla ja niissä se laatu nyt on mitä on, joten en malta odottaa, että ehdin kuvailemaan seuraavan videon tällä uudella kameralla!

Tätä Olympusta pitää kyllä hetki opetella käyttämään. ISO-herkkyys -maksimikin tässä kamerassa on 25600, mikä on aika huomattava ero siihen nähden, että tossa mun Canonissa suurin valoherkkyysluku oli 1600. Kaikkia muitakin hienouksia tästä löytyy, kuten sisäänrakennettu wifi, mikä mahdollistaa kuvien siirtämisen langattomasti puhelimeen. Jee, palaillaan siis ensi kerralla parempilaatuisten kuvien kera!


Onko teillä kokemusta kyseisestä kamerasta? 
Omistaako joku kenties saman pikku ihanuuden? :)

10 kommenttia

 1. Itsellä on kanssa tuo kamera hankintalistalla vuoden vaihteen jälkeen, joten odotan kyllä innolla kuulevani enemmänkin sun (ja muiden) kokemuksia kyseisestä kamerasta :) Ja niin kaunis ulkonäöltäänkin tuo kamera ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ihan huippua! Alkutuntuman perusteella ainakin voin suositella! :) Mustakin toi on oikein sievä ♥

   Poista
 2. Iiii, onnea uudesta kamerasta! Mulla on tuosta hieman vanhempi versio E-PL5 ilman wifiä :) Näppärä kamera ja toimii erinomaisesti, vaikka pukinkotissa onkin jo uusi odottamassa ;) Pieni varoituksen sana tuosta öööh, tyynystä otteen tueksi(?), se likaantuu erittäin helposti ja ottaa värin itseensä :D Nimim. omani tuhonnut mustalla laukun sisuksella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, Sofia! :) ihanaa, pian säkin pääset siis kuvailemaan uudella kameralla :) Voi eii, kiitos varoituksesta! Pitää koittaa pitää tämä siistinä.. jos ton olisin aikaisemmin tiennyt, oisin ehkä ottanut mustan enkä tätä vaaleaa! :D

   Poista
 3. Mulle tuli tos viikko sit sama ;) aivan ihana ja toi 25mm on kyl ihan paras! Mulla oli siis ennen pl5 ja muutama putki mut oon kyl tyytyväinen nyt tähän komboon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että oot tykännyt omastas! :) Mäkin oon ihan intona koittanu pari päivää perehtyä kaikkiin säätöihin ja toimintoihin :D Hyviä kuvia tällä kyllä saa! :)

   Poista
 4. Tää kamera on ihan paras! Oon itte tykännyt kovasti <3

  VastaaPoista
 5. Ihanaa ihanaa! <3 Sama paketti siis täälläkin, ja on ollut kyllä ihan huippu kamera! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, niin mä lueskelinkin sun blogista ;) ♥ tosta on kyllä vaikea olla tykkäämättä!

   Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥

Instagram: millamarinak
Snapchat: millamarinak
Youtube: Milla Kantonen