Our Christmas


Moikka ja ihanaa Tapaninpäivän iltaa kaikille! Toivottavasti teillä on ollut rentouttava ja rauhallinen joulu ja ootte saaneet nauttia herkuista ja läheisten seurasta. Nyt alkaa joulun juhlinnat olla takana päin ja halusin tulla vielä jakamaan jouluaattona- ja päivänä napattuja otoksia.

Jouluaatto vietettiin perinteisesti perheen kesken kotona, ja illasta saatiin Vilman poikaystäväkin toimimaan lahjojen jakajana. Joulupuuro ja -sauna kuului meidän päivään kuten aina aiempinakin jouluina, samoin kuin jouluiset leffat, lautapelit ja jouluradion kuuntelu. Joulupäivänä Henrikin tuli muutamaksi tunniksi käymään ja syömään meidän kanssa, minkä jälkeen lähdettiin ajelemaan Ylöjärvelle.


Oon ollut tänä vuonna ilmeisen kiltti, lahjapaketeista paljastui nimittäin toinen toistaan ihanampia, tarpeellisia ja ilahduttavia lahjoja enemmän kuin olin edes osannut kuvitella. DKNY:n musta lompakko, Urban Decay Naked Smokey -luomiväripaletti, ihana yöasu, Real Techniques -meikkisiveltimiä, uusi nahkainen ranneke mun rannekelloon, kaunis seinätaulu ja kaikkea muuta pientä kivaa.. En ajatellut tehdä mitään erillistä joululahjapostausta tällä kertaa, tää olkoon nyt viimeinen jouluaiheinen postaus tänä vuonna! :D


Viime yönä neljän aikaan lähdettiin auto ja peräkärry pakattuna ajelemaan Ylöjärveltä Leviä kohti, ja perille saavuttiin iltapäivällä viimein 12 tunnin matkustamisen jälkeen. Meillä on täällä oikein viihtyisä mökki vuokrattuna viikon ajaksi. Tiedossa on siis kaikkea kivaa kuten laskettelua ja hiihtoa, moottorikelkkailua, pelailua, saunomista ja rentoutumista. Hauska päästä pitkästä aikaa rinteeseen!

21 kommenttia

  1. Oiii, kaikkea kivaa olet saanut! :) Ihanan rento sylivauva toisessa kuvassa, hah! <3 Pitäkää hauskaa ja nauttikaa lumesta! Se on ilmeisesti niin harvaa herkkua tänä vuonaa, että uutisissa pitää oikein näyttää kuvia, että sitä on olemassa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah eikö, Kiara oli niin onnessaan kun oli taas koko lauma koolla, siitä sai niin hassuja kuvia kun se lökötteli kaikkien sylissä :) Joo eipä oo pahemmin kyllä lunta tänä talvena näkyny, täällä ja matkalla tänne vasta näin ekaa kertaa! Olin ihan onnessani :D

      Poista
  2. Vitsi miten kivoja lahjoja, ja aivan ihana koira teillä!

    Ps. Huomasin aina palaavani katsomaan, että onko siulta tullut uutta postausta, niin aloin nyt viimein lukijaksesi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lahjat oli kyllä ihan napakymppejä! Vaikkei ne tietenkään tärkein asia joulussa ole :) Voi vitsi miten ihana kuulla! <3 Ihana kun oot kommentoinu ja sua kiinnostaa lueskella näitä :) Mä jäin kanssa seurailemaan sun juttuja! ;) <3

      Poista
  3. Tosi kivoja juttuja lahjaksi sait :) Ja oon kyllä vieläkin niin kateellinen tuosta Levistä, haluis kanssa talvimaisemiin :D Toivottavasti tulee tosi mukava reissu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onkos sinne teille päin nyt vieläkään satanu lunta kun nyt näköjään jopa etelään on saatu vähän valkosta maata? :) Tähän mennessä ainakin ollu tosi mukavaa, tänään oltiin rinteessä! :)

      Poista
    2. Saatiin ihan pienen pieni kerros jotain valkoista maahan ja pakkaset mukana :D Rinteissä siellä on varmasti ihan älyttömän upeat maisemat katsella laskiessa ♥

      Poista
  4. Ihania joulukuvia ja tunnelmaa! :) Mahtavia lahjojakin oot saanut :) Oikein rentoa ja hauskaa aikaa Levillä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joulun tunnelma on kyllä niin ihana :) Sisko nauroi kun olin koko ajan kuvaamassa kaikkea :D Kiitos paljon, täällä nautitaan! Hyviä lomia sullekin <3

      Poista
  5. Ihania jouluisia kuvia, ootpa ollu taas kauniina!:)<3 Sun pakettien sisältökin kuulostaa oikein kivalle! Noi Tommyn sukat on ihan mun lemppareita, niin pehmosia!!♥ Hei ihanaa reissua Levillä! Mekin varattiin eilen ihan ekstempore mökki sieltä ja lähetään keskiviikkona ajeleen 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos kiitos, Emilia <3 Oii hyvä kuulla, Tommyn sukat on täällä mukana matkassa, pitääkin varmaan huomenna vetästä ne jalkaan ;) Eiikä, oikeesti!? Ihanaa, ehkä törmätään täällä jossain! ;) Ootteko kuinka kauan? Me lähetään lauantaina varmaan aamupäivästä pois. :)

      Poista
    2. Hehee, no kannattaa ehdottomasti ;) Joo, vitsi ois ihana törmätä!!<3 Me lähetään kans siinä lauantaina illalla kai ajelemaan kotiinpäin :) Meinaatko lähtee juhliin vuodenvaihdetta? 8)

      Poista
    3. Vähän kivaa, pian ootte jo täällä <3 Kyllä me aateltiin jossain pyörähtää tän mökissä lököilyn vastapainoks! ;) onks teillä suunnitelmia!?

      Poista
  6. Aivan ihania kuvia<3 Tosi kivoja lahjoja oot saanut, noi meikkisiveltimet voisin haluta itsellenikin! :D Ihanaa reissua teille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suuret kiitokset <3 Ihanasti siskoni oli ajatellut kun hankki ne siveltimet mulle, mulla ei oo nimittäin ollut mitään kunnon meikkisiveltimiä, ja noita on kovasti vilahdellut blogeissa ja muualla! Kiitos paljon, mukavaa vuodenvaihteen aikaa sullekin! :)

      Poista
  7. Ooo, mie nyt keskityin ihan täysillä tohon "Ylöjärvi" sanaan! Onkohan meillä yhteisiä tuttuja? :) Mie oon siis asunut ensimmäiset 18 vuotta elämästäni Ylöjärvellä :D Onko siulla siellä sukulaisia tai kavereita? :)

    Ja ihanaa lomaa teille sinne hankien keskelle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä! :D Poikaystävän perhe on asunut siellä 14 vuotta! Mun poikaystävän sisko onkin kuulemma ollut sun kanssa samassa lukiossa, se ties sut kun mainitsin tästä ;)

      Täällä on kyllä ihanaa, tänään oli sellaset -15 astetta pakkasta ja huomenna vielä kylmempää, mutta sen jälkeen vähän lauhtuu :) Eli ei mitkään ihan järkyttävän kylmät kelit onneksi! Tuppaan nimittäin itse palelemaan vähän joka välissä :D

      Poista
  8. Aivan ihanan kuuloinen joulu siellä teilläkin! <3 :) Ja oletpas ollut taas kauniina <3 Hauskaa Levin reissua!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä meillä kyllä oli, kiva kuulla että teilläkin! :) <3 Hih kiitos, joulupäiväksi vedin kunnon meikit naamaan ;D

      Poista
  9. Woaa oot niin kaunis kertakaikkiaan! *_* Noi kanelimantelit näyttää superhyviltä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos niin paljon taas <3 noi on kyllä ihan megahyviä, oon ostanu pariin kertaan Punnitse & Säästä:stä ja oli ihana kun niitä oli joulunakin meillä kotona :) niitä ei vaan kerralla kovin montaa voi syödä kun ovat niin täyteläisiä! :D

      Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥

Instagram: millamarinak
Snapchat: millamarinak
Youtube: Milla Kantonen