Tallinna

Moi moiii! <3

Tallinna-päivä! Aamu alkoi kivasti ennen kuutta heräämällä ja seuraavaksi myöhässä olevaa bussia odottelemalla ja kun se vihdoin tuli, ajonopeus oli niiin hidas ettei mitään rajaa. :D Siinä pienen stressin  siivittämänä nytkyteltiin eteenpäin ja missasin kaksi ratikkaa satamaan päin Mellun odotellessa. Jouduttiinkin loppujen lopuksi nappaamaan keskustasta taksi että kerettäisiin laivaan, mutta loppu hyvin kaikki hyvin!

Menomatkalla
Tallinnassa oli ehkä jopa pikkuisen kylmempi ilma kuin Helsingissä, mutta onneksi oltiin pukeuduttu lämpimästi. Ei siltikään ihan hirveesti aikaa haluttu viettää ulkosalla, vanhassa kaupungissa kuitenkin käytiin pyörähtämässä! Maissa noin 7 tuntia kulutettiin siis kaupoilla kierrellen, Amarillossa lounastaen ja lämpimien juomien äärellä kahvilassa istuskellen. :) Shoppailtiin yllättävän vähän, vain muutamat vaatteet molemmille. Kaupoissa oli kyllä vaikka mitä kivaa.. Alla vähän kuvia meidän päivästä :)


Ainut juttu mikä harmitti, oli se että kamerasta loppui akku jo suht alkumatkasta. Oisin halunnut kuvailla paljon enemmänkin, mutta eipä voi mitään! Nyt oon kyllä pitkän päivän jäljiltä hirmu väsynyt, joten seuraavaksi vain nukkumaan.. Huomenna olisi tarkotuksena mennä ihanan pikkusiskoni Vilman kanssa leffaan, jee jeee! Mulla on myös oikein kiva viikonloppu tiedossa, siitä lisää myöhemmin!

Love, Milla

4 kommenttia

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥

Instagram: millamarinak
Snapchat: millamarinak
Youtube: Milla Kantonen