RUK-kurssijuhla

Moikka! :)

Oltiin eilen vieraina reserviupseerikoulun kurssijuhlassa Katajanokan Kasinolla. Juhlat alkoivat viideltä ja kestivät yhteentoista saakka, ja siitä suunnattiin vielä jatkoille Le Bonkiin. Ilta oli todella onnistunut. Ruoat, juomat ja varsinkin seura oli erinomaista! :) Juhlissa oli myös kivoja ohjelmanumeroita kuten puheita, palkintojen jakoa ja tanssia.

Heräsin vasta puolenpäivän aikaan ja aloitin iltaan valmistautumisen. Melissa kävi kampaajalla ja meikkauksessa ennen meille tuloa, mutta itse olin päättänyt laittaa itse hiukset ja meikin.
Aika paljon aikaa sain kulutettua valmistautumiseen, kun oli niin paljon näpertämistä kynsien ja ripsien ym. kanssa, mutta lopputulokseen olin ihan tyytyväinen. :)
Puvustani ei valitettavasti tullut otettua mitään kunnon kuvaa, mitä nyt jotain kännykällä räpsittyjä hieman huonolaatuisempia. :( Olin myös ostanut iltapuvun päälle mustan turkiksen, josta tykkäsin kovasti ja se osoittautuikin tarpeelliseksi nyt -15 asteen pakkasilla!

Olimme myös viime kesänä samaisissa juhlissa Ravintola Saaressa Eiran rannan edustalla. Oli todella kiva päästä  kokemaan tällaiset hienot juhlat vielä toistamiseen! :)

Kurssijuhlissa kesällä 2013
Nyt lähdetään vielä pitkästä aikaa hyvällä kaveriporukalla syömään! Heippa hei :)

- Milla

4 kommenttia

 1. voi miten kauniit tytöt :) <3

  VastaaPoista
 2. Oli tosi hauska ilta! :) kivoja kuvia oot saanu otettua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oliki, ihan super! Ja kiitos :) Harmi vaan ettei oikeen kunnon kameraa viittiny kanniskella siellä juhlissa, olihan siel onneks se kuvaaja kuiteski ;D

   Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥

Instagram: millamarinak
Snapchat: millamarinak
Youtube: Milla Kantonen