My 21st Birthday

Hei vaan! :)

Tulin tänne nyt kirjoittelemaan mun 21-vuotissynttäreistä, joita juhlittiin viime viikonloppuna. Aluksi Melissa ja siskoni Vilma tulivat tänne meille, ja samoihin aikoihin poikaystävänikin ehti töistä kotiin. Teimme mangomargaritoja, joihin laitoimme Gefiluksen mango-ananasjuomaa, Aurinkoinen-pilttiä, rommia sekä pakastepussista mangoa, papaijaa ja ananasta. Nams!


Valmistauduimme vielä hieman yhdessä iltaa varten ja pian tulikin aika lähteä Vapianoon syömään. Siellä seuraan liittyi vielä pari ystävää, ja meillä oli tosi hauskaa. Myös ruoka Vapianossa oli hyvää kuten aina. ;)  Päädyin taas "Crema di Pollo" pasta-annokseen, joka on ihan lemppari. Istuskelimme ruokien ja juomien parissa pari tuntia ennen Shottibaariin siirtymistä.
Shottibaarissa oli niin paljon porukkaa, että siellä istuimme vain pienen hetken. Siitä siirryimme Namuun juhlimaan, ja ihanat ystäväni olivat varanneet yllätyksenä meille pöydän. Koko ilta oli todella onnistunut, aika vain kului aivan liian nopeasti! :( Viihdyimme pilkkuun asti välillä tanssien ja välillä pöydän ääressä istuskellen. 

Kiitos siis kaikille mukana olleille ikimuistoisesta synttäri-illasta! <3

Ei kommentteja

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥

Instagram: millamarinak
Snapchat: millamarinak
Youtube: Milla Kantonen