Tuesday

Heippa hei!

Yllättävää kyllä mutta mulla ei tehnyt ollenkaan tiukkaa herätä tänään jo seitsemältä ja aloittaa koulupäivään valmistautuminen. Olin ollut siinä uskossa että opetusta on neljään saakka, mutta pääsinkin jo puolen päivän aikaan. Jäimme kuitenkin vielä tekemään ryhmätehtävää, näin alussa lukuvuotta riittää vielä intoa hoitaa tehtävät heti alta pois ;) Koulun jälkeen menin suoraan salille, ja oli kyllä hyvät treenit! Kuulokkeet olin vaan unohtanut kotiin, no onneksi kaiuttimistakin soi musiikkia. :D


Oon käynyt Elixiassa treenaamassa viime vuoden kesäkuusta lähtien, ja tykkään kovasti vaikka onhan kuukausimaksu aika hintava! Ehkä sekin osaltaan pitää motivaatiota yllä. :D Aikaisemmin kävin yleensä melkein pelkästään ohjatuilla ryhmäliikuntatunneilla, mutta muutaman viime kuukauden ajan oon käynyt oikeastaan pelkästään salilla. Aikataulujen kannalta kun on paljon helpompaa vain mennä aina silloin kun itselle sopii.

Iltatunnelmia
Meillä on ja pysyy nää jouluvaloviritelmät varmaan pitkälle talveen!Roope teki mulle iltapalaleivät <3 Nää kauratyynyt on ihan parasta leipää!


Tajusin äsken että parin kuukauden päästä ollaankin jo New Yorkissa perheen kanssa! <3 Aika menee niin nopeesti, ihan kuin matkan varaamisesta ois vasta hetki vaikka siitä on jo monta kuukautta. Koitetaan Roopenkin kanssa mahduttaa keväälle/kesälle joku ulkomaanmatka, mulla ainakin matkakuume on kova! Odotan niin paljon tota Nykin matkaa! Ehkä meijän ylihuominen Tallinnan matka toimii hetken helpotuksena :D

6 kommenttia

 1. Ihana toi pinkki paita! Onks se H&Mst? Mulla taitaa olla samanlainen mutta turkoosinvärinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) <3 ja sieltäpä sieltä ostettu ;) Oi turkoosiki kuulostaa ihanalta, silloin ku mä ostin nii oli vaan noita pinkkejä!

   Poista
 2. haha! mulla on ihan sama pehmonen viltti kotona :) sitä on hyvä käyttää ku on kylmä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on niiiiin pehmee ja lämmin <3 mä oon suunnilleen puolet ajasta sen alla sohvalla löhöömässä, hahah :D

   Poista
 3. Ihanaa! Viimein pystyn kommentoimaan!! :) huikee blogi

  VastaaPoista

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥

Instagram: millamarinak
Snapchat: millamarinak
Youtube: Milla Kantonen