Madrid calling!

Moiksu! Nyt on laukut pakattuna ja pian alkaa meidän miniloma, kun lentokone nousee Helsinki-Vantaan kentältä klo 17 kohti Madridia. I'm so so so excited!!


Sääennuste lupaa meille vierailun ajaksi aurinkoista keliä. Ihana päästä käyttämään aurinkolaseja muutaman päivän ajan tän Suomen synkän alkukevään keskellä. Madridissa viivytään siis neljä yötä mutta vain kolme kokonaista päivää. Hotellin sijainti on saanut paljon kiitosta, ja en malttaisi odottaa että päästään dallailemaan alueen kaduilla ja ihailemaan ympäristöä.

Matkavaatteina mulla toimii jumppatrikoot, pitkä neule ja lenkkarit. Vaikka lento ei kovin pitkä olekaan, en tykkäisi ollenkaan istua kireissä farkuissa sitä aikaa. Perille Madridiin saavutaan siinä puoli yhdeksän aikaan, joten tänään ei ehditä muuta kuin heittää laukut hotellille ja suunnata illalliselle. 


Läppäri lähtee mukaan reissuun, mutta katsotaan kerkeänkö paikan päältä postailemaan tänne. Toivottavasti! :) Hyvää viikonloppua teillekin!

14 kommenttia

 1. Oii Madrid <3 Mä oon kans käynyt siellä, aivan ihana paikka! Ja olin siellä sillon helmikuussa ja oli lämmintä, pärjäs vaan nahkatakilla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että sä tykkäsit! Mä oon kans joskus ihan lapsena käynyt mutta en paljoo siitä muista :) sinne on nyt luvattu aurinkoista ja about 13 asteen maksimilämpötilaa, mulla on just nahkatakki ja yks toinen kevättakki mukana! :)

   Poista
 2. Oi vitsit. Olen kateellinen :) Siellä varmaan paistaa aurinko ihan toisella lailla! Ihanaa matkaa sulle! Mä odottelen lähtöäni vielä kuukauden verran..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä lähes pilvetön taivas joka päivä, niin ihanaa! <3 Voii sulla tulee kans lähtö jo niin pian eteen! En malta oottaa postauksia sieltä! :)

   Poista
 3. Eikä ihanaa! Rentouttavaa minireissua teille♥:) !

  VastaaPoista
 4. Oi ihanaa reissua teille ♥ Nauti auringosta ja espanjalaisesta tunnelmasta!

  VastaaPoista
 5. Oii ihanaa matkaa teille, nautihan! ❤️

  VastaaPoista
 6. Teille tulee varmasti ihan mahtava reissu! Hauskaa matkaa ♥

  VastaaPoista
 7. Mulla on kans aina kauhee mukavuudenhalu etusijalla kun matkustan :D Hei aivan ihanaa lomaa teille <3 Nauti :-*

  VastaaPoista
 8. Hei aivan mahtavaa reissua sulle <3

  VastaaPoista
 9. Upeaa reissua teille! <3 Ootan jo innolla kuvia sieltä, haha. :-)

  VastaaPoista
 10. Ihanaa matkaa teille!! ♥ Omakin matkakuume on jo niin huipussaan enkä millään malttaisi odottaa omaa Espanjan matkaamme kuukauden päästä! :D

  VastaaPoista
 11. Voi te ootte niin mahtavia! ♥ ♥ Suuret kiitokset kaikille hyvän matkan toivotuksista näin jälkikäteenkin!! =) Olette ihania ja piristätte mun päiviä hirveesti ♥

  VastaaPoista

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥

Instagram: millamarinak
Snapchat: millamarinak
Youtube: Milla Kantonen