Viikko Levillä

Holaa! Nyt on kotiuduttu lumisista Lapin maisemista yllättävänkin talviseen Helsinkiin. Viikko Levillä hurahti ihan hullun nopeasti, olisin hyvin voinut jäädä toiseksikin viikoksi. Omaa kotia ei kyllä silti voita mikään. Oli ihana palata tänne puolentoista viikon jälkeen.


Oon aiemmin lasketellut lähinnä vaan Serenassa ja Messilässä, joten oli ihan huippua päästä kunnon rinteisiin. Alkukankeuden jälkeen laskettelukin alkoi sujua, ja säilyttiin ehjinä Lauran mustelmia ja pientä päähän kohdistunutta tälliä lukuunottamatta. :D Onneksi oli kypärät!

Vitsit, että siellä rinteiden huipulla oli kaunista. Lumen peittämät puut ja kirkas taivas tekivät laskettelusta entistä kivemman kokemuksen. Mä koitin koko viikon pälyillä revontulia, mutta harmikseni en kertaakaan niitä nähnyt!


Alkuviikosta pakkaset paukkuivat parin päivän ajan, mutta loppuviikkoa kohden lauhtui ja ulkonakin tarkeni paremmin. Pakkasta pakoltiin muun muassa parin tunnin keilauksen ja sisällä pelailun merkeissä. Löysin Leviltä ilokseni myös tuon yllä näkyvän ihanan lämpimän takin reilulla alennuksella! Ton tapaista oonkin pitkään jo himoinnut. :)


Tiistai-iltana ihana Riikka-serkku ajoi Leville moikkaamaan mua muutaman tunnin ajaksi. Käytiin Pannukakkutalossa vetämässä sekä suolainen että makea pannari puoliksi, ja ai että kun oli muuten hyvää. Varsinkin jälkimmäinen - Nutellalla ja keksinmuruilla! Tuolla Pannukakkutalossa oli ihan uskomattoman pitkä lista eri täytteisiä pannukakkuja, joista osa muistutti lähinnä pizzaa. Me valittiin suolaiseen pannariin vuohenjuustoa ja aurinkokuivattua tomaattia. Saattaa kuulostaa oudolta, mutta sekin oli tosi hyvää!

Uuden vuoden aattona lähdettiin naisten kesken käymään kylpylässä. Ihana tapa viettää vuoden viimeistä päivää rentoutumalla altaissa. Uuden vuoden juhlaillalliseksi valmistettiin sisäfile-pihvit, uunipunajuuri-vuohenjuustokiekot ja uuniperunoita. Loppuilta menikin railakkaissa tunnelmissa Hullu Poro Areenalla, missä esiintyi Mikael Gabriel.


Mä nappasin itselleni jossain kohtaa tuliaisiksi pienen flunssan. Pitää toivoa, että se nyt kaikkoisi pian, huomenna koittaa nimittäin paluu arkeen! Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

24 kommenttia

  1. Ohhoh! Teillähän oli ihan mieletön reissu :) Siinä oli varmasti yksi ikimuistoinen vuodenvaihto kirjaan! Toivottavasti lenssu hellittää pian :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika kyllä lensi kuin siivillä, harmillisen nopeesti tuli lähdön aika! :( Mutta pääseehän tuonne uudestaan! Kivaa meillä tosiaan oli :) Kiitos taas kommentistasi ♥ Täällä Finrexinin voimalla koitetaan nitistää flunssaa!!

      Poista
  2. Sydän! :)<3 Ja ihanaa, että pääsitte turvallisesti perille! -Riikka

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sydän sulle, oli niiin kiva kun kävit! ♥ Me mentiin vielä uudestaankin pannareille, oli niin megahyvää sillon ekalla kerralla :D Matka sujui oikein lepposasti, mä taisin taas torkkua suurimman osan ajasta :D

      Poista
  3. No huppaheijaa! Onpas ollut kaikenlaista ja shoppailemaankin olet päässyt ;-) Sen murtsikan olisit kyllä voinut myös kirjoihin kirjauttaa itsellesi! Mutta toisen kerran sitten vaikka meidän mukana :) Nyt flunssaan litratolkulla inkiväärisitruunahunajajuomaa - ihan oikeasti <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe yhessä kaupassa tuli pyörähdettyä ja jotain tarpeellista löytyi ;) No niinpä, vähän harmittaa kun jäi välistä, pitää lähteä sun kaa sitte nyt ku ollaan saatu lunta tännekin :D Flunssa on jo hoidossa! Ja olokin vähän jotenkin jo helpottanu :)

      Poista
  4. Kuulostipa siun reissu kivalta! Ja älyttömän ihana tuo takki <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että tykkäät, mäkin rakastuin ensi silmäyksellä! ♥ Ja en ollenkaan ajatellu ton olevan niin lämmin kuin se oikeasti on, mutta sehän on vaan iso plussa! :) Tarkenee hyvin näilläkin säillä!

      Poista
  5. Oi vitsi kuin ihana takki! Niin lämpösen näkönenki vielä!<3 ihania kuvia:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) <3 ois ollu kiva räpsiä enemmänkin kuvia, mutta tuolla oli niin pimeetä koko ajan ku aurinkokaan ei noussu ku ehkä muutamiksi minuuteiksi päivän aikana..! :D

      Poista
  6. Oivoi! Olen täällä kärsinyt nyt koko talven. Meidän perheellä on yleensä ollut tapana käydä kerran vuodessa mökillä Levillä. Tänä talvena tuo reissu jää väliin ja ihan kauhea on tunturikuume :/ Sulla oli tosi ihania kuvia ja tuli ihan Levi-fiilis. Kiitti <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi eii, harmi ettette tänä talvena päässeet lähtemään :( Levi oli kyllä ihana, itse olin ensimmäistä kertaa! Onko teillä siellä oma mökki vai ootteko olleet vuokramökillä? Tonne pitää kyllä mennä uudestaankin! Kiva jos sait tästä postauksesta hyvän fiiliksen, kiitos sulle kommentistasi <3

      Poista
  7. Ihania kuvia! ♥ Ja tosi kivan takin löysit sitten sieltä ♥ Nuo pannukakkutalon letut on kyllä älyttömän hyviä! Saatiin Poriin reilu vuosi sitten kyseinen paikka ja sinne tekee kyllä välillä mieli herkuttelemaan... Suolaisia en ole vielä maistanut, mutta kaikki kehuvat niitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 voi ei mä oon kyl vähän kateellinen, just ihmeteltiin et miksei tääl etelämmässä oo Pannukakkutaloa ku Oulussaki kuulemma ainaki on! :D dääm, siitä liikeidea jollekin :D kannattaa maistaa niitä suolasiakin! Ainakin se mikä me syötiin oli superhyvä :)

      Poista
  8. Tosi onnistuneen kuuloinen reissu teillä! :) Itse olen lasketellut viimeeksi ala-asteella, joten olisi kiva päästä taas kokeilemaan sitäkin (tosin olisin varmaan heti pyrstölläni :D). Muutenkaan en ole koskaan käynyt Lapissa, ja haaveena olisikin joskus lähteä käymään siellä <3 Ihania kuvia olet räpsinyt! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti <3 Siinä laskettelussa kyl just vähän pelottaa se jos ei oo niin kokenut ja tuntuu ettei kaikki käännökset ja vauhti välttämättä pysy hallinnassa, varsinkin ku yhtäkkiä löytää ittensä vähän liian jyrkän näkösen rinteen päältä ja paluuta ei oo :D muuten laskettelu on kyllä tosi kivaa ja siinäki taas kehittyy nopeesti! :)

      Poista
  9. Oi kuulostaapa ihanalle teidän reissu, kelpaisi tännekin! ♡ ja niiin paljon lunta, oispa kiva käydä joskus itsekin levillä :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä mukava reissu! :) olis ollu niin kiva jäädä vielä edes muutamaksi päiväksi <3 suosittelen kyllä! Mä olin tosiaan ekaa kertaa ja oon kans kerran ollu Rukalla mut Levi oli musta ehkä kivempi! :)

      Poista
  10. Voi miten ihana loma siulla on ollu! :) Miekin haluisin kovasti laskettelemaan, kun viime talvo hurahti ihan ilman rinteissä käyntiä :( Onneksi Koli on suhteellisen lähellä meitä, joten ehkä eksyttäisiin sinne useammankin kerran tänä talvena :)

    P.s. nyt löysin sen yhteisen tutun, oon ollu tuon siun kaverin kanssa yhtä aikaa lukiossa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voii pitäähän sun päästä rinteisiin, kiva että teil on hyvät mestat suht lähellä :) Haha joo mä vastailinkin sun kommenttiin siinä toisessa postauksessa! Tää tyttö on tosiaan mun poikaystävän sisko ja hänkin muisteli että samassa lukiossa olitte! :)

      Poista
  11. Ihania kuvia! <3 Oot kyllä hurjan kaunis!

    VastaaPoista
  12. Oi että, teidän viikko kuulostaa kyllä niin mahtavalle!<3 Ja niin ihania kuvia :) Vähänkö mua harmittaa se mun sairastuminen, etenkin nyt kun katon noita maisemia ja sielä on noin kaunista<3 Nam, toi pannukakkutalo kuulostaa hyvälle :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos kiitos <3 Muakin harmittaa omasta ja sun puolesta, ois ollu niin hauska uuden vuoden riennoissa vaikka moikkailla! :( Siellä oli kyl tosi nättiä mut tosi hämärää vaan koko ajan! Yöunetki aina venähti ku ei tajunnu aamulla kellonaikaa kun oli niin pimeetä :D Pannukakkutalo oli ihan paras, pitää saada tännekin sellanen! :D Paitsi saattaisin käydä siellä vähän liian usein...

      Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥

Instagram: millamarinak
Snapchat: millamarinak
Youtube: Milla Kantonen