Viikon fiiliksiä


Huomenta! Tän sunnuntain vapaapäivä ja brunssisuunnitelmat vaihtuivat työpäiväksi, mutta mikäs siinä. Brunssille ehtii ensi sunnuntainakin! Onko teillä muuten mitään suosituksia sunnuntaibrunsseista Helsingin alueella? En ole niitä kovin ahkerasti kolunnut läpi, eli olisi kiva löytää joku uus hyvä mesta!

Ani nappasi nää kuvat musta alkuviikosta. Lumisade tosin tuotti vähän hankaluuksia, kun lumihiutaleita oli lähes joka kuvassa naaman edessä, haha. Oon käyttänyt tota teddy-takkia melkein joka päivä sen hankkimisen jälkeen. Se on niin ihanan pehmeä ja lämminkin


Tää viikko on kyllä ollut aikamoista juoksentelua paikasta toiseen. Oppari on taas vihdoin edennyt joululomailun jälkeen ja valmis sen olisi tarkoitus olla maaliskuun loppuun mennessä. Vitsit, miten nopeasti tämä restonomin tutkintokin on yhtäkkiä kädessä. Muistan ihmetelleeni samaa lukion kanssa. Aika vaan kuluu niin älyttömän nopeasti ja huomaamatta!

Opinnäytetyön lisäksi mulla puuttuu tutkinnosta enää työharjoittelu, josta kirjoittelin enemmän täällä. Lähden siis huhtikuussa Sri Lankaan vähintään 10 viikoksi töihin uuteen hotelliin. Jännittää niin sairaasti jo nyt!


Kulunut viikko on kyllä ollut säiden kannalta aivan ihana. Aurinko, sua on kaivattu! Vaikka pakkaset ilmeisesti alkavatkin nyt vähän helpottaa, toivottavasti saadaan kuitenkin nauttia lumesta vielä jonkin aikaa ennen sateiden alkua. Mun oli pakko napata kamera mukaan kävelylle torstaina, että sain vähän ikuistettua noita aurinkoisia, lumisia maisemia.


Viikkoon on mahtunut töiden ja asioiden hoitelun lisäksi myös kaikkea kivaa, kuten venyttelyhetki Henrin kanssa kotona ja pitkästä aikaa rehkimistä salilla, kaupungilla pyörimistä, hyvää ruokaa, rentoa myöhäisiltojen Netflixin tuijottelua.. Eilen käytiin myös vanhempieni kanssa Matkamessuilla. Siitä tulossa varmaan postausta myöhemmin. Oli kyllä kiva käydä!
,

Rentouttavaa sunnuntaipäivää kaikille

30 kommenttia

  1. Ihania kuvia tässä, tosi söpö kyllä tuo teddy takki ♡ ihanaa sunnuntaita sinne! ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon, mulla oli hyvä kuvaaja :) hyvää sunnuntaita sullekin! <3

      Poista
  2. Kulmakarvat liian lähellä toisiaan, ei herran jumala... :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höpöhöpö, ne on just täydelliset<3 Olet niin kaunis!

      Poista
    2. Haha ihana Jenica, kiitos :) <3

      Poista
    3. naurettavaa tommonen kritisointi ja vielä anonyyminä :D jos ei tykkää, niin miks sitten lukee blogia? Noh, haters gonna hate :D

      Poista
    4. Ehkä toisilla vaan ei oo parempaa tekemistä kun istua näytön edessä ja ettiä kritisoitavaa muiden elämästä. :D Oot ihana Ani :D <3 :-*

      Poista
  3. Ihana kyllä tuo takki <3 Itsellä oli kanssa tarkoituksena käydä tuolla matkamessuilla mutten sitten jaksanutkaan, joten kiva nähdä postauksia niistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ane <3 jee hyvä kuulla, koitan ehtiä julkasta sen postauksen mahollisimman pian :)

      Poista
  4. Ootpas kauniina! <3 Miekin nautin ihan täysin siemauksin tästä lumesta ja auringonpaisteesta; tosi kivoja kuvia saa ja vaikka ulkona onkin ollut ihan mielettömän kylmä, on tää talvi silti ainutlaatuista :) Kevään loskakelit jättäisinkin sitten mieluummin väliin ja hyppäisin suoraan kesään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! <3 Jep, heti on niin paljon pirteempi ku on vähän ees valosampaa :) Haha paitsi tän päiväsessä lumimyrskyssä oli taas vähän ihmettelemistä :DD Joo sama täällä! Kevät on ihana siinä vaiheessa kun alkaa oikeesti olla lämpimäpää ja kasvit alkaa kasvaa yms =)

      Poista
  5. Vastaukset
    1. Kiitos, Sofia! :) <3 Sopispa useemminkin aikataulut yhteen kaverin kans sillee et pääsis kuvailemaan :)

      Poista
  6. Nääh sun kulmakarvoissa TODELLAKAAN mitään vikaa!! :D

    Ja siis, Pacifico oli ihan paras brunssimesta! Nyt kun se on suljettu niin on itelläkin vähän ongelmia löytää kunnon paikkaa. Kuja on tässä Hakaniemessä, se on ihan hintansa väärti. Kiilan aamiainen puolestaan on kiva, mutta brunssista olen kuullut lähinnä vain negariivista. Että jos ennen kymmentä haluaa/ehtiiY/joutaa niin Kiila kannattaa testata, ihan keskustassa ja eipä ole kalliskaan, alle kympillä selviää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aww kiitos hahah :D<3 Oon tehny ne samalla tavalla niin kauan ku muistan, ehkei kaikkien silmää miellytä.. Mielipiteensä kullakin :D

      Hei ihanaa kiitos vinkeistä! Nyt kun mainitsit nii oonkin kerran käyny tuolla Pacificossa brunssilla, se oli kieltämättä tosi hyvä! En tiennykään, että sitä ei enää oo! Kiilan aamupalakin on muuten tullu testattua ;) Aamupalalle on nii ihana mennä johonki kivaan paikkaan! Lähtee päivä hyvin käyntiin :)

      Poista
  7. Kiva lukea sun kuulumisa kuvien kera :) <3 !!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih kiva kuulla! :) <3 Kiva että sua kiinnostaa lueskella näitä :)

      Poista
  8. upeita kuvia ja aivan ihanalle näyttää tuo takki!:)

    VastaaPoista
  9. Oi nainen sä vaan oot niin kaunis<3 Oli ihanaa kyllä lukea sun kuulumisia pitkästä aikaa :') Aurinkoa todellakin on kaivattu!! Ihanaa kuulla et pääset lähteen Thaimaan lämpöön 8) Sieltä siis kuvia ja postauksia ootellessa:-*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihana kommentti :') kiitos vaan taas sinä senkin sunshine! <3 haha hömppä, en mä thaimaahan mee :'DD sri lanka on intian valtameressä oma saari ;) sieltä varmasti luvassa paljon juttuja ja varsinkin kuvia!!! <3

      Poista
  10. Oi tuo sun takki<3 Kauniita kuvia susta<3

    VastaaPoista
  11. Ai säkin olet restonomian opiskelija, ite alotin syksyllä mutta tuntuu kyllä että tämä puolikin vuotta on mennyt ihan hujauksessa :-D Aivan ihana muuten tuo takki <3 Me käydään usein kavereitten kanssa brunssilla fazerin kahvilassa siinä espalla, vaikka ehkä vähän hintava onkin.. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi lukukaudet menee aina jotenkin loppujen lopuksi ihan törkeen nopeesti! :D kiva kuulla että ollaab samalla alalla :) mitä oot tykänny koulusta? :)

      Mä en ookaan koskaan kokeillu Fazerin brunssia, ehkä ensi kerralla suunnataan sinne! :)

      Poista
  12. Eksyin sun blogiin jostain ja pakko sanoa, että harvoin tulee mistään blogista sellaista fiilistä kuin tästä! :)) Sulla on laadukkaita kuvia ja ihana tapa kirjoittaa-persoonallinen! Eli iso peukku siitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi vitsi kuinka ihana kuulla <3 kiitos paljon superkivasta kommentista ja palautteesta :) ihan parasta kun tollasia hyväntahtosia tsemppaajia on olemassa! :)

      Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥

Instagram: millamarinak
Snapchat: millamarinak
Youtube: Milla Kantonen