Neutraali silmämeikki juhlaan

Sain Just saying hi -blogin Annelta edelliseen postaukseeni toivomuksen, että tekisin tutorialin kyseisestä silmämeikistä. Mulla oli eilen vapaapäivä eli loistavasti aikaa toteuttaa tuo postausehdotus. Luonnonvaloakin riitti kivasti kuvien ottamiseen, joten ei muuta kuin tuumasta toimeen! En tosiaan ole mikään meikkaaja-maskeeraaja, mutta intoa sekä oppimis- ja kokeilunhalua löytyy sitäkin enemmän. ;)

Mulla oli viimeksi käytössä Inglotin luomiväripaletti, mutta tähän meikkiin käytin joululahjaksi saamaani NAKED Urban Decay smoky -palettia. Paletista löytyy 12 eri sävyä, joilla saa loihdittua toinen toistaan näyttävämmän meikin niin arkeen kuin juhlaankin.

Itse vieroksun vähän todella tummaa silmämeikkiä, sillä musta tuntuu että se näyttää helposti tunkkaiselta, varsinkin joidenkin tuntien jälkeen meikkaamisesta. Yleensä tykkään kuitenkin tehdä suht paksut silmänrajaukset ja näyttävät ripset. Täytyy kyllä opetella käyttämään noita tummempiakin sävyjä, niillä voisi saada toteutettua aika siistejä meikkejä varsinkin juhliin!


Sitten itse meikin kimppuun! Kun olet saanut meikkipohjan valmiiksi, aloita silmämeikin teko pohjustamalla koko luomi vaalealla luomivärillä. Itse käytin tähän kumpaakin paletin reunimmaista sävyä (ykkösellä numeroidut), oikeanpuoleinen on matta ja vasemman puoleisesta löytyy vähän kimallusta. 


Seuraavaksi siirrytään vähän tummempaan sävyyn, jolla hahmotellaan luomivärin linjaa ja muotoa. Tässä käytin numerolla 2 merkattuja ruskean sävyjä. Aloitetaan silmän ulkonurkasta hahmottelemalla linjaa kulmakarvan loppua kohden, ja luomen ylänurkkaan päästessä vaihdetaan suuntaa vieden väriä allaolevan havainnollistavan piirretyn linjan mukaisesti. Muista häivyttää kunnolla, ettei meikkiin jää selkeitä rajoja!


Lisäsin silmän ulkonurkkaan vielä paletista kolmosella numeroitua tummaa väriä tuomaan vähän näyttävyyttä.


Ja tältä näyttää lopputulos luomivärien valmistuessa! Sitten vaan silmänrajaukset eyelinerillä ja ripsivärit ripsiin. Tykkään jatkaa silmänrajausta silmän ulkonurkan yli hieman ylöspäin kaartuen. Jos haluaa vielä näyttävämmän lopputuloksen, rajauksen ulkonevasta kohdasta voi tehdä vielä paksumman tai "kissamaisemman".

Näiden kuvien välillä näkyy vielä ero ilman tekoripsiä ja niiden kanssa.


Sellaista! Mitä te tykkäätte tällaisista meikkipostauksista? 
Haluaisitteko nähdä mun version Smokey eyes -meikistä jossain vaiheessa? :)

30 kommenttia

  1. Oi, ihanan hempeä, mutta kuitenkin snadisti tumma meikki :) Itse diggaan juurikin tällaisesta lookista, kun taas kunnon smoky tuottaa vaikeuksia... :D Huh, nyt alkoi taas himottamaan tämä paletti vaikka ostin juuri kolme uutta, pöh :D Naked 2 rinnalle sopisi mainiosti tämä tai Naked 3... Eli hyvän diilin löydyttyä, hah! Ja todellakin teet smokytuton! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että tää miellytti! :) Mullakin tollanen silmämeikki on aika vakio illanviettoihin ja juurikin sinne sarkajuhlaan tein aika vastaavan :) Tää oli mulle eka Nakedin paletti ja tätä kun on päässy testailemaan nii alko kyllä tehdä mieli ostaa joku toinenkin paletti tähän rinnalle! Se sivellinki mikä tossa tuli mukana on niin hyvä! :)

      Poista
  2. Aivan ihana meikki <3 ehdottomasti lisää näitä meikkipostauksia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos oikein paljon <3 Ihana kuulla että tykkäsit! Pitää opetella tekemään oikein kunnon smoky-silmämeikki nii saatte sitten nähdä sen täällä ;)

      Poista
  3. Ihana meikki ♥ Mä en koskaan osaisi laittaa useampaa luomiväriä noin kauniisti, mutta tästä sai inspiraatiota kokeilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsi miten kiva kuulla! <3 Harjoitus tekee mestarin ;) Mäkin oon tässä parin vuoden aikana opetellut käyttämään vähän paremmin noita luomivärejä, ei se oo loppujen lopuksi ollenkaan vaikeaa! :)

      Poista
  4. Hei tää olikin tosi kiva ja selkee meikkipostaus! :) Pienelläkin luomiväriehostuksella saa kyllä niin kivan lookin aikaan :) Ehdottomasti lisää vaan näitä meikkijuttuja! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, hauska kuulla että tästä tykättiin! :) En oo paljoo tehnyt mitään meikkijuttuja mutta ehkä kunnostaudun asian kanssa ;) <3 ilman luomiväriä mikään meikki ei tosiaan näytä niin juhlavalta! Pienikin luomivärin lisäys tekee jo huiman eron :)

      Poista
  5. Ihana meikkI! Kyl munkin varmaan toi paletti on nyt pakko ostaa kun sillä kaikki saa niin upeita meikkejä aikaiseksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! <3 Suosittelen kyllä! Tossa on niin paljon noita sävyjä että saa vaikka minkälaisia lookkeja aikaan kun rohkeasti yhdistelee ja kokeilee! :)

      Poista
  6. Näyttää tosi hyvältä toi meikki ♥ :) Ja noi tekoripset tuo tohon kyllä tosi paljon lisää näyttävyyttä, vau! Tee ihmeessä lisää näitä meikkipostauksia ja todellakin kiinnostaa nähdä sun versio smokey eyes -meikistä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana saada tällasta palautetta, kiitos <3 Mä oon jäänyt ihan koukkuun noihin tekoripsiin ja tuntuu just ettei omat ripset näytä enää miltään :D pääsenköhän ikinä näistä eroon... :D

      Poista
  7. Kiitos suuresti! ♥ Tämä on aivan upea meikki ja oli kiva nähdä se vaihe vaiheelta, onnistunut tutorial siis. :) Meikkipostauksia vaan lisää, niistä on kiva aina löytää inspiraatiota myös omiin juhlameikkeihin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kestä kiittää, kiitos sulle ideasta ja ehdotuksesta! :) <3 Oon niin ilonen että tykkäsitte tästä :) Mäkin tykkään kyllä nähdä muiden meikkejä ja varsinkin seurailla vierestä miten muut meikkaa, itselle kun on muodostunut ne omat tavat jotka toistuu päivästä toiseen niin toisilta saattaa saada hyviä vinkkejä! :)

      Poista
  8. Vitsit oon jo kauan halunnut hankkia jonkun noista Urban Decayn Naked - paleteista! Vitsit on muuten kivan oloinen blogi ja myös tosi kaunis kirjoittaja!! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten ihana kommentti, kiitos oikein paljon <3 Suosittelen kyllä tota palettia ehdottomasti! :) Ihana kuulla että tykkäsit mun blogista <3 Ja kiitos kauniista sanoistasi :)

      Poista
  9. Ihana tuo Naked-paletti!! ja tosi kaunis meikki <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä, rakastuin ensi silmäyksellä! Poikaystävän äidiltä sain sen joululahjaksi, ihan täydellinen lahja jos multa kysytään! <3 Oon vaan ihastellu näitä muissa blogeissa mutta jotenkin en ollu ees ajatellu itse ostavani tätä niin oli kyllä ihana yllätys saada se lahjaksi :) Ja kiitos paljon, kiva että tykkäsit meikistä :)

      Poista
  10. Urban Decayn Naked -luomivärit on kyllä parhaita, mitä tiedän! :) Lisää vaan tälläsiä meikkipostauksia, hyvältä näyttää! :)<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeii, mäkin tykästyin kyllä heti ensikosketuksella tohon palettiin ;D <3 En tajua miten ei oo aikaisemmin tullut kokeiltua! Nää on kyllä suosittuja ihan syystä :) Kiitos, ihana kuulla että tää postaus miellytti! :) <3

      Poista
  11. Oioi mikä kaunis neitokainen siellä onkaan :')<3 Tämmöset meikkipostaukset on tosi inspiroivia ja tykkään saada vinkkejä omaankin meikkaamiseen :-) Pitäisi itsekin ostaa eyelineri! Sillä saa niin kivan kontrastin tuohon meikkiin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, ihana sinä :D <3 Mä käytin joskus teininä tavallista kajaalia mutta eyelinerin löytämisen ja sen käytön oppimisen jälkeen en oo koskenutkaan kajaaliin! Eyelinerillä tulee jotenkin niin paljon siistimpi ja paremmin pysyvä lopputulos mun mielestä :)

      Poista
  12. Upea meikki on kyllä, eikä kovin vaikea toteuttaa :)!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kadri! :) Jep ei tosiaan, tää on todella simppeli! :)

      Poista
  13. Moikka! Tosi kivannäköinen meikki :) ostinkin ihan tän postauksen innoittamana eilen uuden luomiväripaletin! Tänään sopivasti juhlat tiedossa, joten taidanpa kokeilla itsekin kyseistä meikkiä! Katsotaan, mitä tulee... :D
    - Iina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Iina! :) Tosi kiva kuulla että sait tästä postauksesta intoa uusien luomivärien kokeiluun! Toivottavasti sun lauantain juhlameikki onnistui hyvin ja teillä oli hauska ilta! :) Kiitos kommentista ja kivaa alkavaa viikkoa! =)

      Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥

Instagram: millamarinak
Snapchat: millamarinak
Youtube: Milla Kantonen