Raclette-grilli

Heippa hei!

Eilen kaivettiin Roopen kanssa kaapista tuparilahjaksi saatu raclette-grilli ystävänpäivän kunniaksi. Ollaan pariin kertaan aikaisemminkin tehty herkulliset illalliset tolla grillillä, se on niin helppoa ja kivaa vaihtelua muuhun kokkaukseen! Sillä voi sitä paitsi valmistaa melkeen mitä tahansa, mielikuvitus on rajana. :) Me ollaan yleensä tehty halloumi-juustoa, kesäkurpitsaa, lihapullia yms.. Myös herkkusieniä ja kanaa tai muuta lihaa olisi kiva kokeilla. Eilen valittiin menuun taas halloumia, kesäkurpitsaa, jättikatkarapuja ja kreikkalainen salaatti. Nam!

Asetettiin grilli sohvapöydälle ja kateltiin telkkaria samalla kun grillailtiin ja syötiin noita herkkuja. Oikein miellyttävää illanviettoa siis. :)


Tänään ohjelmassa oli suloisen Aleksin 6-vuotissynttärit ja kouluhommia. Juhlat oli tosi onnistuneet, oikein piristävät :) Oli ongintaa ja pulkkailua, hyvät tarjottavat ja kiva tunnelma. Onneksi olin suhteellisen aikaansaava myös koulutöiden kanssa, nyt on hyvä mieli. :) Huomenna mulla on työpäivä, joten meenkin tästä pian nukkumaan!

Love, Milla

10 kommenttia

 1. Oi onnekkaat omistatte Raclette-grillin! Sillä ruoan valmistaminen on tosiaankin kivaa vaihtelua perinteiselle kokkailulle. Ruoka maistuu myös jotenkin paljon paremmalta, kun saa aina suoraan grillista ottaa lautaselle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei välttämättä ois muuten tullu ees mieleen hankkia, saatiin onneks tuparilahjaksi! :) ja ihan totta puhut! ;)

   Poista
 2. Mul tulee nälkä ku kattelen näit kuvii! Tuun teille grillailee joku päivä :D

  VastaaPoista
 3. Hei meillä samisgrilli, ja nam mitä herkkuja sillä saakaan tehtyä! Siinä taas yks juttu mitä tehdään Lappeenrannan sporty weekendinä. ;) <3 -Riikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa! <3 Joo, ehdottomasti! Pitää sopii paremmin viel aikataulut nii saadaa työt ja muut sumplittuu :)

   Poista
 4. oi mikä ihana grillisysteeemi!! :D

  VastaaPoista
 5. nam! näyttää niin hyvältä, että iteki täytyy joskus tehä, ehkä jollain omalla sovelluksella sitte ku ei noin hienoa grilliä vielä iteltä löydy! :D

  yelloowsky.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja voin kyl sanoo et on törkeen hyvää! ;D Toivotaan et tällanen grilli ehkä vielä jossain vaihees löytäis tiensä sun luokse..! :D kiitti kommentista, käynkin kurkkaamassa sun blogia! :)

   Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥

Instagram: millamarinak
Snapchat: millamarinak
Youtube: Milla Kantonen