Blogihaaste

Our Journey -blogin Tanja heitti minulle tällaisen blogihaasteen. Tässä tulee vastaukset hänen kysymyksiinsä! :)


1. Miksi kirjoitat blogia?

- Oon aina silloin tällöin miettiny että ois kiva kokeilla tuleeko tästä mitään. Vähän yli pari vuotta sitten alotinkin jo kertaalleen kirjottamaan, mutta silloin se into jotenkin heti lopahti kun ei ollut edes kunnon kameraa käytössä. Nyt kun oon saanut lainata Roopen järkkäriä kuvaamiseen, niin oon innostunut ihan uudella tavalla. :D Mun mielestä on kiva jakaa mun ottamia kuvia ja hetkiä mun elämästä sellasten ihmisten kanssa, keitä kiinnostaa lukea mun juttuja. :)

2. Onko sinulla lemmikkejä?

- Meidän perheeseen tuli 3,5 vuotta sitten pieni Lagotto-pentu Kiara. Nyt kun en enää asu kotona niin en tietenkään nää Kiaraa niin usein, siellä se asustaa mun äidin, isän ja siskon kanssa kotikotona. Haluisin kyllä kovasti Kiaran hoitohauvauksi tänne meillekin joskus.<3 Aikaisemmin meillä on myös ollut akvaario ja kaksi hamsteria, Hamstu ja Leo. :D

Kiara pentuna <3
3. Kerro lempiruokasi.

- Jos nyt yks pitää valita niin sanon ehkä että sushi. Sen lisäksi rakastan kaikkia risottoja ja erilaisia pastoja. Ja kiinalaista ruokaa!!! Myös vuohenjuusto on semmosta herkkua mulle. :D4. Mistä vuodenajasta pidät eniten? 

- Aikaisemmin kesä on aina ollut sellanen ylitse muiden -suosikki ja onhan se edelleenkin lemppari, mutta nykyään oon alkanut pitää myös syksystä ja keväästä huomattavasti enemmän kuin aikasemmin. Ei talvessakaan muuta vikaa oo kun se kylmyys. :D


5. Minkä puhelimen omistat? 

- Mulla on ollut iPhone 4 nyt about 2,5 vuotta. Hyvin on kestänyt käytössä ja näyttökin on pysynyt ehjänä koko tän ajan :) Ainut huono puoli on akun kestävyys, laturia saa kanniskella koko ajan mukana..

6. Asutko yksin vai kotona vielä?

- Asun poikaystäväni kanssa kahdestaan kivassa kaksiossa Espoossa. Ollaan asuttu tässä asunnossa joulukuun 2013 alusta lähtien, ja tätä ennen asuin n. puoli vuotta soluasunnossa, jos sitä nyt asumiseksi voi kutsua sillä vietin varmaan enemmän aikaa vanhempieni luona kuin tuolla solussa. :D Se ei siis tuntunut ollenkaan kodilta, mutta tämä nykyinen on kyllä aivan ihana ja viihdytään erittäin hyvin. 

Makuuhuonetta
7. Mitä tv-ohjelmia katsot ja jos katsot niin miksi?

- Salattuja elämiä seuraan aina vaan :D Sen lisäksi oon seurannut Gossip Girliä, How I met Your Motheria, Chuckia, O.C:ta yms... Myös Voice of Finlandia, Huippumalli haussa ja muita tämäntyylisiä ohjelmia tulee katseltua. Ja tietty Putousta! Noi sarjat osaa vaan olla niin koukuttavia, ja Huippikset yms. on semmosta kivaa ja lepposaa katottavaa. Ja kyllä, teen muutakin kun katson telkkaria. :D 

8. Mitä " hullua " haluaisit joskus tehdä? 

- Nuorempana ajattelin aina että haluan hypätä benji-hypyn, mutta en oo ihan varma uskaltaisinko sitä oikeesti tehdä nyt jos tulis tilaisuus eteen. Pienempänä olin muutenkin pikkusen uhkarohkeampi, nykyään oon vähän varovaisempi ja "pelokkaampi", että sattuis jotain. Mutta joku extempore-reppureissu-maailmanmatka vois olla semmonen juttu mikä ois huikeeta toteuttaa!

9. Mitä tykkäät tehdä kavereidesi kanssa?

- Nuorempana se oli aina vain sellasta hengailua, kun ei ollut töitä ja kaikenmaailman muita kiireitä. Nykyään kun on vähän hankalampaa löytää yhteistä aikaa, niin mielestäni vaikka kahvilassa tapaaminen ja lämpimän juoman äärellä juttelu on ihan parasta. :) Tottakai myös jos aikaa löytyy niin on aina kiva viettää leffailtaa tai pyöriä kaupoilla. Myös juhliminen ystävien kanssa on aina hauskaa! :)


10.  Seuraatko jo blogiani (Tanjan blogi), jos et aiotko ruveta seuraamaan? Ja mitä mieltä olet blogistani?

- Seuraan, tottakai! ;) Tykkään siitä, että Tanja kirjoittaa monipuolisesti erilaisista asioista ja postauksissa on usein kivoja kuvia! Tottakai myös hyvän kaverin raskausaika ja vauvajutut kiinnostavat. Kun laskettu aika on parin viikon kuluttua, mitä lähemmäs mennään, sitä enemmän muakin jänskättää!

 11. Mikä on sinusta tärkeintä ystävyydessä? 

- Luottamus on ehdottomasti perusta hyvälle ystävyydelle ja tärkein asia mun mielestä! Että voi jakaa ilot ja surut ja saada tukea jos sitä tarvii. Tietenkin myös se että ystävien seurassa voi olla täysin oma itsensä ja ystävän seura piristää. :)  
 


Kysymyksiä seuraavalle haasteeseen vastaavalle!

1. Haluaisitko muuttaa väliaikaisesti tai pysyvästi ulkomaille? Jos kyllä, mihin maahan?
2. Jos saisit käyttää vain yhtä meikkiä, mikä se olisi?
3. Mikä on ollut lempiaineesi koulussa?
4. Mikä on lempiherkkusi?
5. Mikä on suosikki alkoholijuomasi?
6. Minne olet viimeksi matkustanut?
7. Haluaisitko muuttaa jotain itsessäsi? Jos kyllä, mitä?
8. Kaupunkiloma vai rantaloma? Miksi?
9. Lempieläin?
10. Mitä ostaisit, jos saisit käyttöön 100 euroa?
11. Mikä juhlapyhä on suosikkisi?

Haasteen saa seuraava blogi:

 ja myös kaikki muut jotka haluavat haasteen vastaanottaa, tulkaa laittamaan kommenttia jos olette vastailleet kysymyksiini! :)

3 kommenttia

  1. Sika kiva ku teit, ja noi kuvat on ihan täydellisii tähän!!!! <3

    VastaaPoista
  2. No tottakai tein, oli tosi kiva tehä vähän erilainen postaus kerranki ku noi mun kaikki muut on semmosia että tänään tein sitä ja sitä :D Kiitos, ajattelin et tulee vähän pirteempi jos ei oo pelkkää tekstii! Harmi vaan etten löytäny meistä mitään kivaa kuvaa :(

    VastaaPoista

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥

Instagram: millamarinak
Snapchat: millamarinak
Youtube: Milla Kantonen