Kavereita & ajatuksia

Moikka moii!

Onpa ollut nyt kiva nähdä ystäviäni kolme viimeisintä päivää putkeen, kun ei ole ollut mitään muita kiireitä ja ollaan kerrankin saatu aikataulut hyvin soviteltua. :) Ihanaa, kun on saanut rauhassa vaihtaa kuulumisia parhaiden tyttöjen kanssa! <3 

Herkuttelemassa :)
Oon myös salille kerennyt uhmaamaan tätä pikkuflunssaa, joka on nyt about viikon kestänyt.. Toivotaan ettei tää tästä ainakaan pahenis, huomennakin olis nimittäin suunnitelmissa suunnata jollekin ohjatulle tunnille, body pumppiin todennäköisesti! Se on kyllä jännä, miten jo uusi treenitoppi motivoi. :D Sain Roopelta synttärilahjaksi lahjakortin Stadiumiin, ja sieltä oon nyt ostanut pari kivaa juttua.

Värikäs asu :D

Eilen aamulla olin siellä työharjotteluhaastattelussa, ja sainkin onneksi sen paikan! :) Oon niin ilonen nyt kun voi ottaa rennosti ton asian suhteen, eikä tarvii taistella harjottelupaikoista. Opiskelen siis hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohtoa ammattikorkeakoulussa ja teen kymmenen viikkoa kestävän työharjotteluni tulevana kesänä Hotelli Seurahuoneella Helsingin keskustassa. Oon ihan innoissani, tosi kiva päästä näkemään millasta se hotellissa työskentely oikeesti on. Enimmäkseen tuun olemaan vastaanotossa, mutta pääsen ilmeisesti kokeilemaan muitakin hommia.

Laitan tähän nyt vielä muutamia kännykällä otettuja kuvia suunnilleen viikon ajalta. Puhelimellakin tulee kuvattua niiin paljon, niin välillä tekee mieli julkaista myös näitä kuvia, vaikka laatu ei tietenkään päätä huimaa. :)


1. Ihana aurinkoinen päivä ja lähes pilvetön taivas. Tuona päivänä oli vaan ihan jäätävän kylmä! 
2. Mellulta joululahjaksi saadut Gantin villasukat <3 
3. Viime viikonlopulta
4. Laurealaisille ruokaa!


1. Pakollinen salikuva :D
2. Herkku-latte koulussa! 
3. Ihana Essien kynsilakka jonka sain Vilmalta synttärilahjaksi <3
4. Iloisena sohvalla makoilemassa

Huomenna äitini tulee mua moikkaamaan tänne meille pitkästä aikaa. <3 Mutta sitä ennen pitää jaksaa koulupäivä yhdeksästä neljään, joten nyt gooood night!

8 kommenttia

 1. Oih, odotan innolla! :)

  VastaaPoista
 2. Haluisitko kertoo tarkemmin tosta alasta mitä opiskelet? :) ois kiva kuulla millasta se oikeestaan on ja et mitä oot tykänny laureasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai! :) Kiva että kysyit! Opiskelen siis hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohtoa eli restonomiksi olis tarkotus valmistua 2,5 vuoden kuluttua. Alotin vuos sitten tammikuussa ja koulutus kestää siis 3,5 vuotta ja siihen kuuluu kaks työharjottelua.

   Ammattikorkeakoulussa opiskeluihin kuuluu paljon ite tekemistä eikä vaan sellasta pänttäämistä, vaikka tottakai tenttejäkin on :) Mut koen sen itelleni sopivammaks vaihtoehdoks koska tykkään tehdä just asioita enkä vaan istuu nenä kiinni kirjassa. :D Meillä on nyt ollu just viime ja tänä keväänä semmosia "harjotteluvuoroja" kahvilassa, ruokalassa ym. ja nyt tokana vuonna just keittiön puolella ja esimiesvuoroissa. Siitä oon tykänny kyl paljon! :)

   Osa kursseista on esim. englanniksi ja meillä on ollu kans ruotsiksi yks. Suomenkielisissä kursseissa on kuitenki enemmän ehkä mun mielestä tekemistä ku on isoja projekteja ja muuta.. Melko paljon saa loppujen lopuks omalla ajalla tehä hommia, semmosta ohjattua opiskelua ei oo kamalasti. :) Kysy vaan jos haluisit vielä kuulla erityisesti jostain! :) Ootko itse aatellut hakea johonkin vastaavaan koulutukseen? :)

   Poista
  2. Oi kiitos paljon ku jaksoit vastata näin kunnolla! :) Mut joo oon miettiny just tota hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelmaa ku se kuulostaa mielenkiintoselta. Nii kiva kyl kuulla vähä jonku mielipiteitä ja kokemuksia siitä, ku haen sille alalle nyt tulevassa haussa. :) Osaaksä yhtään sanoa, että onko tyyliin sinne tai Haaga-Heliaan kauheen vaikee päästä sisään tolle alalle? Oliko ne pääsykokeet millaset ja kuuluko siihen jotain ennakkomateriaalia? :)

   Poista
  3. No tietenkin vastailin, tosi kiva et laitoit kommenttia! :) Mulla oli ihan samalla lailla silloin ku aloin miettii et minne hakisin ja kävin läpi niitä vaihtoehtoja, toi ja sitten liiketalous kuulosti just kaikist kiinnostavimmilta!

   Luulen et Haaga-Heliaan saattaa olla pikkusen vaikeempi päästä sisään ku Laureaan! Hain kaks kertaa ja toisella pääsin tonne Laureaan, molemmilla kerroilla mulla tais kuitenkin olla Haaga-Helia ensisijasena toiveena mutta sinne en päässy.. En oo niistä pisterajoista kuitenkaan ihan perillä! Haaga-Heliassa oli pikkusen erilainen pääsykoe kun Laureassa, mun mielestä oli aika paljon monivalintakysymyksiä ennakkomateriaalista joka oli about 200 sivunen kirja ja sitten tais olla jotain matikkalaskuja :) Laureaan taas jos oikein muistan niin ei ollu mitään ennakkomateriaalia, pääsykokeessa piti ainakin tehä englanniks tiivistelmä yhestä tekstistä ja sit oli jotain loogista päättelykykyy testaavia kysymyksiä! :) Mut se oli suhteellisen yksinkertasta! Tuu sit kertomaan mulle jos alotat Laureassa! ;)

   Poista
 3. Voi kiitos hurjasti tästä oli niin paljon apua! :) Oon just kaipailluki jonku opiskelijan näkökulmaa, ku en tosiaan ite tunne ketään kuka opiskelis tota alaa eikä netistäkään oo kauheesti löytyny mitään.. Mut nyt oon taas onneks hieman tietosempi kaikesta tohon alaan liittyvästä nii voin jäädä vaan oottelemaan hakuaikoja ja niitä pääsykokeita. :) Toivotaan et selviän niistä pääsykokeista ja et ne sujuis hyvin nii et pääsisin sisään jompaan kumpaan kouluun :) Ehkä me sitte syksyllä törmäillään siel Laureassa jos satun alottaan siellä! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Unohdin muuten sanoo aikasemmas kommentissa et molempiin kouluihin oli kans haastattelut pääsykokeen yhteydessä, mut se oli kans aika simppelii :) Tsemppiä!! Pidän peukkuja sulle et pääsisit! :))

   Poista
  2. Aa okei aivan :) mutta hyvä kiitoksia paljon! :)

   Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥

Instagram: millamarinak
Snapchat: millamarinak
Youtube: Milla Kantonen