I'm back





Ai kamala mikä jättibreikki mulla on ollut tästä blogista. Edellisessä postauksessa melkein parin kuukauden takaa kerroin sairastuneeni, ja se sama helkkarin flunssa on edelleen enemmän tai vähemmän päällä. Fiilis on ollut toisinaan sairastelun takia vähän alakuloinen ja oon ehkä ollut muutenkin pikkuisen hukassa. Mun ei ollut tarkoitus jättää blogia näin pitkäksi aikaa huomiotta, mutta tauon venyessä motivaatio laski ja kynnys kirjoittaa nousi yllättävän korkeaksi. Nyt oon kuitenkin takasin linjoilla ja yritän postailla jotenkin säännöllisesti, kuitenkin mitään stressiä ottamatta. Toivottavasti te ootte siellä vielä!

Nää kuvat ei suinkaan ole ihan viime aikoina napattu, vaan pian mun Sri Lankasta paluun jälkeen heinäkuussa. Mun kuva-arkistoista löytyy useat muutkin julkaisematta jääneet kuvat.. Noh, ehkä on ihan ok julkaista myös kesä- ja syksykuvia talvella, parempi kai myöhään kuin ei milloinkaan?

On tässä myös sellainen iloinen asia päässyt tapahtumaan, että valmistuin syyskuun lopussa restonomiksi. Tulevaisuuden suunnitelmat on vielä vähän auki ja nyt tuntuu ihan hassulta, kun oon vaan aina ollut koulussa, mutta eiköhän nää hommat tästä selkeydy!

Mitä teille kuuluu? Onko mitään kivoja viikonloppusuunnitelmia? Palataan taas mahdollisimman pian  

24 kommenttia

  1. Viime postaukseen taisin ekaa kertaa kommentoida sulle ja päädyin lukijaksi, täällä vielä roikutaan vaikkei postauksia ole näkynyt! 8) Ihana oli huomata että olet postannut ja innoissani odotan tuleviakin juttuja. Ei kannata stressata, ihan rauhassa kannattaa tää harrastus ottaa niin ei tuu sitä pakkopulla fiilistä ja vaikeutta alkaa postaamaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva että jäit seuraamaan ja aivan ihana kuulla että ilahduit kun tänne oli pitkästä aikaa ilmestynyt postausta 8) Kiitos Kata tsemppaavista sanoista <3 Tästä hommasta ei tosiaan kannata ottaa mitään stressiä! Mulla oli pitkään hyvä flow blogin suhteen ja oli ihana suunnitella ja toteuttaa postauksia täällä, se vaan hiipui johonkin tuossa syksyllä mutta nyt teen innolla paluuta :)

      Poista
  2. oii ku oli kiva nähä, että sulta oli tullut postaus!!:)) Harmi, ettei kipeys vieläkään ole parantunut:/ Ja hyvin voi julkaista kuvia, mitkä on otettu aiemin, mua ei ainakaan haittaa!=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeee täällä tosiaan ollaan taas =) Kiva huomata että säkin oot vielä messissä <3 hih kiva ettei haittaa vaikka kaikki kuvat ei ookaan ihan "ajankohtaisia" lumimaisemissa kuvattuja :-D

      Poista
  3. Tosi kiva että oot postaunnut taas ! :) nättejä kuvia <3!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vitsit miten iloiseksi tällaset kommentit tekee mut! Pelkäsin jo että kaikki mun ihanat lukijat on kaikonnu tän hiljaisuuden seurauksena mutta ei näköjään, thank god :-D Kiitos Sofia <3

      Poista
  4. Ihanaa kun oot palannut! Onnea valmistumisesta ja voi, että kuinka nättejä kuvia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitti ihana Inka <3 Ja tosi ihana tulla takasin kun saa tällaisen vastaanoton :)

      Poista
  5. Jee, kiva kun postasit taas! Ja onnea valmistumisesta! :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä kiva kirjoittaa pitkästä aikaa :) Kiitos paljon Milla!! <3

      Poista
  6. Pääsispä tohon keliin takasin...!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi älä muuta sano, ei paljoo houkuttele ne loskakelit mitä nyt on luvattu tulevaksi... :s

      Poista
  7. Jee welcome back Milla! ♥ Toivottavasti sun hirmuisen pitkä sairastelukausi loppuis jo pian, tollanen on varmasti tosi rasittavaa niin fyysisesti kun henkisestikin, ei millään voi olla fiiliksetkään mitkään parhaimmat :( Paranemistoivotuksia siis sinne! ♥ Onpa muuten tosi kivoja kuvia nää, oot niin nättinä ja toi nuttura on musta aivan ihana :)

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos, ihana huomata että säkin oot vielä täällä linjoilla 8) Epäiltiin vähän oisko mulla puhjennut joku huonepölyallergia (isällä on) kun tuntuu että nenä vuotaa ihan jatkuvasti :o nyt on kyllä ehkä vähän helpotusta havaittavissa.. ehkä täytyy käydä allergiatesteissä jos saisi jonkin vastauksen tähän :) Ihana kuulla että tykkäät kuvista, toi oli ihanan lämmin kesäpäivä :) Ja kiitos, toi nuttura syntyi jopa vähän vahingossa mutta siitä tuli munkin mielestä yllättävän kiva! Hali sinne ja kiva kun kommentoit <3

      Poista
  8. Täällä ollaan vielä :D Toivottavasti saisit taudin vihdoin selätettyä ja saisit uusia tuulia elämääsi myös mahdollisesti työpaikan muodossa :) Itsestä ainakin tuntuu ihanalta ajatukselta, että jonain päivänä ei tarvitse opiskella, vaan saa tehdä töitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huippua kuulla että säkin ihana siellä vielä roikut mukana =) Toivotaan näin! Kyllä tää vapauden tunne on aika kiva kun saa päättää mihin suuntaan haluaa nyt edetä eikä tarvitse enää suorittaa opintojaksoja ja laskeskella kuinka kauan sitä koulua vielä on jäljellä 8) Eihän sitä tiedä jos joskus vielä koulun penkille palaan, mutta se ei oo ainakaan ihan heti ajankohtaista! :)

      Poista
  9. Ihana kuulla siusta jälleen! :) Monella tuntuu tänä syksynä olevan hieman blogimotivaatio laskenut, joten tuollainen tauko on ihan ymmärrettävää! Olenkin jo odotellut siun postauksia, joten tosi kiva että tulit taas kirjoittelemaan ♥ Harmi että oot ollut noin pitkään kipeänä, toivottavasti paranisit pian! Ja hei paljon onnea restonomiksi valmistumisesta, kyllä ne asiat lähtee ihan varmasti rullaamaan nyt koulun päätyttyäkin ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä oon kans huomannu vähän samaa ilmiötä että monet jotka ennen postaili tosi aktiivisesti on ollut vähän hiljaisempia nyt, itseni mukaan lukien! Luonnonvalon vähentyessä kyllä kuvien ottaminenkin hankaloituu, johtuisikohan osittain siitä? :D Tosi ilahduttavaa kuulla että siellä ollaan kaipailtu mun kirjoituksia <3 Kiiitos ihan hirveesti Tuuli, piristit iltaani <3

      Poista
  10. Ihanan kesäiset asukuvat - ihmekään, kun ovat arkistojen kätköistä. Tervetuloa taas takaisin! :)

    http://fiiaelina.blogspot.com.au/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos paljon kommentista Fiia! Täytyy käydä kurkkaamassa sun blogi :)

      Poista
  11. Welcome back muru<3 Aivan ihania kuvia, sä olet niin kaunis! Tosi ikävää toi sun sairastelu.. Toivottavasti se lakkais pian :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeee kiitos!! <3 Ihana sinä kaunokainen sielä :-) Pidetään nyt sormet ristissä että tää pöpö lähtis, parempaan päin on jo (ainakin hetkellisesti)!

      Poista
  12. Jeejee muru, ihanaa että oot back :) en malta odottaa uusia postauksia!! <3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee ihanaa että mun ykkösfani on paikalla :--D <3 x

      Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥

Instagram: millamarinak
Snapchat: millamarinak
Youtube: Milla Kantonen