Our living room

Ihan alkuun haluan kiittää teitä kaikista ihanista tsemppikommenteista edelliseen postaukseen. Ne piristivät ihan hirveästi. Kiitos ♥ Miten jaksattekaan olla noin ihania? Vastailen kaikkiin kommentteihin tän illan aikana! 

Tänään postauksen aiheena on kuitenkin meidän koti. Mä tykkään tosi paljon lueskella sisustus- ja kotipostauksia muiden blogeista. On niin kiva päästä kurkkaamaan, millaisessa ympäristössä muut viettävät suurimman osan ajastaan. 

Me muutettiin lokakuun alussa tähän 41,5 neliöiseen kaksioon. Asutaan vuokralla HOAS:in opiskelijakämpässä. Mä oon suosinut opiskelija-asuntoja koko korkeakouluopintojen ajan, sillä vuokrat on niin huomattavasti alhaisempia kuin muissa vuokra-asunnoissa. Opiskelijana rahat saattaa muutenkin olla vähän tiukilla, joten itse mieluummin säästän asumiskustannuksissa kuin tingin muusta elämisestä. Opiskelijahuoneistot ei kylläkään aina oo parhaassa mahdollisessa kunnossa, mutta mulla on käynyt tosi hyvä tuuri niin aikaisempien kuin tämänkin asunnon kanssa.

Tämä asunto rempattiin ennen meidän muuttoa lähes lattiasta kattoon, joten oli aivan ihana muuttaa tänne. Myös vesi, sähkö ja netti sisältyy vuokraan, mikä on tietysti pelkkää plussaa! HOAS:in  "perheasunnoissa" riittää, että toinen pariskunnasta on opiskelija, joten asutaan tässä todennäköisesti vielä mun valmistumisen jälkeenkin, koska Henrin opinnot jatkuu vielä muutaman vuoden.

HOAS opiskelija-asunto perheasunto
HOAS opiskelija-asunto

Haha, sohvapöydän alla näkyy murto-osa opparia varten lainatuista kirjoista... Tuo jalkalamppu on jo löytänyt uudelle sijainnille, eli se ei enää tossa kohdassa törrötä. :D Meidän ruokapöytänä toimii oikeastaan Henrin vanha työpöytä, mutta toi ajaa asiansa oikein hyvin! Hankittiin myös viime viikolla vanhan tv-tason tilalle uusi. Löysin Tori.fi:stä meille ihan täydellisen yksilön, jonka pinnan edellinen omistaja oli päällystänyt tuollaisella marmorikuvioidulla teipillä. Love it ♥

HOAS perheasunto opiskelija-asunto

Opiskelijakämpissä ei saa iskeä nauloja seiniin, vaan ainoastaan niitä varten viritettyihin listoihin. Meillä oli aika operaatio saada toi seinäpeili oikeaan kohtaan roikkumaan valkoisen kettingin avulla, mutta onnistuttiin mun mielestä aika hyvin! 

Tällaselta tosiaan näyttää meidän olkkarissa. Kuvat on vähän eri aikaan räpsitty, joten älkää ihmetelkö kun jotkut pienet jutut vaihtaa paikkaa kuvien välissä. :D 

Mitäs tykkäätte? :) 
Ja hei, linkkailkaa mulle omia sisustuspostauksia jos ootte sellasia tehneet, kävisin mielelläni lukemassa! 

46 kommenttia

  1. saanko kysyä, paljonko tän vuokra on?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa, totta kai saa kysyä! :) Vuorka on vaan vajaat 500 e kokonaisuudessaan kuukaudessa. Halvempia asuntoja saa kyllä etsiä! Mun edellisessä yksiössä vuokra tais olla 440e ja sitä edellisessä perheasunnossa n. 580, eli nää opiskelijakämpät on kyllä tosi edullisia vaikka pääkaupunkiseudulla ollaankin!

      Poista
  2. Oi että ku näyttää ihanalta! :) ihanan avaran ja valoisan näköinen kämppä!

    http://kk-kohtikauneutta.blogspot.fi/2016/03/our-home.html?m=1 tuolta pääset kurkkaamaan meidän kotiin ja tietysti muitakin postauksia saa lukea ;3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon kommentista, Kira! :) Ja suuret kiitokset linkistä, ihanalta näyttää myös teidän kotona!! Mukavaa viikonloppua :)

      Poista
  3. Siis aivan ihana olohuone! Just tommosta itekin havittelen sitten kun muutan omilleni :D

    heidikauremaa.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, vähänkö kiva kuulla! :) Omaa kotia on niin ihana aina laittaa, saat siitä ajan koittaessa varmasti just sen näkösen kuin toivotkin! :)

      Poista
  4. teillä on tosi kaunis koti :) saatoin myös rakastua tuohon ruokapöydän alla olevaan mattoon <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana, kiitos! :) Toi matto on Vallilan ja hintaa oli jotain vähän päälle satasen! Mäkin tykkään tosta kovasti!! Tosin on ehkä vähän arka likaantumaan tossa ruokapöydän alla :D

      Poista
  5. Niin kaunista <3 Teillä on kyllä aivan ihana sisustus teidän asunnossa! :) Voisin siirtää noi kaikki jutut meillekin ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oii vähän kivasti sanottu ♥ Teidänkin kämppä on kaikissa kuvissa näyttänyt tosi kivalta! :) Hauska että on niin samantyylinen maku :)

      Poista
  6. Millaseni, taidan muuttaa teille!!! Tai sitten saat tulla kotikotiinkin stailaamaan :) Sano isille, että jostain pitää raaskia luopua ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetulola! :D Mitenhän me kaikki kolme tänne mahduttais, haha :D ♥ Kotikotikin on ihana ♥ Isi nyt kuulolle! ;-)

      Poista
  7. Vau, teillä on kyllä kaunis koti! Tollanen sisustus iskee muhun :)

    VastaaPoista
  8. Vautsi, ihana koti! Meillä on tosi samanmallinen kämppä Espoossa ja olisi kyllä ihana myllätä tämän sisustus uusiksi juurikin tuollaiseksi vaaleaksi. Nykyään tämä on kyllä kotoisa, mutta vaaleammilla sävyillä tästä saisi niin paljon raikkaamman ja valoisamman. :)

    Terkuin Nora / http://dreamerachiever.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä ihan totta että vaaleilla sävyillä koko yleisilme on raikkaampi ja valoisuus tulee ihan uudella tavalla esiin :) Hauska kuulla että teidän kämppä on pohjaratkaisultaan samantyylinen! :D Kiitos kommentista ja linkistä, käyn tsekkailemassa sun blogin! :)

      Poista
  9. Tosi kiva olohuone! <3 mustakin ois ihanaa sisustaa kaikki valkoseks, mutta koska koirat.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! <3 Hahah no mä ymmärrän! Meilläkin on matot kääritty ja laitettu vilttiä sohvalle jos on ollut koiravieraita :D Tummemmat sävyt on lemmikkien kanssa kyllä turvallisempi valinta :)

      Poista
  10. Voi miten kaunis koti <3 Aivan unelma, kyllä tuolla on varmasti ihana asua :) Tulppaanit ovat vielä piste ii:n päälle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hiii kiitos ♥ Mulla tulee ihan liian harvoin ostettua kukkia, toi kimppu oli aikanaan kaveripariskunnalta saatu =) Jotenkin en usein raaski ostaa kun ei ne kauaa kestä kuitenkaan, mutta ne on kyllä ihana piristys silloin tällöin ♥

      Poista
  11. Ompas ihanan raikkaan näköistä sun kodissa!! Varsinkin toi tekstitaulu on kiva! :)

    http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! ♥ Mäkin tykkään kaikista tollasista kehystetyistä julisteista, suunnitelmissa ois hommata useampikin :)

      Poista
  12. Valoisaa ja kaunista! Ihanaa, että olette pohtineet erilaisia ratkaisuja, kuten ruokapöytä ja peilin ripustus. Sekalaista soopaa ja arkisia sisustusjuttuja löytyy osoitteesta www.miljoonanrikkaruohonpytinki.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos hurjasti! Ja kiva että kiinnitit huomiota tohon! Mä ajattelen usein niin että vähän voi soveltaa ja sillä hyvä tulee :) Tultiin oikeestaan ajatelleeksi tota ruokapöytäasiaa vasta tänne muutettaessa, ja se päätyikin sitten työpöydän paikan sijasta tohon! Seinätkin on vähän karut jos niissä ei oo mitään, niin tuo peili sopi täydellisesti :) Kiitos kovasti linkistä!! Mä käyn kattelemassa oikein kunnolla vähän paremmalla ajalla! :)

      Poista
  13. Wau ihanan näköistä! <3 Mistä teidän sohva on? Näyttää tosi mukavalta :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos, kiva kuulla! :) ♥ Sohva on muutama vuosi sitten muistaakseni Sotkasta ostettu!

      Poista
  14. Ompa teillä ihanan vaalea ja kaunis kämppä!<3 Mä tykkään kans lueskella sisustuspostauksia ihan kauheesti!:>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että tykkäät!! ♥ Kaikki kodin tai jonkun huoneen esittelyt on kyllä niin usein ilo silmälle ja antaa inspiraatiota =)

      Poista
  15. Vitsi miten kivan näköistä teillä! ♥ Varsinkin nuo valopallot peilin ympärillä - haluan! :D Meillä on ollut tässä jo jonkin aikaa suunnitteilla muutto isompaan asuntoon, mutta saa nähdä milloin alamme "oikeasti" sitä asuntoa etsimään..:D Sisustuskuume on kyllä koko ajan huipussaan, mutta tähän nykyiseen asuntoon ei oikein kovin hääppöisiä ratkaisuja voi tehdä tilan puutteen takia :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa kiitos ♥ Valopallot on äidiltä saatu ja mä tykkään kanssa niistä kovasti :) Haha, suunnitella voi aina, se on sitten ihana kun pääsee oikeasti toteuttamaan ne plänit :) Ymmärrän! Mä asuin yksiössä ennen tätä ja eihän sinnekään oikeastaan mitään ylimäärästä voinut hankkia kun ois käynyt niin ahtaaksi.. Ei täälläkään liikaa tilaa ole mutta just sopivasti :) Toivottavasti te saatte pian uuden kämpän metsästyksen käyntiin :) ♥

      Poista
  16. Näyttää tosi kivalta! :) Kaunista ja valoisaa <3 :)

    VastaaPoista
  17. Teillä on ihanan valoisan näköistä ja rakastan noita vaaleita pintoja. On nimittäin hippasen alkanut kyllästyttämään tuo meidän musta seinä, vaikka se tänne sopiikin. Tekisi kauheasti mieli maalata se vaikkapa vaaleanharmaalla, mutta toinenosapuoli toppuuttelee mua :D Ja hyvin olette saaneet tuon peilin viritettyä, vaikka mitään ei saa seinään porata plus nuo valopallot kruunaavat kokonaisuuden<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Monet asiat saattaa kyllä jossain vaiheessa alkaa helposti kyllästyttää! Teidän kämppä on just upean näköinen, ehkä sä pääset yli tosta mustan seinän ahdistuksesta jos vähän vielä sulattelet asiaa? :D Monesti käy niinkin että joku ajatus vaan menee ajan kanssa ohi! Vaaleanharmaa ois kyllä toisaalta tosi hyvä vaihtoehto :) Meillä toi olkkarin toinen seinä tosiaan on tollanen harmaan sävynen, mutta se on mun silmään ehkä vähän sellanen "likaisen harmaa", mutta eipä se nyt sinänsä häiritse ollenkaan :)

      Poista
  18. Todella kodikkaan näköistä ja viihtyisän oloista :) Ihania kaikkia yksityiskohtiakin esim juuri tuo ketju, jolla peili ripustettu ja siinä olevat valopallot on kivat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kun kiva kuulla ♥ Kiitos! :) Toi ketju oli kyllä hyvä idea joka tuli oikeastaan K-Raudan myyjältä! :D

      Poista
  19. Tosi ihana koti! :) Mie oon aina mieltänyt opiskelijakämpät vähän sellasiksi murjuiksi, mutta toi on tosi kivannäkönen ja oot sisustanu sen tosi viihtyisäksi! :) ja toi naulojen laittaminen.. meilläkään ei yksityisen kämppään saa laittaa ja viritellään aina verhotankokiskoista juttuja seinälle roikkumaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti paljon Emma! :) Mä luulen, että monilla saattaa olla vähän tollanen käsitys, ja kyllähän se saattaa osan asunnoista kohdalla pitää paikkansa.. Monet asunnoista on kuitenkin rakennettu joskus 1970 tai 80-luvuilla eikä tän meidänkään kerrostalo ulkoa päin mikään houkuttelevin oo, mutta oon viihtyny tosi hyvin tässä ja kahdessa edellisessä opiskelijakämpässä! Näitäkin varmaan kuitenkin kunnostetaa kun tarve vaatii:) Meillä on kyllä käyny tässä hyvä tuuri, kun muovimattojen tilalla on parketti!! Hahah, hyvä että tekin ootte luovia noiden viritysten suhteen ;D

      Poista
  20. ihanaa, säki oot tommonen valko hullu niinku minäkin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah niiin oon! En osais jotenkin yhtään kuvitella että omassa kodissa ois jotenkin tosi tumma sisustus :D

      Poista
  21. Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Saara, ihana kuulla että miellyttää sun silmää :)

      Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥

Instagram: millamarinak
Snapchat: millamarinak
Youtube: Milla Kantonen