Vietnam Vlog

Heissan! Vihdoin sain tän videon muokattua julkaisukelpoiseksi, joten tässä tulisi ensimmäinen postaus Vietnamin matkalta videon muodossa! Hope you'll like it :-)


Youtube-kanavani voit tilata TÄSTÄ!

5 kommenttia

 1. Oi miten ihana video! ♥ Ja ihana sä! Sun hymy on vaan niin tarttuva :) Tosi kiva kyllä nähdä teidän reissua näin videonkin muodossa eikä pelkästään kuvien. Mielettömiä maisemia etenkin tossa melko lopussa! Vietnam oli varmasti hieno ja kokemisen arvoinen paikka :)

  Erika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan ihana kommentti taas, kiitos <3 ei vitsi ajattelin ettei kukaan ois enää tähän aikaan kattomassa tätä, mut kiva että sä olitkin vielä hereillä ja heti haukkana täällä ;D ihana kuulla että tykkäsit videosta! Niin paljon jäi kuvaamattakin mutta olihan tota materiaalia onneks sen verran että tämmösen sopivan pitusen videon sai kyhättyä :-)

   Poista
 2. Tosi kiva video! <3 Vietnam vaikuttaa tosi ihanalta paikalta, sinnekin vois kyllä joskus lähteä. Ite tulin just kotiin Thaimaasta ja oli sielläkin aivan ihanaa :-)

  http://olderthanyesterday.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Näyttää kyllä niin ihanalta! <3 Oma matkakuume ei helpota yhtään tällaista katsoessa, haha :D Teillä oli varmasti ihan huippureissu <3

  VastaaPoista
 4. Voi miten ihana video! <3 Tuli jotenkin tosi pirtee fiilis tuosta videosta! :) Ja matkakuume!! :D

  VastaaPoista

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥

Instagram: millamarinak
Snapchat: millamarinak
Youtube: Milla Kantonen