Katsaus vuoteen 2016

Heippa muruset taas pitkästä aikaa ♥ Toivottavasti siellä joku vielä oottelee mun kirjoituksia vaikka vähän hiljasta onkin ollut viime kuukausina! Vuodenvaihteen kunniaksi ajattelin kurkata menneeseen vuoteen kuvien ja fiilisten muodossa, eli tässä tulisi vähän katsausta vuoteen 2016!


Vuosi 2016 oli monella tapaa hieno ja unohtumaton. Päällimmäisenä mieleen jäi 2,5 kuukauden työharjoittelu Sri Lankassa, maaliskuinen Madridin reissu perheen kesken sekä ammattikorkeakoulusta valmistuminen. Viime vuoden aikana tein just sopivasti töitä, vietin aikaa ihanien ystävieni kanssa, otin tarpeeksi omaa aikaa ja koitin parhaani mukaan saada arjestakin kaiken irti. Tutustuin uusiin ihmisiin ja itseeni entistä paremmin, surfasin ensimmäistä kertaa, opin kunnolla olemaan yksin, nauramaan itselleni ja ottamaan iisisti. Omaksuin täysin vieraan kulttuurin, podin koti-ikävää ja olin järjettömän onnellinen päästessäni takaisin Suomeen. Ikuistin monet ihanat hetket valokuviksi, kokeilin uusia reseptejä, kävin useita syvällisiä keskusteluja, autoin naapuria, valmistin brunsseja ja nukuin yleisesti ottaen tosi hyvin.

Jotkut teistä varmaan tietääkin, että mä en siedä ollenkaan turhaa stressiä ja draamaa, ja viime vuoden osalta jäi kyllä sellainen fiilis, että asiat meni aika nappiin eikä mistään turhasta tarvinnut murehtia. Mun tavoite kuitenkin on elää iloista ja onnellista elämää ja siksi koitan karsia huonoa fiilistä aiheuttavat tekijät minimiin. Tosi kiva tajuta, että yleisesti ottaen mulla on ollut hyvä fiilis eikä sen suurempia alamäkiä oo tullut viime vuoden aikana eteen.

Vaikka en sen erikoisempia uuden vuoden lupauksia tehnytkään, voisi tälle vuodelle olla hyvä asettaa joitakin tavoitteita. Tärkeimpänä varmaankin liikunnan lisääminen eri muodoissa ja monipuolisempi ruokavalio, näistä mulla tulee välillä lipsuttua luvattoman paljon. ;D Toivottavasti tästä vuodesta tulee vähintäänkin yhtä hyvä kuin viime vuodesta! Erityisesti odotan mun 24-vuotissynttäreitä, jotka onkin jo vähän yli viikon päästä, sekä meidän parin viikon Vietnamin lomaa helmikuussa ♥ Aivan ihanaa päästä lomalle ja näkemään taas täysin uusi paikka. 

Mitä te odotatte vuodelta 2017?

16 kommenttia

  1. Vau, upeita kuvia! Sun blogi vaikuttaa muutenkin tosi kivalta :-) Jäin lukijaksi!

    http://mylifeassuski.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Susanna! Ihana kuulla että jäät seurailemaan, samoin mä sun blogia! :)

      Poista
  2. Jjee ihanaa, oonkin jo kaivannut sun postauksia!!:) Ihanaa uutta vuotta sullekin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeee huippua ettei täältä oo kaikki ihan kaikonneet ;D Yritän taas hiljalleen tehdä paluuta, mun läppäri vaan vetelee niin viimesiään että saa nyt nähä mitä tästä tulee! :'D Parasta uutta vuotta sinne <3

      Poista
  3. Ihania kuvia ja niin paljon mukavia hetkiä mahtunut siun vuoteen! :) Ja ei huolta, täällä ollaan postauksia edelleen odottamassa!

    Mie haluaisin tänä vuonna oppia tuon saman asenteen stressaamattomuudesta ja päättää nauttia elämästä. Olen mennyt pari vuotta niin tukka putkella, että nyt on aika alkaa nauttiakin elämästä eikä se saa pyöriä vain kiireen ympärillä. Siinä onkin tavotetta yhdelle vuodelle :D

    Miun blogi on muuten muuttanut uuteen osoitteeseen taukosi aikana, joten se löytyy jatkossa osoitteesta so-up.fi/emma-karoliina :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viime vuos oli kyllä tapahtumarikas ja hienoja juttuja täynnä, toivottavasti sullakin! :) Tsemppiä uuden asenteen omaksumiseen, lupaan että se on tosi palkitsevaa kun onnistuu kehittämään itseään haluamaansa suuntaan - stressaaminen kun harvoin auttaa missään tilanteessa, sen karsiminen sen sijaan parantaa huomattavasti omaa oloa ja hyvinvointia :)

      Hei loistavaa, kiitos Emma kun linkkasit ton uuden blogin osoitteen, en tiedä oisinko sinne löytänytkään muuten! Täytyy heti laittaa lukulistalle :)

      Poista
  4. Olipa Kiva nähä että oot postannut:) Sun vuosi kyllä vaikutti tosikivalta ja ihania kuvia<3 Mulla 2017 alkaa jännityksellä kun lähden Floridaan 3kk työharkkaan:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa kuulla että mun paluu taas pitkästä aikaa ilahdutti! :D Niin sulla on lähdön hetki ihan just käsillä, vitsit kuinka huikeeta!! En malta oottaa sun postauksia sieltä maailman toiselta puolelta 8) Ota kaikki ilo irti, se tulee olee niin hieno kokemus <3

      Poista
  5. Ihania kuvia ja tosi kiva postaus! Sulla onkin tapahtunut kaikkea kivaa viime vuonna! :) Vietnam kuulostaa upeelta, ite oon menossa Thaimaahan helmikuussa ja odotan kyllä innolla reissua! :D

    http://olderthanyesterday.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kovasti kaimaseni =) Voi vitsi ihanaa, minne päin Thaimaata oot suuntaamassa? Toivottavasti saadaan molemmat kokea mahtavat reissut :)

      Poista
  6. Koetko todella omaksuneesi täysin vieraan ja Suomesta paljon poikkeavan kulttuurin vain 2,5kk jälkeen? Jos oikein muistan, asuit työharjottelun aikana hotellista, joka ei luultavasti edusta Sri Lankalaista elintapaa. Kulttuurin omaksuminen itsessään on monivaiheinen ja pitkä prosessi, johon muutama kuukausi ei riitä. Vai voisitko hieman valaista millä tapaa koit omaksuneesi uuden kulttuurin täysin?

    VastaaPoista
  7. Hihii, ihania juttuja viime vuodelta Miltsukka<3 Vietnaminloma kuulostaa niiiin kivalle!! Mä odotan tältä vuodelta paljon joogatunteja, ulkomaanreissuja, hyvää ruokaa ja hyvää oloa omassa kehossa <3

    VastaaPoista
  8. Ehdottomasti täällä aina odotellaan sun postauksia innolla! ;D Ihania kuvia viime vuodelta ja tosi huippua kun sulla oli noin onnistunut, positiivinen, tapahtumarikas ja antoisa vuosi :) Toivottavasti vuodesta 2017 tulee vähintään yhtä upea ja se on täynnä onnea, terveyttä ja huikeita kokemuksia <3 Ainakin Vietnamin matka tulee taatusti kuulumaan tohon jälkimmäiseen kastiin!

    Omalta vuodelta odotan erityisen paljon elämäntaparemontin onnistunutta jatkumista (vaikkei se helppoo varmasti ookkaan), jonka alottamista en halunnu odottaa vuoden vaihteeseen vaan pistin sen käyntiin jo marraskuussa ja nyt on -7,5 kg saavutettu :) Lisäks toivon tietenkin hyvää terveyttä ja sitä, että saisin ihan uusia juttuja elämään. Joku reissu johonkin missä en oo vielä ollu houkuttais kovasti, samoin mahdollisesti työpaikan ja kämpän etsiminen Helsingistä. Ja aina on tervetullutta saada uusia ihania ystäviä ja mukavia tuttavuuksia :)

    Mukavaa viikonloppua Milla! <3

    Erika

    VastaaPoista
  9. Voih, ehdottomasti täällä odotellaan sun uusia postauksia, ei mitään ressiä kirjottamisesta :') Sun vuosi kuulostaa ihan huikealta, niin upeita kuvia oot saanut kyllä räpsittyä ♥ Ihanaa alkanutta vuotta sinne!

    VastaaPoista
  10. Blogissasi on kyllä tosi laadukkaita ja upeita kuvia, ihan kuin jonkun ammattikuvaajan ottamia! (Tai no mistä sitä tietää vaikka olisitkin ammattilaiskuvaaja) En ainakaan puhelimella vilkaistuna löytänyt tietoa kamerastasi, joten voisinko udella mitä kameraa käytät? :)
    http://mahdollisestiehka.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Sini ja kiitos, mukava saada tällaista palautetta! :) ostin vuosi sitten Olympus Pen E-PL7 + M.ZUIKO 25 mm f1.8 -objektiivin, sillä suurin osa itse kuvaamistani kuvista on otettu. Joskus käytän myös mun ikivanhaa Canonin järkkäriä mutta siinä ei paljoo kehumista ole :D Lähes kaikki musta otetut kuvat sitten taas on ystäväni Anin Canonilla otettu, mallia en tiedä mutta hänellä on oikein sopivat objektiivit blogikuvien ottoon, siksi ehkä näyttää ammattimaisilta ;D jos haluat niin voin vielä kysäistä senkin kameran mallin ja objektiivin! :)

      Kiitos kommentistasi, pitää käydä kurkkaamassa sunkin blogiin!

      Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥

Instagram: millamarinak
Snapchat: millamarinak
Youtube: Milla Kantonen