Elokuun ensimmäinen

Heipat taas pitkästä aikaa ja ihanaa elokuun alkua kaikille! Täällä blogissa on ollut mun Suomeen paluun jälkeen vähän hiljaisempaa, koska oon ollut lähes koko ajan menossa ja postausten suhteen on muutenkin ollut pää vähän jäässä. Mitä vähemmän tänne kirjoittelee, sitä isompi kynnys on aina tulla postailemaan kun se homma ei tuu niin rutiininomaisesti. No joka tapauksessa, täällä ollaan taas ja mulla on vaikka kuinka paljon kuviakin odottamassa tulevia postauksia!





Tähän kesään on mahtunut vaikka mitä kivaa - paljon ulkona oleilua, kavereiden näkemistä, kivoja työpäiviä, hyviä ilmoja, road trippejä, terassireissuja, hyvää fiilistä ja unelmointia. Vielä kun ehtisi mökkeilemään! Mulla tosiaan ei enää syksyllä jatku koulu, saan restonomin paperit käteen ja voin tehdä mitä ikinä haluan. Se on jännä tunne, kun ei ole vielä mitään selkeitä suunnitelmia, mutta nautin nyt tästä vapauden tunteesta ja mietin rauhassa seuraavaa siirtoani. Tällä hetkellä oon tosi tyytyväinen tähän vaiheeseen ja mun elämään, kaikki on kivasti tasapainossa ja mistään stressistä ei oo tietoakaan.





Nää kuvat napattiin parisen viikkoa sitten, kun otettiin Anin kanssa auto alle ja huristeltiin Hollolaan. Meillä oli tarkoituksena mennä ihastelemaan ja kuvailemaan Kiikunlähteelle, joka on kirkas turkoosivesinen luonnonlähde, mutta jostain syystä meidän käyntikerralla se näytti ihan normaalilta lammelta, ei todellakaan mitenkään erityiseltä. Siellä on kuulemma viimeaikoina tehty jos jonkinlaista ilkivaltaa, esimerkiksi heitetty vaahtosammutin sinne lähteeseen.. Miksi kaikki kaunis pitää tuhota?? Päätettiin sitten ajaa auto läheisen pellon laitaan ja kuvailla siellä. Tykkään näistä kuvista tosi paljon, vois jopa sanoa että on mun blogihistorian omat lempparikuvat! Mitäs te tykkäätte? :)

40 kommenttia

  1. Ihana lukea sun kuulumiset ja upeita kuvia <3 :) !!

    VastaaPoista
  2. Vautsi mikä kaunis kesäneiti siellä <3 Viljapellot on kyllä upeita ja samoin niissä otetut kuvat :) Tosi kiva kuulla, että sun kesä on ollut huippu ja olo on stressitön! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oooh kiitos ♥ Täysin samaa mieltä! Vielä ois haaveissä päästä johonkin auringonkukkapellolle kuvaamaan, mistähän sellasen vaan löytäisi >:D Tää kesä on kyllä ollut oikein mukava ja täynnä kivaa tekemistä, toivottavasti sinullakin ♥

      Poista
  3. Sulla on ihana hymy :)!
    https://emilia-vonhellens.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitoksia Emilia, tulipa hyvä mieli sun kommentista! :)

      Poista
  4. Todella kauniita kuvia <3 Ihana lukea myös sun kuulumisia :) Mietin usein samaa, miksi kaikki kaunis pitää aina tuhota :/ Onneks löysitte kuitenkin tuon paikan, tuollaisella pellolla olisi niin kiva kuvata!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Niina! ♥ Ihana että tykkäsit :) Ja siis NIINPÄ! Miksi :-( Tuosta lähteestä on kuulemma viime vuoden puolella julkastu joku dokumentti, ja sen jälkeen kaikenmaailman rellestäjät on löytäneet sinne tiensä... Toi pelto oli kyllä hyvä kuvausspotti, mee ihmeessä säkin joskus kuvailemaan tontyyliseen paikkaan! =) ♥

      Poista
  5. Kiva lukea sun kuulumisia! Nää kuvat ovat todella upeita, ihana kuvausympäristö :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana että teitä kiinnostaa ihan perus kuulumiset :) Voi kiitos hurjasti, mustakin toi ympäristö oli kaunis ♥

      Poista
  6. Tuli jotenkin tosi hyvä mieli tätä postausta lukiessa :) Ihana kuulla, että sulla menee noin kivasti ja oot tyytyväinen elämääsi! Upeita kuvia ja oot kyllä hurjan kaunis<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan ihana kuulla jos sulle tuli hyvä fiilis tästä postauksesta! ♥ Kiitos niin niin kovasti Linda-kaunokainen! ♥

      Poista
  7. Ymmärrän et sulla nyt sitä tekemistä ja menemistä on, eikä oo aikaa blogille. Kiva kuitenkin kun tuut sillointällöin kirjoittelemaan <3 Upealta näytät, ihana asu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kommentti! Ei tästä bloggailusta voi kyllä ottaa mitään paineita tai ei pidemmän päälle tuu mitään.. :) Niin kiva että ymmärrät! Kiitos ihana Saga ♥ Itsekin tykkään tästä asusta =)

      Poista
  8. Ihania kuvia Milla, munkin yksiä lemppareista<3 Se on kyllä totta, et mitä vähemmän kirjottaa, niin sitä vaikeampaa se on :(
    Vitsi mua sitte harmittaa jos se kiikunlähde on tuhottu! Miks jotkut ihmiset on niin typeriä?! Oon niin pitkään kans halunnu käydä kattoon sen :-|

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kiva kuulla että nää pääsi sunkin lemppareiden joukkoon! :-) ♥♥ Katoin nyt instagramista sinne merkittyjä kuvia ja näyttää kyllä että se ois taas kirkastunut, joten kannattaa kyllä mennä kattomaan! Vähän harmi että toi meijän reissu mikä vartavasten sinne tehtiin niin olikin sitten vähän "turha" >:( Ja joo samaa mieltä, en tosiaan ymmärrä miks pitää tehdä tollasta!!!

      Poista
  9. Ihania kuvia siusta! :) Kesäinen ja osin syksyinenkin fiilis huokuu näistä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan totta muuten, tää oli kirkas ja lämmin kesäpäivä mutta tulee kyllä pikkusen syksyinenkin fiilis, ehkä se on toi paikka :) Kiitos Emma ♥

      Poista
  10. Nää on susta ehdottomasti upeimmat kuvat ikinä!<3 Ei voi sanoa muutakun vau :)

    VastaaPoista
  11. Tosi ihania kuvia ja sä oot oikein kaunotar näissä <3 Hienoa, että sun valmistuminen onnistuu ilmeisesti nyt niinkuin pitikin! Mullahan on tosiaan sama tilanne syksyn suhteen, että kaikki ovet on avoinna ja en tiedä mitä se tuo tullessaan. Ensin se meinas alkaa stressata, mutta nyt oon oikeastaan samaa mieltä sun kanssas, että se on vaan kivan jännittävää. Jotenkin niin vapaa fiilis! Ja onhan se yllätyksellisyys kuitenkin tän elämän hienous :)

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oiii kiitos! <3 Oikein kiva kuulla että sulla on myös samanlainen fiilis tulevasta, vaikka suunnitelmat ei ihan selvillä ookaan :) Yllätyksellisyys nimenomaan tuo ainakin mun mielestä mielekkyyttä elämään, kun kaikki ei mee aina tutun kaavan mukaan! :) Ihanaa loppuviikkoa sinne!

      Poista
  12. Voi että, sitten kun tulee sopiva hetki niin täytyy bloggailla enemmän ja kun kiireistä niin täytyy vaan laittaa asiat tärkeysjärjestykseen :/ Niin ihana postaus ja teksti <3 Täydellisiä kuvia kauniista Millasta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta puhut Roosaseni <3 Ei tätä hommaa voi pakottamalla yrittää tehdä :) Kiitos, aivan ihanasti sanottu!!! <3

      Poista
  13. Nämä kuvat on kyllä yhtiä kauneimpia kuvia ikinä ♥ Oot niin kaunotar aina ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsit, niin kiva kuulla että oot tota mieltä! <3 Siellä toinen kaunokki =)

      Poista
  14. Nää kuvat on ihan tosi ihania, siis vauu!! ♥ Ollaan serkun kanssa suunniteltu kuvausreissua pellolle ja toivottavasti saadaan se toteutettua ennenkuin on liian myöhäistä! :D Kiva kuulla, että sun elämään kuuluu hyvää :) ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tosi paljon Viivi <3 Kiva että teilläkin on kuvausreissu pellolle suunnitteilla! Toivottavasti saatte/ootte jo saaneet sen toteutettua! :) Ihanasti sanottu, toivottavasti sullakin menee mukavasti ♥

      Poista
  15. Vau todella upeita kuvia!:) Siis eikä se ei Oo vieläkään kirkastunut? Em ymmärrä miks ihmiset tuhoavat tätä upeata luontoa:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suuret kiitokset <3 Ei ollut ainakaan meidän käyntikerralla :( Ilmeisesti nyt on jo kirkastunut, kun näin jotain hiljattain siellä otettuja kuvia :) Toivottavasti siellä ei enää tehdä mitään tuhoja!

      Poista
  16. Voi Milla, kaunis sie, upeat kuvat ja ihana asu <3 Siun kesä kuulostaa todella onnistuneelta :-) Kivaa kuulla, että saat restonomin paperit käteen, onnea siitä! Nyt nimenomaan nauti siitä vapaudesta ja stressittömyydestä :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kommentti! Kiitos Janna <3 Toivottavasti sullakin on ollut hyvä kesä! Kiitos onnitteluista, tuntuu kyllä hyvältä saada yli 3,5 vuoden koulu-urakka taas päätökseen :) Saa nähdä lähdenkö vielä joskus koulunpenkille :D Ei ainakaan ihan lähitulevaisuudessa!

      Poista
  17. Jäin vaan pitkäksi aikaa tuijottamaan näitä kuvia, oot ihan todella kaunis!! <3 Haaveena olisi vielä itsellänikin ottaa kuvia jossain pellon laidassa..:D Ihana lukea siun kuulumisia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi että mitä ihania sanoja! <3 Kiitos Tuuli,sinäkin oot nii kaunis! Ja järkkää ihmessä joku kuvaushetki jonkin pellon laitaan, siellä saa kivoja ja vähän normista poikkeavia kuvia! :)

      Poista
  18. oi että miten upeita kuvia susta <3! oot niin kaunis! ja toi paita on niin kiva 8)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana Sofia, kiitos!! :) Tulin hyvälle tuulelle sun kommentista <3

      Poista
  19. Todella nättejä kuvia sinusta! :) Asukin tosi kiva! Tuo paita ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos hirmuisesti, ihana kuulla että asu miellyttää sun silmää! <3

      Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥

Instagram: millamarinak
Snapchat: millamarinak
Youtube: Milla Kantonen