Vastauksia osa 2 - Satunnaiset ja lempparit

Ayubowan kuten täällä tervehditään! ;) Tässä ois vielä vastaukset kaikkiin loppuihin kysymyksiin!

RANDOM

Missä kaikkialla olet asunut? Oon muuten aina asunut Espoossa, mutta viime lokakuussa muutin Helsingin puolelle.

Seuraatko jotain tv-sarjoja? Salkkareita. :D Kausittain tulee myös katsottua jotain tosi-tv -hömppää. Katson sarjat tosin melkein aina jälkikäteen netistä, mulla ei tuu kovin usein edes avattua telkkaria. Tietty myös ajankuluksi Netflixistä tulee välillä kateltua jotain, viime aikoina Gossip Girliä ja White Collaria. 

Tennarit vai ballerinat?  Vaikea kysymys, mutta jos vaan toiset pitää valita niin sanon tennarit!

Millainen tyyli miellyttää sun silmää? Klassinen ja suhteellisen simppeli. Tykkään vaatteissa mustan ja valkoisen lisäksi erityisesti beigen, harmaan ja nuden sävyistä. 

Viihdytkö keittiön puolella - tykkäätkö kokkailla kaikkea uutta? Meidän keittiössä on ihan liian vähän tasoja, joten kokkailu tuottaa välillä vähän hankaluuksia. Tykkään muuten kokeilla uusia reseptejä ja monesti innostun niiden onnistuessa entistä enemmän, mutta pääsääntösesti oon ehkä vähän kaavoihin kangistunut ja päädyn valmistamaan usein niitä samoja, helppoja ja hyväksi havaittuja ruokia.



Miten sä urheilet? Käytkö jollakin salilla, ja siinä tapauksessa millä? Tosi epäsäännöllisesti. Välillä jumppailen vähän oman kehon painolla, kävelen ja lenkkeilen. Ennen kävin Elixiassa, nykyään harvemmin lähisalilla Helsingissä. :) Voisi kyllä Suomeen palattua yrittää taas alkaa käydä pelailemassa vaikka sulkkista ja uimassa!
 
Kuinka usein treenaat? Joskus kun oli hyvä draivi päällä niin about 4 kertaa viikossa, nyt on paha sanoa mitään määrää kun on niin epäsäännöllisiä mun liikkumiset!

Mitä treeni merkitsee sulle? En oo koskaan ollut mikään himourheilija, mutta treeni merkitsee hyvää fiilistä ja yleensä onnistumisen tunnetta.

Miten oot tavannut sun poikaystävän? Ihana kysymys, voisin oikeastaan tehdä tästä aiheesta erillisen postauksen kesäkuun aikana. :)

Millainen on sun mielestä toimiva/hyvä parisuhde? Mitä kaikkea se vaatii toimiakseen? Voi, tästäkin ois paljon sanottavaa! Kunhan molemmilla on hyvä olla siinä suhteessa, se on tärkeintä. Hyvä parisuhde perustuu luottamukselle, avoimuudelle ja arvostukselle. Huumori ja yhdessä nauraminen on myös tosi tärkeää! Toimiakseen parisuhde vaatii molempien halua sitoutua ja toimia niin, ettei loukkaa toista.

Bloggaamisen hyvät ja huonot puolet? Parhaita puolia on ehdottomasti vuorovaikutus lukijoiden kanssa, on tosi ihanaa saada palautetta omasta kädenjäljestä ja päästä jakamaan omia fiiliksiä saaden vertaistukea ja kannustusta. Huonoja puolia taas ihmeelliset loukkaavaksi tarkoitetut anonyymikommentit ja turhat paineet siitä että "pitäisi" postata juttuja blogiin.



Mikä on parasta kesässä? Mökkireissut, grillisapuska, piknikit, marjat, aurinko, valoisat illat ja yöt!

Mikä sun työssä on parasta? Entä haastavinta/ikävintä? Riippuu vähän miettiikö asiaa vaatekauppa- vai hotellityön näkökulmasta, mutta varmaan parasta samoin kuin ikävintä on asiakkaat. Toisinaan asiakaskohtaamiset saattavat olla tosi mukavia ja antoisia ja välillä saa olla väkisin vääntämässä hymyä naamalle... :D

Kolme tärkeintä asiaa elämässä? Onnellisuus, läheiset ihmiset ja terveys. :)

Minkälainen olit lapsena? Miten olet muuttunut iän myötä?
Kai mä olin suhteellisen helppo ja hyväkäytöksinen lapsi joitain oikkuja lukuunottamatta?! :D Teini-ikäsenä tuli tietysti rajoja kokeiltua mutta en oo koskaan ollut kovin angstinen tai oikutteleva lapsi. Nuorempana olin vähän ujo mutta suht kiltti ja tunnollinen oon mielestäni ollut aina. 

Mitä pelkäät?
Ampiaisia ja terrorismiä!

Mistä jaksat repiä positiivista energiaa vaikeina hetkinä?
Pitää vaan aina yrittää muistaa että kaikki asiat helpottuu ajan kanssa! Vaikeina hetkinä yritän miettiä kivoja juttuja ja tehdä sellasia asioita, mistä mulle tulee parempi mieli. Mulla kavereiden seura tai juttutuokio helpottaa oloa aina. :)


FAVORITES

Mitkä on sun lemppariquotet/motot/vastaavat? "Forgive others, not because they deserve forgiveness, but because you deserve peace."

Lempibloggaaja? Jo's Secret, Saijis ja Natalia Oona

Tämän hetken lempikappale? Perttu - Waves ft. Alexandra, huikee jäbä ja vielä suomalainen!

Lempivuodenaika? Kyllä se kesä voiton vie!

Lempparivaateliikkeet Suomessa? H&M:stä, Ginasta ja Bik Bokista tulee varmaan eniten ostettua.

Lempparikahvila Helsingissä? Kesäisin Cafe Ursula Kaivopuiston rannassa ja Birgitta Hernesaaressa! Helsingin keskustasta mulla on vielä paaaljon kahviloita käymättä.

Lempiruoka? Parsarisotto & ahvenfileet, valkosipulietanat, bataattiranut, sushi, tortillat.. :D Hehe, mahdotonta sanoa vaan yksi!


Siinäpä  ne! Kiva huomata tulleiden kysymysten kautta millaiset asiat teitä kiinnostaa. Näihin oli ilo vastailla! :)
Kivaa viikonlopun jatkoa jokaiselle ♥

22 kommenttia

  1. Kiitos vastauksistasi, hehe! :D Ja pakko sanoa että nää sun blogin kuvat ovat tosi pirteitä ja kauniita, tulee aina niin hyvä fiilis kun sun blogin avaa :) ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana Maija, ei kestä kiittää! :D Kiitos kuuluu sulle kun kysyit parit kysymykset! :) Ja voi miten kivasti sanottu, niin mukava kuulla että sä saat täältä hyvää fiilistä ♥ Sullakin on tosi ihana blogi! :)

      Poista
  2. Kiva postaus! Tämmösten kauttaa oppii aina tuntemaan bloggaajan paremmin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä, tosi monesti kun joku bloggaaja toteuttaa tällasia postauksia ja pyytää lukijoilta kysymyksiä niin itelläkin tulee mieleen kaikkea kysyttävää ja niihin on sit kiva saada vastauksia! :) kiitos kommentista ja kivaa lauantai-illan jatkoa <3

      Poista
  3. Loistava postaus :) tosi kiva että löytyy myös paljon kuvia :) !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Näihin on kiva ettiä kaikki satunnaisia vanhoja kuvia :)

      Poista
  4. Haha, tiedän niin tuon tunteen, kun keittiössä ei ole laskutilaa :D se hillitsee kyllä hyvin kokkaushaluja, mutta pääasiassa tykkään kyllä laitella ruokia ja leipoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä oli suunnitelmissa ostaa joku ylimääränen taso keittiöön työtilaksi mutta se on aina vaan jäänyt, ehkä sitten kun palaan takasin Suomeen! Siis toi on niin totta et sit ei oikein viitsi ees valmistaa mitään hirveen monivaiheista tai vaativaa kun ei oo laskutilaa missään :D mun sisko on myös kova leipomaan, voisin itsekin ottaa enemmän tavaksi! :) kiva että säkin viihdyt keittiössä =)

      Poista
  5. Oli ihana lukea näitä vastauksia, sä vaikutat niin positiiviselta ihmiseltä! :)) Ja ai hitto, mä kanssa pelkään ampiaisia tosi paljon! Etenkin sen jälkeen, kun olin pari vuotta sitten mustikassa enkä huomannut maa-ampiais pesää, johon sitten astuin. Sieltä ne vihaiset ampparit hyökkäs mun kimppuun, sain tosi monta pistosta enkä ole varmaan koskaan juossut yhtä lujaa :DD Mutta joo, sen jälkeen olen pysytellyt amppareista tosi kaukana ja vaikka kaikki sanoo " ei ne pistä jos oot vaa paikallas" yrittäpä siinä sitten enää paikallas olla, kun takaraivossa jyskyttää vaan muistikuvat niistä pistoksista :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos ihana Linda, samoin sä vaikutat tosi mukavalta blogin ja kommenttien perusteella! <3 HYI mikä tarina! Pahin painajainen :D Mua ei oo ees koskaan amppari pistänyt mutta jostain se kammo on tullut, se on pahinta kun sanotaan et pitäis vaan olla rauhassa paikallaan mut mä en oikeasti pysty! Aina pakko lähtee ensin vetäytymään ja sit juosta pois paikalta ihan hädässä :DD

      Poista
  6. Ihana kun teit tämän kysymyspostauksen, oot niin positiivinen ja elämäniloa täynnä<3 Odotan innolla tulevia postauksia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ihanasti sanottu, samanlainen fiilis välittyy susta! :) <3 tosi kiva kuulla!<3 Mä oon täällä nyt sairaana niin ainakin on hyvin aikaa näpytellä jotain juttuja tänne blogiin.. :D

      Poista
  7. Niin ihania vastauksia taas kerran ♥ Susta kyllä lähtee niin suunnaton määrä positiivista energiaa :) Ja hauska tietää tuo tervehdys siellä, jos sinne joskus matkustelee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että sä jaksat aina piristää näillä kommenteilla! <33 Kiitos niin paljon ihanista sanoista!! Hihiii kannattaa laittaa korvan taakse toi tervehdys ;D en oo kyllä itekään paljoo muuta oppinut kuin tervehtimään ja sanomaan kiitos ja okei :D

      Poista
  8. Kiva kun jaksoit niin hyvin vastailla kaikkiin kysymyksiin! :) Tätä ja edellistä oli mukava lueskella! Innolla odotan tuota parisuhdepostausta, mä oon vähän utelias ihminen ja aina just kiinnostaa missä ihmiset on tavannut ja muuteki rakkaustarinat on ihanaa kuultavaa/luettavaa <3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää oli tosiaan tosi kivoja kysymyksiä, tykkäsin paljon tehdä näitä vastauspostauksia :) Ihana kuulla että tykkäsit<3 Mä yritän toteuttaa sen meidän tarina -postauksen mahdollisimman pian! :) Oon ite ihan samanlainen kuin sä tässä asiassa, aina kiinnostaa just mitä kautta pariskunnat on tavannu ja miten se juttu on siitä lähtenyt etenemään :D <3

      Poista
  9. Olipas taas ihana postaus kivoilla kuvilla höystettynä<3 Rakkaustarinaa ootellessa :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeee huippua että tykkäilit <3 Hih ihana, täältä pesee kohta (parin viikon sisään) :D <3

      Poista
  10. Ihania ja mielenkiintoisia vastauksia taas! :) Ampiaiset ja kaikki muutkin pistävät ötökät on ihan kamalia!! Niitä tulee aina kesäisin juostua karkuun oikein urakalla..:D Tosi kiva jos teet postauksen siitä, miten tapasitte poikaystäväsi kanssa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahha no ÄLÄ, kerran olin jonottanu pankkiautomaatille vaik kuinka kauan ku siinä oli jostain syystä kauhee jono, sit kun oli melkein mun vuoro nii tuli ampiainen pörräämään siihen ja jouduin oikeesti lähtee siitä jonosta juoksemaan ja sit nolona menin taas jonon viimeseks kun tilanne oli ohi... :D hei ihana kuulla että sitä postausta odotetaan, teen sen ehdottomasti <3

      Poista
  11. Olipa kiva lukea näitä vastauksia!:))

    VastaaPoista

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥

Instagram: millamarinak
Snapchat: millamarinak
Youtube: Milla Kantonen