Mekkorakkautta Espritiltä

Tänään pikkusiskoni Vilma pääsee juhlistamaan ihanaa tilaisuutta, nimittäin poikaystävänsä veljen häitä. Onnea hääparille ja oikein ihanaa päivää sinne! Häät on niin ihana juhla. Harmikseni olen itse ollut häissä vieraana viimeksi kolme vai jopa neljä vuotta sitten. Noh, toivotaan, että joidenkin vuosien sisällä päästään juhlimaan omia tai kavereiden häitä. ;-)

Häihin Vilma löysi Stockmannilta aivan mielettömän kauniin Espritin pinkin sifonkisen maksimekon. Ihastellessani hänen lähettämiään kuvia mekosta tajusin, etten ole käynyt Espritin myymälässä aikoihin. Tätä kautta päädyin kuluttamaan aikaani Espritin verkkokauppaa selaillen tuleva Madridin matka mielessäni, ja löysin mekkovalikoimasta toinen toistaan ihanampia mekkoja. Oon alkanut lähiaikoina käyttää mekkoja ja hameita entistä enemmän, ja tätä mekkovalikoimaa läpikäydessäni pystyin jo kuvittelemaan itseni Madridin kaduilla kauniissa uudessa mekossa ja jossain keväisessä takissa.

Poimin sivustolta muutamat mun suosikit teidänkin nähtäväksi. Tällä hetkellä mekkomuodissa mun silmää miellyttää erityisesti ribbineulos ja kilpikonnakaulukset. Mekossa mulle itselleni tulee ainakin heti vähän naisellisempi ja huolitellumpi olo kuin esimerkiksi farkut jalassa. En oo ikinä ollut erityisen värikäs pukeutuja, joten tuohon kollaasiinkin tuli valittua tosi neutraaleja sävyjä. Ne vaan toimii aina ja parhaiten! Mulla on värikkäiden vaatteiden kanssa vähän se ongelma, että pidemmän päälle niitä ei tule kovin usein käytettyä.

Mitä mieltä ootte kollaasista, löytyykö omaa lempparia? 
 Jos mä saisin valita näistä vain yhden, ottaisin varmaan tuon numero 2!


 1. TÄÄLTÄ // 2. TÄÄLTÄ // 3. TÄÄLTÄ  // 4. TÄÄLTÄ // 5. TÄÄLTÄ // 6. TÄÄLTÄ

Mulla on lojunut vaatekaapissa aivan liian paljon käyttämättömiä vaatteita pitkän aikaa, ja päätin nyt oikeasti tyhjentää sieltä kaikki käyttämättä jääneet ja laittaa ne myyntiin tai kierrätykseen. Eiköhän se oo ihan hyvä sääntö, että jos yli vuoteen ei oo jotain vaatetta käyttänyt, sitä ei ehkä tulekaan enää käyttämään. En ole tosiaan joihinkin vuosiin ostanut Espritin tuotteita. Oon kuitenkin aina mieltänyt Espritin laadukkaaksi ja ajattomaksi brändiksi, ja nyt kun olen alkanut kiinnittää enemmän huomiota vaatteiden laatuun ja kestävyyteen, ei mua haittaa ollenkaan maksaa laadukkaammasta tuotteesta vähän enemmän. Nykyään yritän muutenkin tehdä hankintoja harkitummin ja tähdätä siihen täydelliseen vaatekaappiin, josta löytyy vuosi toisensa jälkeen kauniita ja ajattomia vaatekappaleita. Ehkä jokin noista mekoista kuitenkin päätyy pian henkarille mun vaaterekkiin. ;)

Mitä te tykkäätte tällaisista inspiraatio-/kollaasipostauksista? :)
Hauskaa helmikuun viimeistä viikonloppua kaikille!

16 kommenttia

  1. Oi vitsit miten ihania mekkoja!! Toi Vilman mekko on kyl ihan unelma😍 Oli pakko heti mennä tonne verkkokauppaan shoppailee. Mul käy nimittäin aina sillain, että ostan mekot liian myöhään ja kesällä on vaan enää väärii kokoja kivoista mekoista jäljellä :D oon kyl sun kanssa ihan samaa mieltä noiden laadukkaiden vaatteiden ostamisen suhteen. Mäki ostan mielummin laadukkaita vaatteita jotka kestää enemmän käyttöä ja pesuja ja säilyy hyvänä :) -M

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana että tykkäsit, sullaki on niin klassinen tyyli nii nää sopis hyvin sulle :) <3 Toi Vilman mekko on kyllä niin kaunis ja sopi sille niin hyvin! Kuulemma sovituskopeilla kolme eri naista oli Vilman sovitellessa tota kehunut, kuinka nätti se on ja miten hyvin sopii =) Kiva että ollaan samoilla linjoilla! Tänä viikonloppuna voisin oikeasti tehdä ton vaatekaapin mylläyksen kun on hyvin aikaa!! :D xx

      Poista
  2. oioi, onpa upea toi Vilman tilaama mekko! Haluun nähdä kuvia sitten <3 en tiennytkään, että Espritillä on niin paljon kivoja mekkoja! Jotenki ei oo tullu eksyttyy niiden sivuille mut nyt on kyl pakko käydä kattelemassa :) Mekot kun on kevään ja kesän ehdoton MUST ;) Kiva postaus, lisää tämmösiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mekin innolla ootellaan äidin kans et Vilma lähettäis kuvia sieltä häistä! :D Ihana kuulla että tykkäsit postauksesta!! <3 Tuolta sivuilta löyty kyl yllättävän paljon kaikkee kivaa ja varsinkin noita mekkoja mitkä voisin kotiuttaa vaikka kaikki :D Pitää tehdä näitä kollaaseja aina silloin tällöin =)

      Poista
  3. Kakkonen on ehdoton lemppari!! Todellakin, se käy niin arkeen kuin juhlaan ja valkoinen on värinä niin ihastuttava <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeee, sama suosikki <3 Toi onkin vähän samanmallinen kun se sun uus punainen mekko! :) Toi on kyllä niin ihana <3 Tekis mieli tilata!

      Poista
  4. Mä taitaisin kans ottaa ton kakkosen omaan vaatekaappiini! :) Jos pitää valita mustan ja valkoisen väliltä, niin jostain syystä otan aina sen valkoisen :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihanan yksinkertainen ja sopii moniin tilanteisiin :) Toi kaula-aukkokin on siinä niin kiva! Varsinkin kevään ja kesän tullen mun tekee mieli käyttää vaaleempia vaatteita vaikka usein mun päälle päätyy kyllä mustaa vaan :D lämpiminä kesäpäivinä ja etelän lomilla tosin monesti tekee mieli käyttää kirkkaammankin värisiä vaatteita!

      Poista
  5. Onpa kivoja löytöjä! 1, 4 ja 6 mun suosikkeja. Voisikohan jotain ajatella tunikana...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan miten ite tykkää ;) Kivat lempparit <3 Mä haluisin kovasti kans ton nelkun :D

      Poista
  6. Mä olen myös pitänyt Espritiä aina laadukkaana ja ajattomana merkkinä :) Nuo kaikki mekot ovat aivan ihania! Katselinkin jo Espritin uusia printtejä vähän sillä silmällä, että sieltä saattaa päätyä jotain omaankin kaappiin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, samoilla linjoilla ollaan siis niin mielipiteen Espritistä kuin mekkomaun suhteen! :) Vitsi siellä on kyl paljon kaikkea ihanaa valikoimissa! En oo aiemmin edes tajunnut ajatella, että Espritillä on verkkokauppa :D

      Poista
  7. Kolmonen iskee muhun! Espritillä on ihania mekkoja, multakin löytyy heiltä ihana harmaa neulosmekko, ja se on yks lemppari arkivaatteista <3 Kiva postaus! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, harmaa neulosmekko kuulostaa täydelliseltä <3 Mäkin tykkään kovasti tosta kolmosesta, tuo vähän levenevä helma ja puolipitkät hihat natsaa! :) Kiitos kovasti, Satu! :) Pitääkin vilkuilla jos tota mainitsemaasi mekkoa näkyis sun blogissa kun kuuluu kerran sun lempparivaatteisiin ;)

      Poista
  8. Ihania mekkoja olet löytänyt :)<3 mun suosikit 3 ja 5, sillä niihin on helppo yhdistellä lisää asusteita / jakkua tai farkkutakkia. Kiva toi kollaasi ja linkit siihen nettikauppaan!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanat suosikit sullakin! :) On kyllä hyvä hankkia sellasia vaatteita joihin saa helposti yhdisteltyä kaikkia asusteita yms. :) Huippua että tykkäsit, kiitos kommentista <3

      Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥

Instagram: millamarinak
Snapchat: millamarinak
Youtube: Milla Kantonen