Life is better by the sea

Uppouduin vanhojen kuvien maailmaan useammaksi tunniksi eilen, kun avasin pitkästä aikaa vanhan läppärin. Löysin lomakuvia eri reissuilta ja niiden aiheuttamalta matkakuumeelta oli taas mahdotonta välttyä.

En ole varma, muistaisinko edes suoralta kädeltä kaikkia paikkoja, joissa olen elämäni aikana käynyt. Oon sanonut tän varmasti aikaisemminkin, mutta matkustaminen on mun mielestä ehdottomasti parhaita asioita, mihin rahansa voi laittaa. Onneksi meidän vanhemmat on halunneet näyttää meille maailmaa ja viedä meitä milloin minnekin. Mulla on silti vielä monen monta paikkaa näkemättä!

"Matkailu avartaa" -sanonta ei tosiaankaan ole ihan tuulesta temmattu. Jokaiselta reissulta on ihana palata kotiin useita kokemuksia rikkaampana, ja Suomen meininkiäkin osaa tarkastella ihan uudesta näkökulmasta. Esimerkiksi puhdas ja juomakelpoinen hanavesi on mitä mahtavin juttu!

Tänä vuonna tuleekin sitten vietettyä aikaa poissa kotoa kauemmin kuin koskaan ennen, sillä 2,5 kuukauden päässä häämöttää mun kolmen kuukauden Sri Lankan seikkailu, siellä asuminen ja työskentely. Kulttuurishokkihan siinä varmasti puskee päälle, mutta uskon sopeutuvani ja pärjääväni hienosti loppujen lopuksi. En malta odottaa, että pääsen taas pitkästä aikaa auringon alle ja mikä tärkeintä - kokemaan jotain, mikä varmasti kasvattaa mua enemmän kuin mikään muu tähän mennessä.

Tässä ois nyt teidänkin iloksi matkakuumeennostatuskuvia (onko toi yhdyssana!? :D) mm. Kreikasta, Kyprokselta ja Espanjasta. Kivat keskiviikot kaikille! :)


Voi, tämä Kuubassa otettu isin nappaama kuva on kyllä näistä mun suosikki.

11 kommenttia

 1. Sulle tulee kyllä varmasti ihan mahtavat kolme kuukautta siellä Sri Lankassa! Tollaset mahdollisuudet on ihan huippuja :) Aivan ihania kuvia ja kieltämättä kasvoi omakin matkakuume taas ihan valtavasti näitä katsoessa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No toivotaan ainakin, siihen mäki luotan! ;D Eka kerta kun oikeesti uskallan tehdä jotain tällasta, eiköhän siitä oteta sit kaikki irti! Kiitos kovasti, kiva kuulla! Lomakuvia on musta aina ihana kattella :) <3

   Poista
 2. Oi että todellakin upeita kuvia, mä niin haluan kanssa lähtee pian reissuun *_*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! :) Toivottavasti säkin pääset pian taas reissailemaan! :)

   Poista
 3. Voi mahoton mikä matkakuume tulee näitä kuvia kattoessa! ♡ oon välillä aina katellut jotain äkkilähtöjä ja kuvia hiekkarannoista joten nämä kuvat ei kyllä yhtään helpota :D ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihiii no eikö! <3 Voii no mut haaveilukin piristää ja ehkä päädyt loppujen lopuks varaamaanki jonkun ihanan reissun ;)

   Poista
 4. Tosi ihania matkakuvia, iskee matkakuume tälläisiä katsellessa ♥ Sulla tulee kyllä niin mahtavat kuukaudet siellä Sri Lankassa ja toivottavasti paljon ihania hetkiä saat kirjattua blogiinkin asti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitos!! :) ♥ Näin mäkin uskon! Siellä on kyllä varmasti sit ainakin paljon inspiraatiota postailla kaikista mun menoista ja paikoista missä pääsen käymään =)

   Poista
 5. Oi mitä kuvia, nää ei kyllä yhtään helpota mun matkakuumetta!! :-D Tosi hienoja ja kaunis sinä ♥

  VastaaPoista
 6. Todellakin nousi matkakuume vaan entisestään!:D Matkailu on kyl semmonen juttu jolla rikastuu eniten<3 Vitsi en malta odottaa sun bloggaamista sieltä Thaikuista!! :>>♥

  VastaaPoista

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥

Instagram: millamarinak
Snapchat: millamarinak
Youtube: Milla Kantonen