Postausideoita

Kaikki blogia kirjoittavat varmaan tietävät sen fiiliksen, kun toisinaan ideat ovat vähissä ja juttua ei tunnu irtoavan millään. Tuttu tunne täälläkin! Oon ajan mittaa kirjannut itselleni ylös postausideoita, joita oon joko poiminut muiden blogeista tai vaan miettinyt omassa mielessäni. Miksipä en jakaisi mun pikku listaa teidänkin kanssa!

Postausideoita blogi postaus

OMA ELÄMÄ

Lapsuusmuistoja Kaiva arkistojen kätköistä vanhoja kuvia itsestäsi ja pyydä vaikka vanhempiasi kertomaan hauskoja, ikimuistoisia juttuja lapsuusajastasi ja tekemisistäsi. Näin pääset palauttamaan mieleesi hassuja tapahtumia ja saat jaettua ne myös muille. Tein itse tämänkaltaisen postauksen syksyllä, pääset siihen tästä!

Tulevaisuuden haaveet Missä näet itsesi 10 vuoden kuluttua? Mitkä ovat unelmasi ammatin/perheen/asumisen suhteen?

Päivä mun kanssa Yleisesti ottaen todella suosittu postausaihe, joka myös lukijoitasi kiinnostaa. Voit kirjoittaa päiväsi kulun alusta loppuun kuvien kera - myös video toimii!

Sinun ja kumppanisi / parhaan ystäväsi tarina Tällaiset tarinat ovat aina ihania, miksipä et siis jakaisi omaasi myös muille!

Mielipidepostaus Tämän voi toteuttaa aivan mistä tahansa aiheesta. Jäikö sinua harmittamaan huono asiakaspalvelukokemus, josta haluaisit ilmaista mielipiteesi? Mitä mieltä olet ruoan hinnasta Suomessa? Mielipiteesi nykypäivän sosiaalisesta mediasta? Mielipiteitä löytyy joka lähtöön, joten nämä aiheuttavat varmasti myös keskustelua!

En ole koskaan... / Olenko ainoa, joka... Hauska postausidea, jonka kautta pääset paljastamaan erikoisempiakin tapojasi. Mun "Olenko ainoa, joka..." -postaus löytyy täältä!

Parhaat matkamuistot Uppoudu lomamuistoihisi ja jaa ne myös lukijoillesi; kerää kivoja lomafiilistelykuvia tekstin ohelle aiheuttamaan matkakuumetta myös muille!

Video Höpöttelyä, ostosten esittelyä, tai kysymyksiin vastailua - mitä vain! Videot tuovat kivaa vaihtelua muiden postausten joukkoon. Lukijoistakin on varmasti hauska saada nähdä, millaisia eleitä bloggaajalla on, sekä kuulla blogin kirjoittajan ääntä.

postausideoita postaus blogi

ASUMINEN

Oma koti/huone Myöskin erittäin suosittu postausidea. Kuvaa kotisi/huoneesi yksityiskohtia, joista tykkäät ja tätä kautta paljastat pienen osan elämääsi ja pääset jakamaan sisustusinspiraatiota!

Sisustusinspiraatio /-unelmat Etsi netistä itseäsi miellyttäviä kuvia kauniisti sisustetuista huoneista tai sisustuselementeistä ja kasaa niistä vaikka kivoja kollaaseja. Monet hakevat blogeista nimenomaan sitä inspiraatiota, ja kauniit kuva(kollaasi)t ovat täydellisiä inspiraation lähteitä!

KAUNEUS & ULKONÄKÖ

Arki- / juhlameikki kuvina tai videolla Tämä ei varmaan kaipaa enempää selityksiä. Mun arkimeikin löydät täältä!

TOP 3 käytössäsi olevat meikkituotteet Esittele nämä luottotuotteesi lukijoille. Miksi juuri kyseiset tuotteet ovat parhaita? 

Hiusten pelastajat Mitä tuotteita käytät? Mikä tekee niistä hyviä?

Lempivaatteiden esittely Kivoimmat, aina sopivat luottovaatteet kuvattuna.

postaus idea postausidea inspiraatio blogi

Kaikki kuvat weheartit.com
BLOGGAUS

Blogisi tarina Milloin ja miksi aloit pitää blogia? Miten blogisi on muuttunut ajan saatossa? Mitkä ovat bloggaamisen parhaita/huonoja puolia?

Lempiblogini Mitä blogeja itse seuraat ja miksi?

MUUT

Treenit Miten treenaat? Miten tavoitteesi ovat toteutuneet? Minkälaisia tulevaisuuden tavoitteita sinulla on treenien suhteen?

Reseptit Onko sulla joku oma herkullinen bravuuri, josta joku muukin voisi päästä nauttimaan? Leivoitko hyvänmakuisia keksejä äskettäin? Kuvaa ruoanlaitto ja/tai valmis lopputulos ja jaa resepti muidenkin iloksi. Mun tuplasuklaakeksien resepti löytyy täältä!

Arvonta Helppo tapa ilahduttaa jotakuta lukijaasi tai jopa houkutella uusia seuraajia. Voit ostaa tuotteen/tuotteita, jotka arvot lukijoiden kesken, taikka esimerkiksi laittaa jo omistamasi käyttämättömän sisustusesineen/tuotepaketin arvottavaksi.

Haastepostaukset Näihin ideoihin on helppo tarttua muidenkin blogeista - valmiisiin kysymyksiin on kiva antaa omat vastaukset!

Toivottavasti joku sai näistä inspiraatiota ja postausideoita toteutettavaksi!

22 kommenttia

  1. Oi ihanaa! Tiedän sen tunteen kun pää lyö tyhjää ja melkein kaikki listaamat postaukset on jollain tapaa yritetty toteuttaa..joskus taas inspiraatiota olis vaikka kuinka muttei aikaa tai valoa:/ taidampa napata joitakin vinkkejä käyttööni, kiitos siis näistä:)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on niin totta, välillä oikein harmittaa kun ois päässä niin paljon ideoita, mutta ei aikaa toteutukselle just sillä hetkellä! Onneks monet niistä voi toteuttaa sit taas myöhemmin kun riittää aikaa :) ei kestä, kiva jos löyty joitakin mieluisia! <3

      Poista
  2. Oijoi, tässä oli monta hyvää ideaa omallekin listalle, saanenhan lainata? :) <3 Parhaimmilekin välillä sattuu ja tapahtuu, eikä aina jaksa toteuttaa mitään suurempaa tai vaativampaa. Välillä pää lyö todellakin ihan tyhjää, mut silloin voi pitää ansaittua taukoa! Mä tuppaan ajatella niin, että mieluummin jättää postaamatta, kun vääntää väkisin jotain täyttämään aukkoja. Laatu ennen määrää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! :) <3 totta kai saat, huippua jos joukosta löyty toteutuskelposia ;D oot kyllä oikeessa tossa! Se helposti välittyy lukijoillekin jos postaukset on tehty vain sen takia, että kokee et pitäisi postata jotain! Vaikka oliskin asettanut itelleen jotkin tavoitteet postaustahdin suhteen, ei useammankaan päivän postaustauosta kuitenkaan kannata ottaa stressiä, se juttukin alkaa yleensä luistaa pienen hengähdyksen jälkeen paremmin! Ajatuksella ja huolella laaditut postaukset tosiaan on paljon parempi vaihtoehto kun nopeasti väsätyt :)

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Eipä kestä kiittää, kiva että luit! Hyvää joulua! :)

      Poista
  4. Olipas hyviä vinkkejä! :) Oman lifestylen puolella ideoita riittää yleensä hyvin, mutta portaaliblogin kanssa on joskus haastavampaa! Kiitos vinkeistä, varmasti toteutan joitain näistä!

    Ihanaa joulunodotusta! P.S. Lueskelin blogiasi muutenkin ja tykästyin siihen todella, uusi lukija ilmoittautuu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lifestyle-blogi on siitä kyllä hyvä, että voi oikeasti kirjoittaa ihan mistä tahansa :) Aiheita riittää vaikka maailman ääriin!! Pitääkin käydä kurkkimassa sun blogeja! Aivan ihana kuulla että tykästyit, kiva että jäät seurailemaan! :) Ihanaa joulua <3

      Poista
  5. Hei ihana banneri<3 Tässä oli kyllä tosi paljon vinkkejä ja moni näistä löytyy munkin listalta!:) Miks weheartit on täynnä niin ihania kuvia, ois miksi :D!! Voisin viettää sen parissa vaikka kuinka monta tuntia<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) <3 Kaipasin vähän vaihtelua, kiva että tykkäät! Siis älä! Mäkin vietin sitä selaillessa vaikka kuinka kauan aikaa, ja tallentelin koko ajan vaan toinen toistaan kivempia kuvia :D Just mietin eilen tätä postausta tehdessä, että vitsi on inspiroivia ja ihania kuvia maailma täynnä! <3

      Poista
  6. Onpas hyviä ideoita kaikki, pitääpä hyödyntää näitä kun pää lyö oikein tyhjää!! :D hyvää joulua sinne ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeee, loistavaa että löysit tästä jotain ideoita! :) Innolla odotan pääseväni lukemaan jonkun näistä aiheista sun toteuttamana :) Oikein hyvää joulua myös sulle <3

      Poista
  7. Oho, miten paljon ideoita! Ja tosi hyviä kaikki vielä :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, listalle on kyllä kertyny kivasti kaikkea! Oishan näitä vaikka kuinka vielä! :D Ehkä jatkossa tulee vielä uusia idiksiä ;) Kiva kuulla, kiitos <3

      Poista
  8. Aika kivoja ideoita postauksiin, tästä varmaan jokainen löytää hyvin vinkkei :)!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauska kuulla, toivottavasti säkin sait jotain uusia ideoita! :)

      Poista
  9. En ookkaan ennen törmännyt tälläseen ideapostaukseen, kiva ajatus :-)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, mullekin tää toimi aikasemmin semmosena omana muistilistana, mutta sit päätinkin tehä siitä vähän selkeemmän ja lisätä parit kivat kuvat koristamaan ;D

      Poista
  10. Tosi loistavia ideoita :) Nappasin muutaman omallekkin listalle tuomaan inspiraatiota, kun ei ole kirjoitettavaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihana kuulla, kiitos! :) Jee, kiva lukea näitä vielä muidenkin toteuttamana! :)

      Poista
  11. Hei, ihan sika kiva postaus! Ihania vinkkejä, näitä oonki kaivannut :D ja hirvee ikävä sua :( <3

    http://www.lily.fi/blogit/naked-truth

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos muruuu!! <3 Hahah, "keksi mulle postausideoita!" :DD tässä ois ;) Samoin, kamala iksu sua, ei olla nähty taas hetkeen :( <3

      Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥

Instagram: millamarinak
Snapchat: millamarinak
Youtube: Milla Kantonen