The perfect menu

Hemmottelu jatkuu näköjään viikonloppu toisensa jälkeen. Viime lauantaina illallinen Vilmalla ja Villellä, ja eilen Mellu ja Ville kutsuivat meidät viettämään ihanaa iltaa luokseen. Harmi vain, että mulla nää molemmat illat on toistaneet samaa kaavaa; yhdeksän maissa oon ollut jo matkalla yövuoroon. No, siitä huolimatta meillä oli tosi kiva ilta ja ruoka oli kyllä taas niin hyvää.

Haha, mulla nää illallispostaukset toistaa vähän itseään, kun aina on pakko luetella, mitä menusta löytyi! :D Nämä ruokalajit ovat kyllä ehdottomasti mainitsemisen arvoisia! Alku-, pää- ja jälkiruoka, jotka kuuluvat kaikki mun suosikkeihin. Alkuun tämä master chef -pariskunta valmisti meille myskikurpitsasosekeiton, jossa oli aivan ihana maku ja erittäin sopivat mausteet. Sain rasiallisen mukaan yövuoroonkin! :)

Jättikatkarapurisotto, jota saimme pääruoaksi, oli kaikin puolin täydellistä. Rakastan hyvin tehtyjä risottoja (ja jättikatkarapuja!), joten mun makuun tämä annos oli ihan täys kymppi. Vielä valkoviinilasillinen kruunaamaan kokonaisuuden. En ole itse koskaan kotona tehnyt kunnon risottoa, mutta vanhempani ovat muutamaan otteeseen tarjonneet meille mm. sieni- ja parsarisottoa, jotka ovat myös ihan superhyviä.


Jälkkäriksi vielä mutakakku ja vaniljajäätelöä latten kera. Voi että, poistuin kyllä illallispöydästä onnellisena. Muut jäivät vielä jatkamaan iltaa hetkeksi mun lähdettyä töihin.

Tänään nukuinkin makoisat unet yötöiden jälkeen. Nyt on aika ruveta valmistautumaan illalliselle (taas) vanhempieni luona, minne myös Vilma ja Ville ovat tulossa. En malta odottaa, että saan poronkäristysannoksen eteeni! Hahah, mä oon kyllä yks ruokaintoilija.

14 kommenttia

  1. Taas kerran älyttömän herkullisen näköisiä ruokakuvia sun blogissa ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihana, hauska kun sä jotenkin bongaat nää aina lähes heti julkaisun jälkeen! :D Kiitos kommentista <3

      Poista
  2. Oi, ihanalta näyttää teidän illallinen! :) Tollaset illanistujaiset on kyllä niin mukavia ja tunnelmallisia, varsinkin näin syksyllä :) Ja täältä löytyy kyllä toinen kunnon ruokaintoilija! ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En vois olla enempää samaa mieltä! Kavereita on aina ihana nähdä, plus vielä kun nenän eteen kannetaan tällasia herkkuja, ei voi enempää toivoa :) Hyvä ruoka on vaan ehkä maailman parhaita juttuja :D

      Poista
  3. ai että, näyttää niiiin hyvältä!

    VastaaPoista
  4. Ihan törkeen herkullisen näköstä....<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä! <3 Tällasten kattausten ja tarjoilujen vuoksi kantaa mielellään sitä kameraaki mukana ;D

      Poista
  5. Näitä kuvia katsellessa tulee jo nälkä itselleenkin! :D Ihanan näköistä jälleen ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, voin kuvitella, että nää kuvat aiheuttaa pientä nälän tunnetta, varsinkin jos tyhjällä masulla tätä lukee! :D

      Poista
  6. No ihan huikea setti! Kylläpäs Mellu ja Ville ovat taitavia ja viitseliäitä :) Hyvä ruoka vain on niin ihana asia - hyvässä seurassa eritoten! Ja noin kauniisti katetussa pöydässä vielä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta puhut! :) Olin jo ihan haltioissani noista servietti-taideteoksista :D Kiitos hyvästä illallisesta tänään(kin) myös teille! <3

      Poista
  7. Vitsi sulla on kyllä ihan huipputaitavia kokkaaja ystäviä, näyttää ihan superhyvältä! Haha ei pitäisi katsoa näitä kuvia aamulla nälkäisenä.. :D

    VastaaPoista
  8. No äläpä muuta sano! Mikään ei oo kyllä parempaa kuin hyvä ruoka ja rakkaat ihmiset ympärillä =) <3

    VastaaPoista

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥

Instagram: millamarinak
Snapchat: millamarinak
Youtube: Milla Kantonen