Sneak peek to our home

Aurinkoista maanantaita! En kohta enää tiedä, mitä näillä vapaapäivillä tekisin, kun näitä tuntuu olevan nyt yhteen menoon ihan koko vuoden edestä. Henri lähti aamulla kouluun, ja mä jäin vielä hetkeksi nukkumaan. Illalla saadaan siskoni ja hänen poikaystävänsä meille kyläilemään. :) 

Meiltä puuttuu täältä kotoa vielä muutamat isommat huonekalut, mutta tässä vaiheessa ajattelin antaa vähän esimakua siitä, miltä täällä näyttää. Eilen oltiin äidin kanssa asioilla Kodin1:ssä ja K-raudassa ja tilaukseen lähti vihdoin ne ruokapöydän tuolit. Makuuhuoneen pimennysverhot ja yksi matto saadaan myös tällä viikolla. Tän illan projektina on saada eilen ostettu seinäpeili ripustettua lipaston päälle. Se onkin pieni haaste, kun laitetaan se valkoisella kettingillä roikkumaan seinälle. Kuvia tulossa myöhemmin!

Eilen mukaan tarttui kuitenkin pienempiä juttuja, kuten pinkki Roosa nauha -ruusukimppu sekä uusi roskakori, ja äiti osti meille tuparilahjaksi ihanan lyhdyn. Lyhtyyn olisi tarkoitus jossain vaiheessa virittää jonkunnäköinen jouluvaloviritelmä. :) Kaikki lyhdyt ja kynttilät on niin kivoja kotona varsinkin syksyn ja talven ajan.





Kun saadaan makkariin vielä sängynpääty hankittua, siitä tulee niin kiva! Alunperin oltiin ajateltu tehdä se itse, mutta se saattaisi olla sen verran iso projekti, että ollaan kallistumassa valmiin sängynpäädyn oston puolelle. Tykkään myös tosta peilistä paljon. Meijän makkarissa on myös Henrin pyhä nurkkaus eli tietokonepöytä, mutta sen jätin ihan tietoisesti kuvaamatta. :D


Sellaista! Pian alkaa siis tää kämppä olla tuparikunnossa. ;) Nyt lähden kauppareissulle ja teen jotain ruokaa.

Ps. Viikon päästä tähän aikaan ollaan jo Berliinissä! Miten aika meneekin näin nopeasti.

23 kommenttia

  1. Ihana koti teillä! Jotenkin ihastuin tosi paljon tohon toka vikassa kuvassa olevaan lamppuun, ihan törkeen kiva & yksinkertainen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihana Jenica :) <3 Mäkin tykkään tosta ihan hulluna, oon himoinnu ton tyylistä pöytävalaisinta varmaan vuoden, mutta kun oli jo valmiina yöpöydän lamput ja muut nii en viittiny ostaa.. Nyt oli hyvä syy ku "tarvitsin" sen ton lipaston päälle :DD Noita löytyy Anttilasta ja Kodin1, hintaa oli 29,95 e! :)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos paljon Ane! :) Täällä kyllä viihdytään hyvin. Kävin myös kurkkaamassa sun blogin! Kivaa viikkoa sulle :)

      Poista
  3. Ihania kuvia <3 Täälläkin yksi lyhtyjen ja kynttilöiden hamstraaja ilmoittautuu! Tuntuu että koko ajan saa olla ostamassa lisää tuikkuja.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuuli <3 Hahaha, soul sister! Just eilen tuikkuja sytytellessä huomasin, että se pussi hupenee kieltämättä aika nopeaan tahtiin! :D

      Poista
  4. Mistäs peili on hankittu? Kivan näköistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Toi makuuhuoneen peili noilla jaloillako? Se on alunperin mun poikaystävän, taitaa olla IKEAsta hommattu!

      Poista
    2. Juu, just se :) ja ikean sivuilta näyttikin löytyvän!

      Poista
    3. Se on kyllä tosi kiva jos löytyy just vaikka joku sopiva nurkkaus sille! Vie kuitenki pikkusen lattiatilaa toisin ku joku seinälle ripustettava peili :) Kivaa maanantai-iltaa sulle!

      Poista
  5. Onpa tosi nätin näköistä teillä! :) Ihanaa vaaleaa tunnelmaa ja kauniita yksityiskohtia :) Tykästyin tosi paljon tähän sun blogiin, kun tänne ekaa kertaa eksyin ja liityin lukijaksi myös! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Katri! Aivan ihana kuulla, että tykkäsit blogistani :) Kiitos myös paljon kommentistasi, se piristi mun iltaa! Vaaleat värit on sisustuksessa kyllä erityisesti mun mieleen, aikasemmin mulla oli paljon kaikkea tummempaakin, mutta oon niistä pikkuhiljaa luopunut kun maku on muuttunut ajan saatossa niin paljon :D Tervetuloa seurailemaan mun postauksia jatkossakin<3

      Poista
  6. oi, toi lyhty on aivan ihana! mä olin ajatellut samanlaista parvekkeelle, tai jopa kaks sellaista erikokoista! Muutenkin teidän koti näyttää tosi kivalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tosta oli kolmea eri kokoa Kodin1, toi on niistä se keskikokoinen :) Näyttäis kyl tosi kivalta ku ois vaikka toi ja se vielä isompi partsilla! Kiitos paljon ihana <3

      Poista
  7. Ihanasti sisustettu koti teillä! <3

    http://viiviviljaa.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon! <3 kiitos myös blogisi linkistä, käyn heti kurkkimassa!

      Poista
  8. Ihana blogi sulla! :)

    www.tttiituu.blogspot.fi

    VastaaPoista
  9. Voi näyttääpä kivalta! Sun sisustustyyli on ihan huippu!! <3

    VastaaPoista
  10. Kiitos Julia kivasta kommentistasi ja kehuista <3 Oon tosi tykästynyt sun blogiin!

    VastaaPoista
  11. Oi että!! Näyttää ihanalta :o <3 näyttäis olevan
    meillä aika samanlainen sisustusmaku! kori viimeisessä kuvassa - oiii!! <3

    VastaaPoista
  12. Oi että!! Näyttää ihanalta :o <3 näyttäis olevan
    meillä aika samanlainen sisustusmaku! kori viimeisessä kuvassa - oiii!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Enni ihanasta kommentista =) Kiva kuulla että tän tyylinen sisustustyyli uppoaa suhunkin! Toikori on kyllä hyvä säilytyspaikka just viltille ja pienemmille rojuille! Käyn kattomassa blogisi <3

      Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥

Instagram: millamarinak
Snapchat: millamarinak
Youtube: Milla Kantonen