Detox-kuuri

Ihana viikonloppu takana! Eilen päivällä töitä ja illalla rentoilua meillä pikkusiskoni Vilman ja Roopen kanssa. Ruokaa, telkkaria ja jutustelua kunnes kaikkia alkoi jo väsyttää. Vilma jäi myös meidän luokse yöksi.

Tänään nukuttiin pitkään ja herättyämme lähettiin melkein suoraan Vilman kanssa salille kokeilemaan Heart Beat -nimistä intervallituntia. Tunti kesti 30 minuuttia, se oli kyllä tosi tehokas ja syke todellakin nousi! :D Laitoin jo kalenteriini ensi viikon ryhmäliikuntatunnit, joille koitan ehtiä, mm. joogaa, xyclingiä sekä body pumpia. Jeee, ensi viikolla mulla on suhteellisen rento aikataulu ja kouluakin kunnolla vain kahtena päivänä, joten enköhän noille kerkeä!

Vilma <3

Salin jälkeen oon vaan siivoillut kotona ja ottanut ihan rennosti. Äitini toi tällä viikolla vanhan läppärini tänne ja vasta tänään kerkesin selailemaan vanhoja kuvia läpi. Ajattelin myöhemmin tehdä niistä joitakin postauksia, oisin tehnyt jo tänään mutta en saa sitä konetta yhdistettyä nettiin eikä mulla ole mitään muistitikkua,jolla sais siirrettyä kuvia tälle toimivalle läppärille. :D

Aloitin perjantaina detox-kuurin, joka nopeuttaa aineenvaihduntaa ja puhdistaa elimistöä kuona-aineista. Kuuri kestää mulla 20 päivää ja sen ajaksi jätän ruokavaliosta pois punaisen lihan, sokerin, maitotuotteet, venhäjauhot yms.. 12 ml detox-yrttijuomatiivistettä (ostin Life-liikkeestä, mulla on käytössä ihan Lifen oma detox) sekoitetaan päivittäin n. 1-1,5 litraan vettä ja juodaan päivän aikana. Vettä ja vihreää teetä on muutenkin tarkoitus kuurin aikana juoda melko paljon.

Tekee kyllä tosi hyvää syödä paljon vihanneksia ja kasviksia ja keskittyä siihen että lautasella olisi juurikin edellä mainittuja enemmän kuin muita raaka-aineita. Tietenkin myös alkoholi jää täksi ajaksi pois. En tavoittele kuurilla laihtumista eikä se ole suinkaan mikään paasto, haluan kokeilla tuleeko siitä minulle hyvä, kevyt ja energinen olo niin kuin luvataan. Kirjoittelen lisää kokemuksia ja mielipiteitä varmasti sitten, jos ja kun huomaan vaikutuksia!


Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille! <3

10 kommenttia

  1. Tsemppiä kuurille!!! Olet kyllä aika sissi. Kiva kuulla, milta detox tuntuu ja onko olo lupausten veroinen.
    Hyvää alkavaa viikkoa myös bloggari-Millalle :)))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiitos! Nää ekat päivät on kyl varmasti pahimmat ja houkutuksia joka paikassa :D hihi! ehkä kerkeisin kylään joku ilta!? Vihreelle teelle. ;D

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Haha, ei välttämättä mitää hirveitä teiniaikojen kuvia mut ulkomaanmatkoista jotain lomafiilistelyjä ja saa nyt nähä mitä keksin ;)

      Poista
  3. hei joooo kerro sitten oliks kuurist hyötyy ja jääks siitä hyvä ja kevyt olo!! :) haluun kuulla ku meki alotetaan D:n kaa se kuuri keväällä ;) hihi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti tuun raportoimaan :) Saat kuulla kaiken!!

      Poista
  4. Tsemppiä kuurille :) Muistathan kuunnella oloasi ja kehoasi. Muista sitrukset (esim. aamulla sitruuna- tai limevesi), avokado, saksanpähkinät, rasvainen kala (Omega 3), marjat (täältä saisit mustikoita) ja sitten se inkivääri :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just äsken joinki pari lasillista limevettä! :D Ja joo, pidetään mielessä! Mun pitää viel vähän perehtyy noihin et mitä on hyvä syödä!

      Poista
  5. Ois tosi kiva nähä että mitä keksit syötäväksi detoxin ajaksi!:) Omat ruokani ainakin pohjautuu vähän liiankin usein jauhelihaan:D olisi kiva saada jotain vaihtelua

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teen varmaanki kirjotuksen aiheesta tässä joku päivä! :) haha, jauheliha on vaan niin helppo ja siitä saa vaikka mitä aikaseks! :D Pakko kyllä myöntää et tänä viikonloppuna sukujuhlissa tuli lipsuttua tästä detox-ruokavaliosta kun ei kuulostanu liian houkuttelevalta kantaa hienolle illalliselle omia vihanneksia evääks.. :DD! tää mun kuuri on niin pitkä että on mun mielestä aika vaikee toteuttaa ihan kunnolla! Ois pitänyt vaan valita joku kymmenen päivän kuuri, ja vetää se kunnialla loppuun asti :D

      Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥

Instagram: millamarinak
Snapchat: millamarinak
Youtube: Milla Kantonen